reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bitva o koleje

La bataille du rail

Země:
Rok:
1945
Délka:
85 minut
„Mezinárodně oceněný film s tématikou francouzského odboje za druhé světové války“

Celkové hodnocení filmu Bitva o koleje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.5.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
belfen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2009
pepini
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27313minih27313Scooby-Doo: Arabské noci (1998) [TV film] 
Scooby-Doo: Arabian Nights n
minih15903minih15903Planeta opic (1968) 
Planet of the Apes n
minih8198minih8198Herkules (1998) [TV seriál] 
Hercules n
minih7444minih7444Evropa tančila valčík (1989) 
n
minih15606minih15606Peklo v Pacifiku (1968) 
Hell in the Pacific n
minih57379minih57379Mimo sezónu (2001) [TV film] 
Off Season n
minih52972minih52972Gabriela (2005) 
Gabrielle n
minih36377minih36377Ted Bundy (2002) 
Ted Bundy n
minih41417minih41417Magma (2006) [TV film] 
Magma: Volcanic Disaster n
minih56103minih56103Pavučina lží (1999) 
Stonebrook n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.9 %
8   - jarda53
7   - pataamat
8   - satyr
7   - Dex
10 - vo.truhlas
8   - soptik
9   - Johnny1
5   - jambroz58
8   - ceskytulak
9   - tvo
3   - deatdavid
8   - belfen
10 - pepini

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.566/0.542