reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bismarck

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2006
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2010
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11485minih11485Likvidátor (1996) 
Eraser n
minih35819minih35819Texaský masakr motorovou pilou (2003) 
The Texas Chainsaw Massacre n
minih75387minih75387Neapol vidět a... (1973) 
Nápolyt látni és... n
minih4862minih4862Byla noc v Římě (1960) 
Era notte a Roma n
minih51185minih51185Pařba ve Vegas (2009) 
The Hangover n
minih9912minih9912Kandidáti života a smrti (1979) [TV film] 
Fleisch n
minih64193minih64193Herbstmilch (1989) 
Herbstmilch n
minih44751minih44751Životní zápas (2005) 
The Game of Their Lives n
minih4348minih4348Výbuch (1993) 
Blown Away n
minih25086minih25086Stopy ve sněhu (1997) 
Smila's Sense of Snow; Fräulein Smillas Gespür für Schnee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
8   - cicis
5   - Kuvik
8   - davidek
8   - tvo
2   - deatdavid
8   - zsuzsanna
6   - vendelin1

TV Program

ČT1 - Motiv (2013) [TV seriál]

23:05 - 23:45

5 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

22:25 - 23:25

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Temný příliv (2012)

22:35 - 00:50

35 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Prima - Telebazar (2003) [TV pořad]

22:45 - 23:50

25 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.286/0.261