Bimboland (1998)

Bimboland
63.8 %
 
 
    Žánr: komedie
    Země: Francie
    Délka: 90 min.
„Muže nezajímá tvé IQ, ale zcela jiné hodnoty! Komedie plná mužské přirozenosti a ženské krásy.“
Byla jednou jedna mladá žena, která své krásné oči skrývala pod vědeckými brýlemi, své plavé vlasy vázala do vzhledných uzlů a jejím snem nebylo zářivé slunce francouzské Riviéry, ale divoké pralesy, ve kterých by objevovala nové kmeny, jejímž výzkumům by věnovala celé své mládí. A po osudném malém nezdaru se nechtěně ocitla zpátky na universitě v Nice, kde potkala jinou mladou ženu, před níž muži nejen otvírali dveře, své peněženky, ale i svá srdce. Ale to nebylo nic pro Cécile. Až když se zamilovala do věhlasného profesora, u něhož s hrůzou zjistila, že ho, tak jako 99,9 procent mužů, zajímá ani ne tak vědecky jako fyzicky, právě ten zcela neohrožený kmen zvaný Bimbo, aneb dívky, které nemají problémy, ale o to větší sebevědomí.

A malá zakřiknutá Cécile se s tím vyrovnala po svém. Francouzské komedii Bimboland vévodí Gérard Depardieu a Judith Godrèche.

Zdroj: ČT

režie:
Ariel Zeïtoun
 
 
hraje:
Judith Godrèche (Cécile Bussy), Aure Atika (Alex Baretto), Gérard Depardieu (Laurent Gaspard), Sophie Forte (Karène Leblond), Armelle (Nathalie), Dany Boon (Greg), Amanda Lear (Gina), Laëtitia Lacroix (Sandra), Thiam (Ludmilla), Saskia Mulder (Vanessa), Evelyne Buyle (Gaëlle Bussy), Christian Charmetant (chirurg), Valerie Barriere (Sonia), Gil Royer (žurnalista), Monique Letitre (Elisabeth)
 
 
scénář:
Roselyne Bosch
 
 
kamera:
Thierry Jault
 
 
hudba:
Charles Henri de Pierrefeu, Kenny Nolan
 
 
kostýmy:
Edith Vesperini
 
 
střih:
Hugues Darmois
 
 
zvuk:
Jean Munch, Dominique Vieillard
 
 
produkce:
Alain Goldman, Ariel Zeïtoun
 
 
vizuální efekty:
Fréderic Moreau
 
 
výprava:
Dominique André
 
 
kaskadér:
Virginie Arnaud
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.