reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bílý tesák

Belyj klyk

Další název:
Biely tesák; Belyy klyk
Země:
Rok:
1946
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý tesák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.3.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2012
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2010
vendy13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2012
kutululu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24543minih24543V každém pokoji žena (1974) 
n
minih30398minih30398Julie (1999) 
Miss Julie n
minih47809minih47809Cesta (2009) 
The Road n
minih113812minih113812Flashback (2011) 
Flashback n
minih24795minih24795Velké přání (1981) 
Velké přání n
minih17082minih17082Pronásledování na moři (1955) 
The Sea Chase n
minih46493minih46493Mlčení (1996) 
The Silencers n
minih24749minih24749Transit Carlsbad (1966) 
n
minih2632minih2632Ahoj, lodi (1942) 
Ship Ahoy n
minih33970minih33970Děti planety Duna (2002) [TV minisérie] 
The Children of Dune n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
9   - clara.bow
7   - green-tea
7   - melakara
6   - MaKy92z
9   - oulisna
8   - POMAJZ
9   - vendy13
5   - kutululu

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

11 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.355/1.33