reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Big Man V. - Uloupené šperky [TV film]

The Diva - Big Man V.

Další název:
Big Man Past na hvězdu; Veľký muž (5) (SK); Blood and Diamonds
Rok:
1988
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Big Man V. - Uloupené šperky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.1.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66821minih66821Camorra (1972) 
Camorra n
minih44516minih44516Cashback: Láska ze supermarketu (2006) 
Cashback n
minih12996minih12996Mrtvý muž (1995) 
Dead Man n
minih33340minih33340Česká spojka (2002) 
Bad Company n
minih46694minih46694Bryan Adams - Live At Slane Castle (2001) [DVD] 
Bryan Adams - Live At Slane Castle n
minih31786minih31786Pan Roberts (1955) 
Mister Roberts n
minih21561minih21561U konce s dechem (1959) 
A bout de souffle n
minih72001minih72001Likvidátor (1995) 
Codename: Silencer n
minih8548minih8548Hořící kříže (1988) 
Betrayed n
minih44455minih44455Nováci (1995) [TV seriál] 
Nováci n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]

 Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film]
Big Man III. - Smějící se dívka n
Il professore - Fanciulla che ride
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]

 Big Man IV. - Pekelná pojistka (1988) [TV film]
Big Man IV. - Pekelná pojistka n
Il professore - Polizza inferno
Žánr: krimi
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]

 Big Man II. - Bumerang (1988) [TV film]
Big Man II. - Bumerang n
Il professore - Boomerang
Žánr: krimi
Země: Francie / NSR / Itálie / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]

 Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film]
Big Man VI. - 395 dolarů za unci n
Big Man: 395 dollari l'oncia
Země: Itálie / Francie / Švédsko / Rakousko / NSR
Režie: Steno

(pokračování)

Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]

 Big Man I. - Neobvyklá pojistka (1988) [TV film]
Big Man I. - Neobvyklá pojistka n
Il professore - Polizza droga
Žánr: komedie
Země: Itálie / Francie / NSR / Rakousko / Norsko
Režie: Steno

(pokračování)

Hodnocení filmu

70 %
7   - jarda53
4   - pataamat
5   - Lienocka22
6   - ignac1
6   - Kuvik
6   - satyr
7   - Kycky
6   - MaKy92z
10 - dep
9   - Stallone56
10 - deatdavid
9   - PERNIKAR
6   - Indiana.Jo
7   - Andy789
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 5.508/5.466