reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bible

The Bible: In the Beginning...

Další název:
La bibbia; The Bible
Žánr:
Rok:
1966
Délka:
164 minut

Celkové hodnocení filmu Bible

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2013
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.8.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2014
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih91204minih91204Prozrazení (2012) 
Brake n
minih27654minih27654Hasnoucí den (1981) 
Hotel des Amériques n
minih31860minih31860Tajemství záhrobí (1992) 
Grave Secrets: The Legacy of Hilltop Drive n
minih42807minih42807Svůdná zlodějka (2001) 
Night Class n
minih44783minih44783Doktor Strange (2007) [Video] 
Doctor Strange n
minih34735minih34735Bavlna v Harlemu (1970) 
Cotton Comes to Harlem n
minih28906minih28906Terč: Prezident USA (1997) 
Executive Target n
minih23147minih23147Výzva na souboj (1981) 
Duelul n
minih104698minih104698Pokrevní pouto (2013) 
Blood Ties n
minih111990minih111990Dom Hemingway (2013) 
Dom Hemingway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
8   - curil
10 - pataamat
7   - MaKy92z
7   - kahi
10 - sluníčko
9   - Johnny1
9   - MetelskuBl
7   - stereolab
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.259/1.231