reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bezva prachy [TV film]

Cool Money

Další název:
The Pierre Heist
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Bezva prachy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
petrtap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25121minih25121Město andělů (1998) 
City of Angels n
minih44815minih44815Boj o Excalibur (1997) 
Prince Valiant n
minih55551minih55551Anděl (1982) 
Angel n
minih46971minih46971Hrdinové z Telemarku (1965) 
Heroes of Telemark, The n
minih88842minih88842Turbo (2013) 
Turbo n
minih42011minih42011Pravda nebo lež (2005) 
Where the Truth Lies n
minih44518minih44518Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy (1990) 
DuckTales: The Movie - Treasure of the Lost Lamp n
minih2342minih23421931 - Tenkrát v New Yorku (1972) 
Piazza pulita n
minih67767minih67767Zářijové číslo (2009) 
The September Issue n
minih2788minih2788Alfred (1995) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
6   - Kuvik
6   - Snura
7   - satyr
6   - dandysek
5   - deatdavid
10 - petrtap

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

12:00 - 12:35

34 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

109 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.325/0.306