Bez práva na chybu (2007)

Bez práva na chybu (Sapery, Bez prava na ošíbku)
48.3 %
 
 

Sapery, Bez prava na ošíbku

Další název: Саперы, Без права на ошибку

    Žánr: drama / válečný
    Země: Rusko
Děj válečného filmu režiséra Borise Ščerbakova, ve kterém ztvárnil jednu z hlavních rolí, se odehrává v okupované části Sovětského svazu v roce 1943.

Německá posádka využívá ruských zajatců k opravám vojenské techniky, která má být následně přepravena vlakem na frontu. Trojice partyzánů podminuje železniční tratˇ a první transport vykolejí. Před vypravením dalšího vlaku nechá německý velitel nastoupit do prvního vagonu ženy a děti, které mají posloužit jako lidský štít. Partyzáni proto musejí nálože odstranit a dva z nich při akci přijdou o život. Jejich velitel je zatčen a donucen dávat německým vojákům lekce o výbušninách. Moc je ale nevyškolí, protože ruští zajatci pod jeho vedením plánují útěk…  Autor: Bara.40

režie:
Boris Ščerbakov, Vasilij Ščerbakov, Viktor Kustov
 
 
hraje:
Boris Ščerbakov (Valerij), Taťjana Ošurkova (Líza Serova - Elza), Jan Capnik (kapitán Wolf), Alexandr Suvorov (Jegorov), Sajat Abadžjan (Ašot Grigorjan), Jevgenij Krylov (major Kurt), Maxim Zausalin (Alexej Sinicyn), Timofej Krinickij (plukovník Haldrof), Vladimír Lysenko (Andrej Lukašov)
 
 
scénář:
Sergej Sergejev
 
 
kamera:
Sergej Bondarev
 
 
hudba:
Alexej Karpov
 
 
produkce:
Sergej Kučkov
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.