Jeden svět
ohodnotit

Bez kalhot XXL

Magic Mike XXL

Další název:
Magic Mike 2; Magic Mike: Bez nohavíc 2
Rok:
2015
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
16.7.2015

Obsah filmu Bez kalhot XXL

 
Před třemi lety ukončil na samém vrcholu svou kariéru špičkového striptéra Mike (Channing Tatum), teď se chystají hodit ručník do ringu i zbývající členové Králů Tampy. Chtějí to ale udělat po svém a v poslední show spolu s legendárním Magickým Mikem v hlavní roli zbourat sál v Myrtle Beach. Cestou na závěrečné vystoupení se Mike a jeho parta zastaví v Jacksonville a Savannah obnovit dávná přátelství a navázat nové vztahy. Při tom se naučí pár nových pohybů a nečekaným způsobem udělají tlustou čáru za minulostí.
Magic Box BD

 
Související odkaz
 
RECENZE: Podruhé Bez kalhot, a hlavně už bez důvodu a McConaugheyho

S názvem Bez kalhot XXL jde do kin druhý díl osudů striptérské party, která se chce rozloučit parádním vystoupením. Jiný důvod „dvojka“ nemá. číst dál

Hodnocení: 40 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Gregory JacobsGregory Jacobs  
hraje:
Channing TatumChanning Tatum.....kouzelný Mike [34]   
Juan PiedrahitaJuan Piedrahita.....Salvador [29]   
Joe ManganielloJoe Manganiello.....velký Dick Richie [38]   
Kevin NashKevin Nash.....Tarzan [55]   
Gabriel IglesiasGabriel Iglesias.....Tobias [38]   
Matthew BomerMatthew Bomer.....Ken [37]   
Adam RodriguezAdam Rodriguez.....Tito [39]   
Amber HeardAmber Heard.....Zoe [28]   
Jada Pinkett SmithJada Pinkett Smith.....Rome [43]   
Donald GloverDonald Glover.....Andre [31]   
Carrie Anne HuntCarrie Anne Hunt.....Megan Davidson   
Kimberley DrummondKimberley Drummond.....Caroline   
Andie MacDowellAndie MacDowell.....Nancy Davidson [56]   
Jane McNeillJane McNeill.....Mae [48]   
Rhoda GriffisRhoda Griffis.....Julia [50]   
Elizabeth BanksElizabeth Banks.....Paris [41]   
scénář:
Reid CarolinReid Carolin  
kamera:
Steven SoderberghSteven Soderbergh  
střih:
Steven SoderberghSteven Soderbergh  
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Freeman Entertainment
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Atmos
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Bez kalhot XXL >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

nerozhodnej
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.7.2019
zašít hubu
Film se mi nelíbil. Dokud se jen díváte, vše   vypadá moc pěkně. Jakmile však někdo z   "hrdinů " otevře pusu, nedá se to.   Takhle se prostě mládí nebaví, takhle mezi   sebou nemluví! Já myslím, že ani v Americe ne.   Takové utrpení, i když se zde ukazují   nádherná mužská těla. To je prostě nedá   přežít... A to mám opravdu velkou vydrž!   Absolutně nepoživatelné! Škoda. Mám rád   herce Channing Tatum, tady bych mu však zašil   hubu...
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.9.2016
Naprostý propadák, trapárna a navíc úchylný   film. Pánský striptýz, možná před dvaceti   lety zábava pro řičící rujné padesátky,   travesty show, zábava pro bukvice na pódiu i v   hledišti. Když do všeho zazní černoušský   rap, mám dost. Poslední půlhodina filmu   naprosto zbytečná, přehlídka svalů a malých   mozků. Za každým slovem konferenciérky řev   povykujících zastydlých puberťaček a   fajrujících stodol. Někdy tu v komentářích   používají kolezi slovo odpad, takže tentokrát   se k tomu přikloním i já.
bobo336
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.9.2016
Magic Mike XXL
Magického Majka jednotku zachránili len   Tanečné scény, ktorých bolo požehnane a mali   dobrú choreografiu (Nehovoriac o tom, že dej bol   znesiteľný )... no XXL to zmenilo na viacej   humoru (Takže sa tentokrát zasmejete asi 5-6   krát) a omnoho menej tancov. Čo z toho v   konečnom dôsledku vyplýva? Málo humoru + málo   tancov = veľkolepo veľa nudy. Tých pár   tančekov, ktoré vo filme sú (Nehovorím o   plieskaní sa šľahačkou a podobných nezmysloch   nad ktorými všetky tie paničky vo filme žasnú   a sú ochotné za to ešte aj platiť) pekne   spracované a zasa raz králuje Tatum, ktorý keby   dostal viac tanečného priestore a menej by sa   snažil byť neustále Cool, tak by možno film   dopadol aj lepšie.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2015
Zajímavá komedie, zajímavý námět, trochu   zvláštní děj a docela slušné zakončení.   Docela smýšený divácký zážitek, ale pobavit   se dalo.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.8.2015
Byznys se dá udělat z lecčeho a když tito   pánové zaplňují mezeru a stávají se   "čechrači" dámského sebevědomí,   tak mohou být zasypáváni bankovkami do   bezvědomí. Líbit se to všem nemusí, ale   pravděpodobně je v tom případě rodu   mužského, protože pánové, každá chce být   královna. I když by to mělo být jen na jeden   večer.
Druhé pokračování báječného Mikea   lze opět rozdělit na dvě části, zatímco ta   předváděcí je nadstandardní, ta obyčejná je   mimo. A lze naprosto souhlasit, že Joe   Manganiello v určitých chvílích Channinga   zastiňuje. Nejen ve scéně v obchodě. Jedna   moje nejmenovaná kolegyně na tomto základě   změnila svůj názor na svatbu, i když spíš na   svatební noc:-)
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2015
Vážené dámy, přistupte. Tahle podívaná je   hlavně pro vás. Pro královny večera. Pro vás   dnes večer tancují, zpívají a hrají tihle   muži. Jsou tu jen dnes. A jen pro vás.
Když   striptéry opustí jejich MC Dallas, po mnoha   vystoupeních, které jedou ve stínu jeho   nápadů se rozhodují pro závěrečné   vystoupení na srazu striptérů. Ve   zmrzlinářském autíčku putují spolu s   navrátivším se parťákem přes Ameriku ke   svému cíli. Aby si dokázali, že jsou stále v   plné síle. Cestou potkávají nejen nové   přátele, ale hlavně se snaží najít své   místo v životě poté, co nadobro opustí   jeviště. Nechybí jim přitom humor (alespoň   občasný) a samozřejmě chlapské přátelství,   které jim pomáhá ve víře v sami sebe.
Film   se snaží o přesah, ale primárně tady jde o   okamžik, o jeviště, o chvíle pozlátka, kdy   jsou hvězdami, které svítí jen pro své   "královny" (a pro dolary, které jim   jejich královny nahází pod nohy).
Ač je v   titulku filmu postava Channinga Tatuma (jehož   taneční kreace jsou propracované a   zvládnuté), pozornost si pro sebe   "krade" Joe Manganiello (ano, ano, ano -   scéna na benzínce prostě z filmu ční a   zůstane v mysli hodně dlouho - ale i v dalších   záběrech je to on, bez koho by film byl   poloviční). Vedle Joea je výrazná Jada Pinkett   Smith coby nový MC. Film samozřejmě nabízí   taneční (a tak trošku striptérské) scény, na   které je pěkná podívaná. Pro mě tak Magic   Mike XXL i splňuje svůj účel - pobavit. Nic   hloubavého v něm nehledejte a nechte se na pár   minut nechat uctívat jako....no jako královna -   jak říká divačkám Jada coby Rome.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih165177minih165177Vidíš měsíc, Danieli (2019) 
Ser du månen, Daniel n
minih40614minih40614Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese (1975) 
The Adventure of Sherlock Holmes’ Smarter Brother n
minih10341minih10341Knoflíková válka (1994) 
War of the Buttons n
minih67802minih67802Poslední noc v Římě (2010) 
Habitación en Roma n
minih43882minih43882Děvčátko, které bydlí na konci ulice (1976) 
The Little Girl Who Lives Down the Lane n
minih66810minih66810Slouží policie občanovi? (1973) 
La polizia è al servizio del cittadino? n
minih76480minih76480Můj život s Canadiens (2009) 
Pour toujours, les Canadiens! n
minih2790minih2790Alfréde, Alfréde (1974) 
Alfredo, Alfredo n
minih39831minih39831Na skle malované (1980) [TV inscenace] 
Na skle maľované n
minih12740minih12740Les Gauloises blondes (1988) 
Les Gauloises blondes n


Hodnocení:n12345678910
Bez kalhot XXL (2015)Bez kalhot XXL (2015)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10