reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Benjamin aneb Deník panice / Benjamin

Benjamin ou Les mémoires d'un puceau

Další název:
Benjamin; The Diary of an Innocent Boy
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Benjamin aneb Deník panice / Benjamin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2012
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2014
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
v214
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2013
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2007
best
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18595minih18595Sedmá pečeť (1956) 
Det Sjunde inseglet n
minih38283minih38283Bídníci (2000) [TV seriál] 
Les Misérables n
minih6982minih6982Dům snů (1993) 
A Home of Our Own n
minih19936minih19936Svatá noc (2001) [TV film] 
n
minih52063minih52063Egy szoknya, egy nadrág (1943) 
Egy szoknya, egy nadrág n
minih3499minih3499Balada o Cable Hoguovi (1970) 
The Ballad of Cable Hogue n
minih41083minih41083Démantový déšť (1990) [TV inscenace] 
Démantový déšť n
minih118747minih118747Protiproud (2013) [TV film] 
Jet Stream n
minih69788minih69788National Lampoon a kino (1982) 
National Lampoon's Movie Madness n
minih46653minih46653Chaplin se žení (1915) 
A Jitney Elopement n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.2 %
8   - cicis
9   - curil
8   - clara.bow
6   - Faye
8   - melakara
8   - satyr
8   - Johnny1
9   - Dagfra3
9   - ortos1
9   - v214
7   - frada
6   - best

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

49 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

20:00 - 21:00

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

34 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

39 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139521
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250296
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.581/0.554