reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Basil

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2010
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2007
mishka.3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.8.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18360minih18360Just a Good Guy (1924) 
n
minih3144minih3144Ano, lžu (1978) 
Rabbit Test n
minih33635minih33635Kdo to štěká? (2001) 
Bark! n
minih23566minih23566Záměna (1994) [TV film] 
A Change of Place n
minih55886minih55886Bořek stavitel – Nezapomenutelné Vánoce (2001) 
Bob the Builder: A Christmas to Remember n
minih62343minih62343Velká rodinná sešlost / Velké rodinné setkání (2003) [TV film] 
Thanksgiving Family Reunion / National Lampoon's Holiday Reunion n
minih37817minih37817Dynastie Nováků (1982) [TV seriál] 
Dynastie Nováků n
minih21561minih21561U konce s dechem (1959) 
A bout de souffle n
minih56344minih56344Hádej, kdo jsem! (2007) [TV pořad] 
Hádej, kdo jsem! n
minih17391minih17391Příběhy rychlého Gonzálese (1990) 
Speedy Gonzales Classic n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
4   - Agostino
7   - Kuvik
7   - satyr
6   - Klapka
8   - stereolab
10 - mishka.3
3   - valentine
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 8.514/8.48