reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Barevný svět

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.11.2007
Lumirbeier
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2572minih2572Aféra plukovníka Redla (1931) 
Aféra plukovníka Redla n
minih36607minih36607Černá výprava (1973) 
The Outfit n
minih3987minih3987Big Man III. - Smějící se dívka (1988) [TV film] 
Il professore - Fanciulla che ride n
minih25708minih25708101 dalmatinů (1960) 
One Hundred and One Dalmatians n
minih18727minih18727Sexmise (1984) 
Seksmisja n
minih55264minih55264Chrigu (2007) 
Chrigu n
minih53128minih53128Tango s komáry (2009) 
Tango s komármi n
minih54063minih54063Cesta za Svatým Diegem (2006) 
El Camino de San Diego n
minih38831minih38831Pád do ticha (2003) 
Touching the Void n
minih49518minih49518Taková je Anglie (2006) 
This Is England n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
7   - Justik66
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - valentine
4   - eso
5   - milan53
6   - Lumirbeier

TV Program

ČT1 - Taggart (1983) [TV seriál]

23:20 - 00:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Pouta (2009)

22:05 - 00:25

87 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Konec světa (1999)

22:05 - 00:20

87 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

23:20 - 00:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140537
Osobností: 602576
Fotografií: 520690
Plakátů: 252168
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Pokémon (1997) [TV seriál]

Pokémon
Tento komerční animák je   důležitým mezníkem v   historii Anime, neboť tímto   výtvorem totiž odstartovala   nová éra Anime, bohužel   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministce, která si   mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to udělá a více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Chlapci a chlapi (1988) [TV seri...

NAPROSTÝ HNUS

Chlapci a chlapi
SERIÁL JE HRUBOU URÁŽKOU   TĚCH CO NA DVA ROKY MUSELI   JÍT DO VOJENSKÉ   SLUŽBY.(přesně jak píše i   curil) Je zkreslený a   nepravdivý, více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Trapnost 1. Triedy.... To   Careyho vyslamivanie a tie   trapne pohyby na to sa neda   divat...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 2 / 10

Temný Kraj (2017) [TV seriál]

Ne éé

Temný Kraj
tak to byla reakce na   zhlédnutí prvního   dílu.Holky Bártů si spletly   asi žánr.Je možné že se   to v pokračování zlepší?   O tom zatím silně pochybuji.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.584/0.56