reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bandité v Miláně

Banditi a Milano

Další název:
Bandits in Milan ; The Violent Four ; Banditi v Miláne
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Bandité v Miláně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2014
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2016
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2016
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.10.2015
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15757minih15757Petrolejový princ (1965) 
Der Ölprinz n
minih39419minih39419Hon za svobodou (2004) 
Chasing Liberty n
minih34106minih34106Prokletá Argentina (2002) 
Imagining Argentina n
minih113560minih113560Šedé nebe (2010) 
Grey Skies n
minih27816minih27816Malí hrdinové (1999) 
Small Heroes n
minih11870minih11870Malé životní etudy (1970) 
Five Easy Pieces n
minih60361minih60361Matka a dcera - návod k použití (2002) [TV film] 
Mère, fille: mode d'emploi n
minih59044minih59044Dům ďábla (2009) 
The House of the Devil n
minih119483minih119483Svatební cesta (2014) 
Honeymoon n
minih70777minih70777Avalonská střední (2010) [TV film] 
Avalon High n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 %
9   - cicis
6   - curil
8   - jarda53
7   - clara.bow
5   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Bara.40
8   - melakara
5   - ponorka.ba
6   - blackjack3
10 - michaldoko
2   - valentine
6   - PetrB.
4   - mikinicm

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Filantrop: Sanjive Suri

18:15 - 18:45

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

80 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

65 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.827/1.802