reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bandita

Eşkıya

Další název:
Eskiya / The Bandit
Rok:
1996
Délka:
121 minut

Celkové hodnocení filmu Bandita

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2008
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007
sofa1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15407minih15407Panika v Needle Parku (1971) 
The Panic in Needle Park n
minih15440minih15440Pár správných chlapů (1992) 
A Few Good Men n
minih34188minih34188Alice ve městech (1974) 
Alice in den Städten n
minih66456minih66456Čas v Káhiře (2009) 
Cairo Time n
minih46934minih46934Průsmyk smrti (2006) [TV minisérie] 
Grozovye vorota n
minih2842minih2842Alraune (1930) 
Alraune n
minih62763minih62763O komtesce a zbojníkovi (1989) [TV inscenace] 
O komtesce a zbojníkovi n
minih17132minih17132Protiúder (1989) 
n
minih53362minih53362Smrt v horách (2008) 
Jump! n
minih51742minih51742Bojový oddíl (2003) 
Marines n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
6   - rosta12
6   - jakuza29
2   - valentine
5   - sofa1

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Heydrich - konečné řešení (201...

09:35 - 10:00

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.474/0.455