Balto 2: Na vlčí stezce (2002) [Video]

Balto 2: Na vlčí stezce (Balto II: Wolf Quest)
66.9 %
 
 

Balto II: Wolf Quest

Další název: Balto na vlčí stezce

    Žánr: dětský / animovaný / dobrodružný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 78 min.
„Další příběh statečného Balta a jeho nové dcery.“
Statečný Balto si vychutnává rodinný život s milovanou Jeanny a jejich krásnými štěňaty, které jsou povedenými kopiemi matky, kromě fenky Aleu, která je kříženec huskyho a vlka. Jednoho krásného dne si lidé štěňata rozeberou, o Aleu ale nemá nikdo zájem. Ta brzy pochopí, že není jako ostatní sourozenci, všichni si totiž myslí, že je vlk. Rozhodne se proto odejít z rodinného hnízda, aby našla vlastní smysl života. Když Balto zjistí, že Aleu zmizela, rozhodne se ji najít. Než se opět střetnou, zažijí mnoho dobrodružství. Společně pak musí čelit nebezpečí, když jsou napadeni vlky, kteří je nechtějí nechat odejít a snaží se je zatlačit do moře. Zdá se, že souboj je nevyhnutelný?

Zdroj: Nova

režie:
Phil Weinstein
 
 
scénář:
Dev Ross
 
 
hudba:
Adam Berry
 
 
střih:
Ken Solomon
 
 
dabing:
Miloslav Mejzlík, Jana Páleníčková, Radka Stupková, Alice Bardová, Ladislav K.J. Novák, Marek Libert, Antonín Navrátil, Tomáš Juřička, Martin Velda, Karel Gult, Martin Kolár, Inka Šecová, Radka Malá, Kateřina Halešová, Ludvík Král, Ivo Novák
 
 
mluví:
Maurice LaMarche (Balto), Jodi Benson (Jenna), Lacey Chabert (Aleu), David Carradine (Nava, vlčí šaman), Mark Hamill (Niju, zlý vlk), Charles Fleischer (Boris), Peter MacNicol (Muru), Nicolette Little (Dingo, štěně), Melanie Spore (Saba, štěně), Kevin Schon (Muc / Luc), Joe Alaskey (Nuk / lovec), Monnae Michaell (Aniu, matka Balta), Mary Kay Bergman (liška)
 
 
animace:
Woody Yocum
 
 
producent:
Phil Weinstein
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.