reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Balada o Vojtovej Maríne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.3.2015
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2011
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52952minih52952Doktor od Jezera hrochů (2010) 
Doktor od Jezera hrochů n
minih63553minih63553Trapped Ashes (2006) 
Trapped Ashes n
minih31999minih31999Naděje umírá poslední (1989) 
Chances Are n
minih47328minih47328Tosca (1978) [TV inscenace] 
n
minih46704minih46704Neuvěřitelné lidské tělo (2007) [TV film] 
Incredible Human Machine n
minih2746minih2746Aladin a král zlodějů (1996) [Video] 
Alladin and the King of Thieves n
minih51789minih51789Waylonova výchova (2004) [TV film] 
Raising Waylon n
minih82313minih82313Krasava (1988) [TV inscenace] 
Krasava n
minih35394minih35394Žít po svém (2004) 
An Unfinished Life n
minih5810minih5810Odporné modré rty (1975) 
Laddra di luridu bru n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
5   - Agostino
7   - satyr
10 - dederon
3   - biokys
8   - Miloš11
3   - valentine
10 - tomsep_195
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.912/0.886