reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Nejlepší lékař mého života (1986) - 0. díl (14. série)

Další název:
Bakaláři 1986: Nejlepší lékař mého života; Doktor a bubeník; Pravítko; Logoped
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
72 minut
„Tři bakalářské příběhy zachycující práci chirurga, logopeda i léčení v přeneseném smyslu - výchovu k pořádku a práci.“

Celkové hodnocení filmu Nejlepší lékař mého života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.8.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2008
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.2.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2013
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2015
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2012
Edie70
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66699minih66699Videostop (1985) [TV pořad] 
Videostop n
minih17305minih17305Přežít (1993) 
Alive n
minih41616minih41616O mrňavém obrovi (1996) [TV inscenace] 
O mrňavém obrovi n
minih12847minih12847Monstrum z galaxie Arkana (1981) 
Dům mezi hvězdami / Gosti iz galaksije n
minih41658minih41658Let's Dance (2006) 
Step Up n
minih37731minih37731Putování s pravěkými lidmi (2003) 
Walking with Cavemen n
minih28969minih28969Monty Python: Smysl života (1983) 
Monty Python's The Meaning of Life n
minih35820minih35820Frida (2002) 
Frida n
minih17207minih17207Prvotní strach (1996) 
Primal Fear n
minih12867minih12867Mordová rokle (1951) 
Mordová rokle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - jarda53
4   - Faye
3   - Jean-Paul
7   - melakara
8   - nick4
5   - stanko
6   - kepsar
4   - Edie70

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

14 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

21:30 - 22:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

74 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599613
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.466/0.434