reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Nejlepší lékař mého života (1986) - 0. díl (14. série)

Další název:
Bakaláři 1986: Nejlepší lékař mého života; Doktor a bubeník; Pravítko; Logoped
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
72 minut
„Tři bakalářské příběhy zachycující práci chirurga, logopeda i léčení v přeneseném smyslu - výchovu k pořádku a práci.“

Celkové hodnocení filmu Nejlepší lékař mého života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.8.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2008
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.2.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2013
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2015
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2012
Edie70
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40229minih40229Pohotovost (1994) [TV seriál] 
E.R. n
minih7504minih7504Tváří v tvář (1990) [TV film] 
Face to Face n
minih9341minih9341Jakub (1976) 
Jakub n
minih36813minih36813Catwoman (2004) 
Catwoman n
minih43269minih43269Konec hry (2006) 
End Game n
minih26574minih26574Celebrity (1998) 
Celebrity n
minih24420minih24420Život pro Jana Kašpara (1959) 
n
minih27950minih27950Stopy vraha (2000) 
Mercy n
minih3319minih3319Atentát (1964) 
Atentát n
minih12232minih12232Medvěd (1988) 
L'Ours n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - jarda53
4   - Faye
3   - Jean-Paul
7   - melakara
8   - nick4
5   - stanko
6   - kepsar
4   - Edie70
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.568/0.54