reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Smrtící informace

Nadie hablará de nosotros cuando hayamos muerto

Další název:
Nobody Will Speak of Us When We're Dead
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
104 minut
„V patách má Glorie nebezpečného vraha kvůli důležitým informacím...“

Celkové hodnocení filmu Smrtící informace

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2010
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64094minih64094Ztracený svědek (2008) 
The Lost Samaritan n
minih22980minih22980Všichni dobří rodáci (1968) 
Všichni dobří rodáci n
minih54080minih54080Okrsek 13: Ultimatum (2009) 
Banlieue 13 - Ultimatum n
minih28682minih28682Krokodýl Dundee v Los Angeles (2001) 
Crocodile Dundee in Los Angeles n
minih37662minih37662Velrybí domov (1989) [TV seriál] 
n
minih5619minih5619Četník ze Saint Tropez (1964) 
Le Gendarme de Saint-Tropez n
minih3903minih3903Bezbožníci (1991) 
Speak of the Devil n
minih128369minih128369O jedné dívce (2014) 
About a Girl n
minih7940minih7940Goofy na výletě (1995) 
A Goofy Movie n
minih88019minih88019Velký Gatsby (2013) 
The Great Gatsby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
7   - satyr
7   - peter22
3   - T800
7   - MysteryIll
9   - Area
4   - bajaw
3   - Sivok

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

80 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

ČT2 - Zašlapané projekty

03:50 - 04:05

0 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

30 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

35 minut již uběhlo
150 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.228/0.207