reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Až budu mrtev

Kad budem mrtav i beo

Další název:
When I Am Dead and Gone / Keď budem mŕtvy a biely (SK)
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
79 minut
„Vynikající jugoslávský film režiséra Živojina Pavloviće. Osudy zpěváka, který neuměl ani zpívat.“

Celkové hodnocení filmu Až budu mrtev

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
derryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2004
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2005
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29675minih29675Baby (2000) [TV film] 
Baby n
minih15945minih15945Ples upírů (1967) 
Dance of the Vampires n
minih43606minih43606Sběratelé kostí (2005) [TV seriál] 
Bones n
minih39164minih391645x2 (2004) 
5x2 n
minih54721minih54721Bon Jovi: Live from London (1995) 
n
minih69849minih69849A také déšť (2010) 
También la lluvia n
minih72017minih72017Hra o trůny (2011) [TV seriál] 
Game of Thrones n
minih54740minih54740Galimatyáš (2009) 
Micmacs a tire-larigot n
minih16489minih16489Posel (1970) 
The Go-Between n
minih10701minih10701Král Rybář (1991) 
The Fisher King n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
10 - curil
6   - Kuvik
9   - Mlapiska
4   - T800
8   - derryl
9   - sussy
8   - Maurice

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

19 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139583
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.438