Jeden svět
ohodnotit

Avengers

Marvel’s The Avengers

Další název:
The Avengers; Avengers: Pomstitelia (SK)
Rok:
2012
Délka:
143 minut
Premiéra v ČR:
3.5.2012
„Legendární superhrdinové se spojili, aby zachránili svět před katastrofou.“

Komentáře k filmu Avengers

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 64
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2012
V rámci žánru je to bomba -   "opravdoví"   hrdinové, strhující   záběry, eskalující   napětí... pak také   úžasné kostýmy, prostý (i   když překvapivě vtipný)   scénář a živá (někdy   až příliš) kamera...
Jako pocta marvelovským   hrdinům se film povedl, mě   se velmi líbil...ovšem pokud   bychom hledali nějaký   vyšší cíl, hlubší   příběh...tak musím říci,   bylo to "takové   americké"..
Frolíček
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2012
Přiznám se, že ač se   snažím dívat na filmy s   odstupem zhýčkaného   diváka, který už leccos   viděl, dneska mě dostali. Po   cca 15 minutách jsem se vezla   zaseklá na udičce a vůbec   mi to nevadilo. Nemám ráda   3D, brýle mi prostě vadí,   takže nářez byl absolvován   ve 2D v českém znění. Je   to jízda plná hlášek, ten   Legolas byl v originále   taky?, každý/každá si   najde toho/tu svého/svou,   testosteron teče proudem,   výhodu má ten, kdo ví a   zná, spousty odkazů, které   ani na jedno/dvě podívání   nejde stihnout. Efektní skluz   se zbraní v ruce proběhl   několikrát, (o co bychom   přišli, kdyby to Chow   Yun-Fat v Zabijákovi   neukázal), v poslední   půlhodině, kdy se tým   konečně stmelil a navzájem   si pomáhal, bylo jasně   vidět, v čem je jeho síla,   doplněno soundtrackem, který   dění na plátně maximálně   podporoval a příjemné   překvapení v podobě   Jeremyho Rennera, v kterého   jsem po Smrti, která čekala   všude ani nedoufala, že mě   bude zajímat. Iron Mana s   Thorem bych radila použít   při práci v lese a za mě   měl film v podstatě jednu   jedinou vadu – chyběl   Wolverine.
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2012
Avengers
Na Avengers jsme čekali snad   všichni, kdo milujeme filmy a   mnoho znás se zklamání   nedočkalo. Avengers je snem   každého filmového nadšence   obzlávtě pro ty z nás,   kteří milujeme komixáky. A   co nám Avengers ukáží, v   podstatě všechno co má v   dobrém komixovém filmu být.   Každá z postav má svou   vlastní úlohu a co je na   filmu skvělé, že se drží   svých charakteristických   rysů, které mají ve svých   vlastních filmech. Hlavní   záporná postava - Loki, tak   ten mne překvapil už v   Thorovi a zde je mnohem   lepší. Ze začátku jsem   měla problém s tím, že   Hulk bude v podání Murka   Ruffala, ne proto, že bych ho   neměla ráda, ale prostě mi   přišlo, že na něj tak   docela nehodí, ale musím   přiznat, že jsem se spletla   a to hodně. Měla bych   jedinou vítku co se týče   postav a to je Jeremy Renner,   ten chlap mi prostě vadí a   nemám ho vůbec ráda a   spíše se hodí na záporáka   jak tomu bylo v jedné části   filmu. Geniální akční   podívaná, které vévodí   jak skvělé herecké   obsazení tak výborná   hudba.
Tony Stark v   podání Roberta Downeyho Jr.   chrlí jednu hlášku za   druhou a tak se postaral o tu   vtipnou část filmu, ale   nebyl sám musím říct, že   Hulk taky perlil. A víte co   mi bylo ještě sympatické,   začíteční neshody mezi   hrdiny, kočkování Starka a   Thora nemělo chybu. Každý z   hrdinů je zajímavý nečím   jiným a tak alespoň mne se   hodně těžko určuje,   kterého mám raději, každý   má to své.
Jak jsem   mohla zaznamenat mnoho lidí   si stěžuje na to, že   Avengers se vyskytují v   žebříčku nejlépe   hodnocených filmů, jen   nechápu proč. Každý   komixák má něco do sebe,   ale Avengers jsou   jednoznačně nejlepší a je   jasné, že se budou hodně   těžko překonávat a tak si   zasouží přední místa v   žebříčku. Dodám snad jen   to, šup sem s dalším dílem   už teď se nemůžu dočkat.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2014
Avangers
Rozhodně se řadím mezi   fandu komixů, ale tohle mi   až tolik nesedlo. Ne že by   to bylo špatné, to ne,   spíše naopak, jen to tu už   prostě bylo milionkrát před   Avangers.   "Spiderman",   "Superman",   "Thor",   "Hulk" a ostatní,   to je něco co na nás vybafne   několikrát do roka, se   stejným dějem, jen trochu   jiným superhrdinou. A jak   jsem po tom ze začátku   opravdu šílel, tak teď už   mě to přestává bavit,   protože - zloduch,   nepřemožitelný, superherou,   ještě   nepřemožitelnější, který   celou dobu dostává na frak,   aby to pak v závěru vše   vrátil. Mno, prostě klasika   viděná loni aspoň   pětkrát. Sequel, prequel,   remake, prostě co nejvíce   všechny reciklovat. A navíc   Loki nebyl záporák, kterého   by nepřepral jeden jediný   superhrdina bez pomoci. A tak   jestli je nějaký komixák,   který mě zasáhl, tak jsou   to jednoznačně   "Watchmani", kteří   se neřídili klasickým   schématem a kteří se   nedočkali tisíců   pokračování a podobně.   "Avangers" se   samozřejmě chystá   pokračovat, jak jinak, s tou   sumou, co v kině vydělal, by   bylo nelogické to stopnout...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.8.2017
Předlouhé, užvaněné, ano   triky a výprava, design,   vizuál a akční scény to je   na solidní úrovni, ale   tahle parta mě v tomto filmu   a celý příběh prostě   nijak zvlášť nezaujal.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2021
A dostavil se rok 2012 a   komiksoví fanoušci se po   sérii snímků   představující ty   nejzákladnější členy   pozdějšího seskupení pod   názvem The Avengers, na   který ostatně odkazovali   potitulkové scény, konečně   dočkali. V rámci filmového   seriálu samozřejmě děj   volně navazuje a vytváří   tak další ucelený koncept   daného dobrodružství,   tentokrát však všech   pohromadě. Co od toho   očekávat? Nic než zábavu v   plné palbě nejrůznějších   hlášek a s tím spojeného   humoru, impozantních bitev a   úžasných vizuálních   efektů. Děj jako takový   není nijak složitý, jak by   se mohl očekávat, a naopak   průzračně využívá   charaktery všech superhrdinů   a daných superpadouchů.   Nejen filmové kritiky   překvapil hlavně Hulk,   jehož sólové snímky moc   úspěchu nepobraly. Žeby   konečně ten správný   představitel a nebo byl   filmově pojat tak, jak si   zaslouží? Těžko posoudit.   Nejnapínavější však pro   tvůrce bylo, jak si snímek   povede v kinech. Víme, jak   dopadl předchozí komiksový   film ´Liga výjimečných´   (2003), ve kterém se také   sešlo několik komiksových   superhrdinských postav. A   dopadlo to dobře. Zábavná   akční atmosféra se drží   po celou stopáž   přesahující dvě hodiny a   jedinou minutou nevytváří   dějový zmatek, vlivem   právě tolika postav, tudíž   vše funguje jak má. Marvel   nezklamal a svůj filmový   vesmír mohl rozvíjet dál.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.9.2012
Film je hlavně pro fanoušky   komiksových postav a pokud   chcete vidět Avengers, tak by   jste se měli nejprve podívat   na předchozí filmy hrdinů,   kteří zde vystupují.Hlavně   na Thora a Capitána Amerika,   aby jste věděli o co tady   půjde.
Mně osobně   Capitán Amerika moc neoslovil   a tak jsem měl jisté obavy,   že se to stane i tady.Nestalo   :-).
Popisovat děj je   tady zbytečné, tak budu   jenom chválit a nebo   nadávat.
Film je plný   akce, ale taky je tu docela i   sranda - nejvíc se mi v tomto   líbil Hulk ( ale jen když   byl zelený :-) ).
Nejde nepochválit lidi od   vizuálních efektů a triků,   to člověk spadne vyloženě   na prdel.
Milým   překvapením je tady taky   Jeremy Renner, tento herec je   u mně posledních pár let   čím dál oblíbenější a   tady mě také nezklamal.
Naopak Capitán Amerika mi   tady přišel docela   zbytečný ( jenže jeho   postava tady být musí ) a   Iron Man byl trapný a   namyšlený, i když tento   poznatek už jsem měl v sobě   zakořeněný z filmů o něm   - hlavně z té dvojky ( nic   proti R.Downeymu ).
Jedno je ovšem jisté -   tento film nebude   prodělečný :-).
Lienocka22
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2012
Podľa mňa doposiaľ   najlepšia marvelovka!   Výborná akcia, kopec hi-tech   vymožeností a na   odľahčenie aj veľké   množstvo vtipných poznámok,   nuž neostáva mi nič iné,   len film odporúčať :) PS:   Bruce Banner/Hulk nemal   chybu!!! :)
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2013
AVENGERS

Komiksoví hrdinové jsou   tak stejní a přitom tolik   odlišní. Každý z nich je   něčím zvláštní. Spojit   tyto různorodé postavy do   jednoho týmu mi připadalo   nemožné. Na komiksové   hříčky o superhrdinech,   kteří spasí svět, jsem   nikdy moc nebyla. Jenže doba   se mění. Žánr komiksu se   nezadržitelně posouvá od   prostoduché, naivní a   pokleslé zábavy ke stále   vyhledávanějším   příběhům plným   nezaměnitelné atmosféry   starých mýtů, obohacených   o dokonalou akci. Díky   modernímu scénáři se   stává z komiksové adaptace   komplexní, hutné dílo,   které má neustále navrch   nad diváky, rozjíždí se   rychle a pořád zvyšuje   obrátky, bez významných   vrcholů a propadů. Myslím,   že postupně dochází ke   stvoření nového   uměleckého směru, který   přechází od původní   pokleslé zábavy k   vytvoření smysluplného a   plně uměleckého díla, jež   si získává neustále nové   a nové příznivce. Povyšuje   tak komiks na plnohodnotnou a   stále žádanější zábavu.  

Avengers je   vyvážená komiksová   týmovka, postavená   především na vynikajícím   scénáři. Plně využívá   výhod sešlosti   soběstačných superhrdinů,   přitom dává prostor všem   jednotlivcům, poskytuje   ideální mix hlášek,   svižných dialogů a   trikových atrakcí, kde   zpravidla použité efekty   lehce převažují nad dějem.   Tvůrci sázejí na to, že   znáte předchozí filmy. Je   to rozumné, protože v   opačném případně by film   působil jako zbytečná   rekapitulace. Na druhou stranu   se však nedostává   dostatečného prostoru   postavám bez „vlastního   filmu“. Whedon to   každopádně ustál. Týmovka   se vydařila a nabízí   přesně to, co fanoušci   chtěli. Whedon na výbornou   zvládl svou velmi těžkou   úlohu spojit všechny postavy   do funkčního celku a   předvést je ve filmu   současně. Dosáhl toho, aby   se divák smál tam, kde   tvůrce chce, a nikdy nikde   jinde.

Avengers se první hodinu   s humorem válcují navzájem,   ve druhé se pouštějí   společně do bitvy s   vetřelci. Prostě, když je   svět potřebuje, vědí, co   dělat a dlouho nad tím   neváhají. Jádro   vyprávění o nutnosti   potlačení individuálních   úchylek ve prospěch týmu se   podařilo vytvořit vskutku   dobře, nápaditě a   nenásilně. Je radost   sledovat, jak tvůrci   využívají každičkou   poskytnutou informaci, s jakou   důsledností a bez otravného   opakování pro natvrdlé, je   dovedou použít na správném   místě, díky čemu se   nemusíme dlouze zamýšlet   nad jednáním postav. Poklona   patří Whedonovi za to, že   přesně rozdělil role a   každý superhrdina má   prostoru přesně tolik, kolik   potřebuje. Možná snad Loki   by si zasloužil ještě více   pozornosti. Hiddleston už   není takové neopeřené   kuře, ale vyzrál z něj   neskutečně charismatický   bastard, kterému scénáristi   s vykreslením postavy trošku   nestačí. V každém   případě Avengers poskytují   vydatnou porci kvalitní akce,   hlášek a ikonických scén,   hodných svých hrdinů. A   jako bonus nabízejí dost   možná nejlepší ukončení   monologu záporáka, jaké kdy   bylo natočeno!

Herecké obsazení bylo na   jedničku, nemá smysl   vyzdvihovat jednotlivé   postavy. Byl to tým. Každý   v něm má své místo a nikdo   nezůstal o kus pozadu za   ostatními.

Avengers je dokonalým   příkladem toho, že i   příběhy s hromadou   nesourodých postav a s   různými schopnostmi, mohou   fungovat na výbornou.   Avengers nabízejí gejzíry   dobré nálady s mohutnou   dávkou humoru a poskytují   divákům dokonalou zábavu.   Každopádně film byl   žhavým kandidátem na   nejlepší film roku, a   myslím si, že to se mu beze   zbytku povedlo.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2012
Poprvé když jsem to viděl   se mi to líbilo tak nějak   průměrně, nijak mě to   nechytlo. Neznal jsem Iron   mana, Thora, Capitána   Ameriku, znal jsem jen Hulka,   který byl tady vyloženě   boží, jak rozšvihal Lokiho   nebo probudil Iron mana, byli   boží scény u kterých se   člověk zasmál. Postupně   jsem viděl všechny Iron   many, Capitána Ameriku i   Thora. A mnohem lépe jsem   film pochopil. Efekty byli   luxusní ale to už v dnešní   době není nic extra. 80%
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2013
Kostým s rohami ešte nikdy nesklamal
Priznám sa, že ma film   nezaujímal ako   Dobrodružstvá najväčších   hrdinov na Zemi (a vlastne   jednoho mimo nej) ale pozeral   som ho ako Ďalšie osudy   polobožského Lokiho. Ono   bola to zlátanina plná   šialeností a pre mňa   nepochopiteľných   záležitostí, kedže   holdujem inému druhu komiksu.   Navyše Nick Fury zrejme   nemusel povolávať našich   hrdinov, kedže som mal pocit,   že je viac nesmrteľný ako   tí naši všetci hrdinovia   dokopy. V kuse bojové orgie   (priznám sa, že škoda že   som mal slabšiu kvalitu dvix,   ech škoda). Takže v podstate   nič moc, ale... Bolo tam   však zopár super hlášiek   (cvičíš pilates?) a   chvíľami trocha zábavné   (ako Hulk sundal Thora), ale   vlastne všetky tie body sú   za Lokiho, neuveriteľne   charizmatického zloducha, s   neuveriteľne famóznými   preslovmi a svojskou   filozofiu, ktorá sa určite   nepribližuje dnešnému   zaužívanému a zabehnutému   svetonázoru. Chce nám   ukázať, že sloboda sú   vlastne okovy a prekliatie.   Rozhodne prevyšoval   všetkých a ja budem jeho   osudy sledovať v dalších   pokračovaniach
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2016
Docela povedený kousek,bratr   Thora, Loki ohrožuje zemi tak   se skupina nejlepších   snaží ochránit zemi.Akce je   dostatek,efekty povedený,Iron   Man namyšlený,Hulk vtipný   dobrá zábava.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2012
Joss Whedon to   dokázal!Podařilo se mu   skloubit superhrdiny do   jednoho povedeného   celku.Velké plus je, že   Whedon zůstal věrný   charakterům přesně, jak je   známe ze svých sólovek, ale   nikterak je v Avengers   (bohužel) příliš   neprohlubuje.Asi po deseti   minutách jsem si začal   říkat - omluvte prosím pro   jednou moje   vyjadřování."Do   prdele, vážně se to   děje?Já vážně čumím na   týmovku, kde se řeže   několik ikonických   comiscových   postav".Každý hrdina   má zde své pevné místo a   několik chvilek, aby se mohla   blýsknout.Ať už je to Black   Widow v podání sexy Scarlett   Johansson, která má své   přednosti na hrudníku, nebo,   když je správný záběr na   její uniformu z její zadní   části.Jako další ženská   postava zde zaujme agentka   Maria Hill (Cobie Smulders AKA   Robin z HIMYM), které to   také moc sluší a v akční   roli je   přesvědčivá.Každá   postava má svůj originální   nástup, ale co vám budu   povídat.Nejstylovější   úvod na scénu má Iron Man   za doprovodu rockové skupiny   od AC/DC, kterou si přinesl   ze svého druhého   dílu.Chemie mezi postavami   funguje na výbornou a je to   bezvadné sledovat.Joss Whedon   sepsal scénář, a jak je   patrné z příběhu, Loki   není tak úplně hlavní   záporná postava, je to   spíše loutka.Za provázky   tahá někdo v pozadí   (možná se dozvíme, kdo to   je ve druhém díle).Kdo   překvapil byl Jeremy Renner,   jeho Hawkeye je zajímavou   postavou a mezí ním a Black   Widow pozvolna klíčí   citový vztah.Stejně tak je   super Mark Ruffalo, jeho Hulk   je řízek, a ve scéně s   Lokim musí prostě každý   vybouchnout smíchy, protože   to je naprosto zábavné   číslo.Akce je skvostná,   kamera je hravá a vtáhne   přímo do středu dění, ale   občas trošku   "zahapruje".Fináln?   ? "action time" je   fakt tvrdý a režisér to do   nás pere hlava nehlava.Nebudu   tajit, že oblet kamery kolem   všech superhrdinů mě dosti   zamrazilo v zádech.Hudba od   Alana Silvestriho umí   správně přidat či ubrat na   tempu - záleží, v jakém   rozpoložení se film právě   nachází.Všichni vypadali,   že si film náramně   užívají.Dle mého názoru   je nejvýraznější ze všech   postav právě Robert Downey   Jr.Jeho Tony Stark chrlí   jednu hlášku za druhou, jak   na běžím pásu a jeho   oblékání do hi-tech obleku   je zde efektivní a velmi   cool.Chris Evans, Chris   Hermsworth a Samuel L. Jakson   také září charismatem a   každý si najde svou   oblíbenou postavu.U mne je to   prostě Iron Man.Sečteno   podtrženo, má to styl, vtip,   akci a trošku to hraje i na   vážnější notu.A   momentálně se ten film   nachází v mé Top 20.Takže,   kdy bude sakra druhý díl!?   :-D
P.S. V jedné   scéně je skrytá zmínka na   Spider-Mana.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2012
Určitě skvěle udělaný   snímek s vynikajícím   hereckým obsazením.   nicméně ve filmu se   vyskytuje pár úseků, kde se   nic neděje a čekáte na   akci, která v takovýmto   filmu je samozřejmostí. Akce   ve filmu je, ale čekal jsem,   že jí tam bude ještě o   kapku více. Avengers je   pěkný film, který sváže   ty nejznámější   superhrdiny. Příběh filmu   je také laciný a co vlastně   čekat od konce? Jasně, že   naši hrdinové zvítězí, to   ví každý divák, ale   opakuji. Film je pěkný a   rozhodně milovníkům   superhrdinů jako já film   doporučuji.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2012
Podívejme ,co nám tady   seriálový režisér   naservíroval. Pěknou dávku   akcí,parádních efektů a   vtipných vsuvek. Ta první   půlhodinka je taková trošku   nezáživná,ale pak se   začnou dít věci. Iron Mana   mám rád a jeho styl boje je   víc než stylovej a ten Hulk?   haha ,je tu zelená   šrotovací četa,která   každýho rozšmelcuje a   rozmázne. Hlavně ta   scéna,kde si zahází s   hlavním záporákem,jak s   kusem hadru a pak jen ta   sarkastická poznámka   --->slabý bůh, je opravdu   úsměvná...já k téhle   superhrdinské story nemám   výtek...měl jsem tu vše,co   jakožto fanoušek sci-fi   vyžaduji--->efekty,akce a   dobrej scénář--->100%
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2012
Žádný lepší film až do Avengers 2 nepřijde
Nejlepší film všech dob,   komiksový mega biják. Bavil   jsem se naprosto   neuvěřitelně a nadšený   jsem byl ještě víc. Spoustu   geniální akce a výborné   hlášky Tonyho Starka v   režii Josse Whedona, tvůrce   Buffy. Tenhle film fakt   svěřili do těch   nejsprávnějších rukou.   Prostě dvěma slovy naprostá   bomba! Iron Man sype hlášky   jednu za druhou, Hulk   konečně našel toho   správného představitele,   Black Widow a Hawkey nejsou   vůbec špatní nováčci a   Thor a Captain mě bavili   stejně jako ve svých solo   filmech, jen mě zklamalo, že   Nick Fury měl nakonec méně   prostoru. Jinak pro milovníky   Marvel komiksů naprostý   ráj. Naprosto ohromující   jízda, nabušená, skvěle   obsazená, nenudící,   vzrušující. WoW ! Chci   dvojku hned teď ! Více na   www.filmovy-raj.bloger.cz.   200%.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.9.2012
Za Chrise Hemswortha, který   svůj tupý výraz z Thora   vypiloval na lobotomický a   učinil jej tak nesmrtelným,   ubírám jednu hvězdu, a to i   přesto, že se ji Mark   Ruffallo svými zelenými   prackami hodně snažil   udržet v kolonce s mým   hodnocením... Folklór   nevtipných velkohubých   hlášek a akčních   megasoubojů, na kterých film   stojí, nezmiňuji, s jejich   hojným výskytem bylo   počítáno, tudíž se v   tomto ohledu nemůže jednat o   zklamání.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Přiznám že příjemné   překvapení...říkal jsem si   jak provázat to vše   úžasné co bylo během   posledních let vytvořeno a   ono to i šlo. Ne příliš   poutavý, či zdrcující   děj, ale skvělý scénář,   hromada akce a zároveň i   humoru. Každá postava hrála   za sebe a zároveň pro tým.   Tvůrci se vyřádili a já se   těším na další   zhlédnutí
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $220miliónov║Tržby USA   $623,357,910║Tržby   Celosvetovo $1,519,479,547▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $119,758,099 //počet   predaných kusov 5,294,175║   Tržby za predaj DVD v USA   $113,919,174 //počet   predaných kusov 5,307,153║   Na to že ide o tímovku   môžem byť maximálne   spokojný, doslova každá   postava tu má svoj priestor a   využíva ho, prekvapením je   asi Čierna vdova(Scarlett   Johansson), ktorá ma najviac   upútala, dobrý záblesk tu   má aj Hulk v podaní Marka   Ruffalo, kde som čakal asi   najväčšiu slabinu a   nakoniec sa z neho vykľuje   konečne ten pravý   burácajúci Hulk. Príbeh sa   z pomernej časti venuje aj   výstavbe charakterov a ich   postupného vykryštalizovania   k tímovému zoskupeniu, kde   príde aj na očakávaní   pátos(hlavne Captain America   ale z časti mu to sedí),   nevyhne sa to aj menšiemu   škrýpaniu ale v celku dané   namiešanie a vedenie tohto   objemného zoskupenia postáv   režisérovi vychádza,   neotravuje a dokáže upútať   aj pri dlhších dialógoch,   dokonca veľa krát navodil aj   dosť hustú atmosféru,   napätie. Pokiaľ ide o   vizuál a niektoré skutočne   hrdinsky nasiate scény je to   fakt vyhrajkaná práca,   bombastická akcia zadupe aj   tvorbu Michaela Baya, toľko   výbochov v nestálom slede sa   len tak nevidí, nechýba tomu   vtip a ľahkosť, úžasná   doprovodná hudba, popcoňák   ako sa patrí, splnení sen   fanúšika komiksov. V rámci   3D efektu špičková práca.   /videl v kine 3D verziu: 100%/
vojtam
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2012
Pecka!
První co napíšu-to se musí   vidět na velkým plátně s   3D brýlema na očích:),ne   někde na PC.Druhé co   napíšu-ani ve snu by mě   nenapadlo že televizní   producent a režisér Joss   Whedon natočí prvotřídní   áčkovou podívanou,triky no   to snad bylo vše doopravdy   jak byly dokonalý.Tolik super   hrdinů v jednom,nejlepší je   pro mě Tony Stark v podaní   mého oblíbence   Downeyho,hlásil jednu   hlášku za druhou a kdo   překvapil,Mark Ruffalo jako   Hulk,taky výbornej.Dávam   plnej počet a myslí že   Avengers šílenství právě   začalo:)
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2016
Nabušené akcí, humorem a   velmi povedeným vizuálem.   Každá z postav dostane   svůj, logicky omezený,   prostor, a tak si i mlsný   filmový fanoušek uloví své   sousto. S touhle partičkou se   Loki nenudil a ani vy se nudit   nebudete.
jonny.net
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2012
Příjemný, vtipný, akční
Jestli si nějak představuji   skvělý blockbuster tak jsou   to přesně Avengers.   Hvězdné obsazení, vtipné   hlášky Tonyho Starka, dobré   efekty a výborná poslední   půlhodinka akční jízdy   záchrany sic již klišoidně   Manhattanu... a na konci   titulků hezký vtípek s   Shawarmou ;) Skvělý   balíček zábavy.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2013
Avengers
jsou zajímavý komiksový   počin,který je i přes svou   delší stopáž   koukatelný.Jen škoda,že   nás autoři něčím   nepřekvapili...Vše je   naprosto odhadnutelné.Jinak   ale pěkné efekty apod.
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2018
Je to jeden z těch   filmů,který je nejlepší   vidět v kině a ve 3D.Tenhle   film je chutovka pro všechny   fanoušky komixů.Má to sice   pár hluchých míst,kdy se   člověk může i trochu nudit   ale jakmile dojde na finální   souboje,je to pastva pro oči.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2018
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.
RwlBem
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2016
Jeden z nemnoha komiksů,   vtělený do filmu, který se   opravdu povedl. I člověk   neznající postavy je uveden   do obrazu, aniž by musel   přetrpět nějaká hluchá   místa, načež je vtažen do   děje v němž má každý   aktér své dobře padnoucí   místo. Poměr vlivu   osobností na tvářnost   příběhu, jejich   nadlidských schopností,   osobitého humoru a sci-fi   koření je vyvážen měrou,   v podobných filmech málokdy   dosaženou.
=spoiler=
Úplně   závěrečný záběr, kdy se   hrdinové mlčky ládují   hamburgry, rozsekne snad   každého kdo má aspoň   maličký smysl pro humor.
=konec spoileru=
Deviant_Girl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Superhrdinové v akci
Start komiksového týmu od   Marvelu nebyl špatný a to   díky záporákovi Lokimu.   Triky byli na vysoké úrovni.   A vcelku fanouškům Marvelu   se tento film bude nejspíš   líbit .
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2012
Avengers,aneb jak je důležité míti Hulka
Kdyby nebylo filmů,jsem   comicsy téměř nedotčen.   hodnotím tak film bez euforie   z toho,že se podařilo   naflákat tolik akčních   hrdinů dohromady.
Tvůrcům se podařilo   zajistit,že i   hrdinové,kteří nemají zas   až takový potenciál jsou ve   filmu využiti. Zaujala mě   třeba agentka Nataša   Romanova,která se spoléhá   výhradně na své pěsti a   inteligenci a přesto dokáže   udělat slušnou paseku. Také   agent Clint Barton s   toulcem,ze kterého NIKDY !!   neubývají šípy byl   zajímavý.
Chvílemi   jsem však měl pocit,že   všichni od padouchů po   klaďasy slouží ve   snímku,jako nahravači pro   Ironmana a jeho hlášky. A   víte co? Mě osobně to   vůbec nevadí. Robert Downey   jr.má charizma,které to   ustojí. Je prostě   skvělý,tak jako vždycky.
Kapitolou samou pro sebe   je zelená příšera Hulk.   Protože jsem nedotčený   comicsem nechápu proč někdy   likviduje všechno,co se mu   postaví do cesty a jindy   spolupracuje s ostatními   jedna báseň. Ale je   dobře,že ve filmu byl   zvlášť ke konci dodával   šťávu i vtip. Scéna kdy   hlavní padouch Loki Hulkovi   nadává,že je obyčejná   příšera a ten ho vezme za   nohu a rozšvihá ho o podlahu   je nejvtipnější v celém   filmu.
Závěrem se   zamyslím nad tím,které   comicsové postavy ve filmu   chybí (ano vím,že jsou od   jiné společnosti). Superman   nechybí. Je namistrovanej a   navíc emzák. Batman by se   hodil. Moc by nepomohl,ale   rozuměli by si s Ironmanem.   Do bitky by se hodili X-meni   možná i Obelix. Rychlé   šípy by mohli se svojí   krabičkou poslední záchrany   pomáhat raněným...
Závěrem dovolte,abych   vyjádřil svou radost nad   tím,že většina   mimozemšťanů používá ke   vstupu na zeměkouli Ameriku.   A likvidují téměř   výhradně její města. Uff.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2020
První setkání tlupy   vytuňených neandrtálců, z   nichž se má vytvořit tým?   Jako mohlo mít trochu   větší hloubku, ale docela   to i dávalo smysl a stálo to   za to. A scéna Lokiho   promluvy vůči Hulkovi, ta   mě prostě odpárala. :D
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.7.2018
Není to žádné veledílo,   spíš lepší animák pro   děti. Ale koukat se na to   dá. Jen mě dost začíná   vadit, že každý, absolutně   každý, záporák má buďto   vyčesané vlasy, vysokou   čepici, nebo, jako v tomto   případě, rohy. Proč? Amík   jinak nepozná, že jde o   záporáka? Vypadá to, že   ne.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2015
Marvel’s The Avengers
Avengeri sú slušnou zábavou   hlavne pre ľudí,ktorý sa   aspoň trochu vyznajú v   komiksoch a poznajú aj   nejakých tých   super-hrdinov.Akciovo vás   film ale zaujme viac-menej až   v poslednej hodine kedy sa to   celkom slušne rozbehne a   naberie to na grádoch.Inak   bolo celkom pekné vidieť ako   sa všetky tie herecké   hviezdy stretli po kope.
terka69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Wooow
Velkolepý, famózní,   úžasné atd atd atd.   Skvělý trhák nabitý akcí,   skvělou hudbou, výborným   obsazením hlavně Downey,   Ruffalo, Johnason, Hemsworth a   další. Samozřejmě musím   zmínit i vynikajícího   režiséra Josse Whedona,   který má do budoucna plány,   jaké si fanoušek může jen   přát. 10/10 a kdyby šlo tak   i více. Těším se na   další a další   pokračování :)
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2012
Dobře udělaný film -   hlášky sedí - triky opět   perfektní - děj má spád.   Jsem zvědav,jestli bude taky   tak dobrá dvojka - jestli   teda bude..
ras84
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2013
Avengers (2012)
Bez okolkov priamo šup na   vec. perfektne zvládnutá   týmovka, ktorá sa netrápi s   tým, že divák nemá šajk   kto je kto a kto prečo robí   to, čo robí (chcete to   vedieť, pozrite si   samostatné filmy   jednotlivých hrdinov). film   stavil na efekty, kvalitnú   akciu, hláškovanie postáv,   heroické scény, ktoré sa   vryjú do filmovej histórie a   najdokonalejšie usadenie   záporáka, aké si   pamätám.

+++   ako to povedať a   nespoilerovať... posadenie   "geniálneho"   záporáka na podlahu   famóznym spôsobom (tú   scénu som videl snáď 100x a   stále sa na nej režem   smiechom)
+ konečne   poriadny hulk
+   nesúrodé postavy z komixu   sú na plátno prevedené   skvelo (testovanie v   samostatných filmoch   očividne pomohlo)
+   efektná akcia
+   triky
+ hlášky a   pózy postáv
+   prekvapivo slušný scenár a   dej. nielen na komixovku
- možno až príliš   odľahčená atmosféra,   ktorá sa do sveta marvelu   nehodí (tých hlášok a   vtipov je dosť)
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Nemohl jsem si nechat ujít   trhák roku a tak jsem ještě   stihl zhlédnout před   začínajícím rokem 2013.   Režijní práce Josse Whedona   bude jistě do dalšího dílu   v našich pamětích zařazena   do úspěšného počinu   Avengers. Ovšem nevím, co   nás může lepšího potkat v   pokračování, poněvadž se   nám zde dostalo na zlatém   podnose skoro všeho, co   typický akční hrdina   nabízí a bitevní efektivní   scénář má obsahovat.   Každý hrdina si vymazlil   svoji roli ve svých akčních   blockbustrech a zde potvrdil   svůj výstup velmi slibně do   dalších pokračování.   Žánr, který nemá hranic a   emotivní děj, zkrátka   fajnšmekrům jistě vadit   nebude, ale pokud se nám bude   chtít právě dostat všeho,   tak hlubší myšlenka by na   škodu nebyla.
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2012
Musím se pžiznat, že jsem   dlouhou dobu váhala, i když   jsem od začátku film chtěla   vidět kvůli Downeyovi, ale   po shlédnutí Thora i kvůli   Lokimu.. :) Ale film byl   opravdu dost hustý, skvělé   scény, opravdu se jim to   povedlo.. :)
sarhod79
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2013
Naprosto skvělý film,   postavy, boj dobra proti zlu,   vtípky, spolupráce hrdinů,   hudba.Prostě super film. Ta   scéna za titulky stojí za   to:)
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2018
Jako akční film je to   úžasné. Spolupráce   velkých superhrdinů na   záchraně světa je poměrně   časté téma a tady je   vidět, že se to dá   zpracovat záživně, poutavě   a vtipně. Ačkoli jsem se na   film nemohla přestat dívat a   ty dvě hodiny pro mě byly   jako jedna, skutečná bitva,   napětí a kooperace přišly   až na konci. Jsem ráda za   určitou vtipnost filmu, není   to jen svéhlavé zabíjení   nepřátel , ale ty vtipy tomu   dávají něco pro tuhle   skupinu typické.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Avengers se mi pořád líbí   a pořád na to můžu koukat.   U dvojky už to tak   jednoduché není, protože to   je prostě splácanina, ale o   tom jinde. Na Avengers se mi   líbí, jakým způsobem se   tam zapojují jednotlivé   postavy. Takže i když někdo   neviděl přeechozí filmy o   Iron Manovi nebo Hulkovi nebo   Thorovi, tak to rozhodně   přežije a třewba se na ně   může kouknout později. Je   vidět, že Marvel si prostě   vytičil nějakou cestu, po   které se vydal a té se   drží. Což je super. Takže   příběh je dobrý, akční   scény včetně drobných   bojůvek mezi jednotlivými   hrdiny jsou luxusní. Efekty   ani nebudu mluvit. Prostě   masakr. Herci samozřejmě   perfektní. Tenhle film mám   koupený nejen na iTunes ale i   jako blue-ray.
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2012
Avengers
That's my secret, cap. I'm   always angry -   nezapomenutelná hláška   Hulka. Film je výborný.   Efekty též na vynikající   úrovni. Jen mě trochu mrzí,   že roli dr. Bannera nevzal   Edward Norton. Ale Mark   Ruffalo to taky všechno   zahrál bravurně. Tým   komiksových hrdinů bojuje   proti Lokimu. Vynikající   věc od Marvelu.
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2019
Příjemné představení týmu Avengers
Skvělý start filmové série   Avengers, která dobyla svět.   První díl Avengers nás   příjemně uvedl do děje,   představil nám Black Widow a   Hawkeye, a naservíroval nám   děj, který zkrátka   neurazí. Svůj úkol snímek   splnil, ale nic víc se o něm   moc říct nedá. 7/10
xxlch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2012
Tendle filmík má vše,co   dobrý Marvelák má   mít.Předvídatelný   příběh,skvělé   obsazení,úchvatné   efekty,solidní akci,   dynamiku,vtip a i slabého   adoptovaného boha,jako   záporáka.Jinak jde   kinematografie skvěle   kupředu a efekty tomu   nasvědčují-jsou prostě   úúúžasné.Z mého velkého   těšení bylo nakonec velké   nadšení a velká   spokojenost.Takovýchdle   počinů více pač tohle je   jeden z nejlepčejších   Marveláků.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Je to hezký vidět všechny   tyhle hrdiny pohromadě, ale   už to pomale dává takový   pocit všeho a ničeho. Kdy   prostě za dvě hodiny   nemůžou dostat všichni   dostatečný prostor pro   ukázání své postavy. ....   HODNOCENÍ: 75%
Luky49
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.5.2015
Příjemné překvapení.   Naprostá pohoda. Akční   sci-fi o bojovnících   Avengers zachraňující   planetu Zemi. Boj Avengers   proti Ultratronovi vrcholí ve   scéně, kde se tísícilidné   město vznáší do vzduchu a   poté padá zpět na zemi jako   meteorit. Obdivuji nápaditost   Josse Whedona.
FuriousG
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2018
Avengers
Konečně všichni spolu. Od   Avengers jsem očekával   hodně a nebyl jsem zklamán.   Výborné obsazení, skvělá   akce a efekty, to vše dobře   proložené vtipnými   hláškami a scénami.   Jasných 10 hvězd.
Spikeee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2013
Nen í co dodat...snad jenom
Vyborne efekty, děj sice   trochu dětinsky lehký ale v   tomhle podání je to pro mě   velkolepá podívaná!!!
uodevr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Perfektní mix tep   zrychlující akce a dokonale   dávkovaného, kvalitního   humoru. Ono dávkování   celkově je tu mimořádně   zdařilé - plyne to tak   uchvacujícně (>_>),   že člověku příjde, že to   bylo o dobrou hodinku   kratší, než mělo.   Jednoznačně druhý   nejlepší film, který jsem   ten rok viděl, a instantní   TOP 3 film založený na   komixu. (a jedna poznámka od   boku - tohle bylo poprvé, co   jsem viděl lidi v sále   tleskat na začátku   závěrečných titulků...to   už něco značí).
papamidnight
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2012
Super týmovka
Po všech stránkách skvělí   film,nevím co dodat nic   nechybí a nic   nepřebývá,efekty na   slušné úrovni.Každá   postava si zachovala svůj   charakter ze svého   filmu,Robert downey jr.Prostě   zabíjí,jen škoda že hulka   nehrál Edward   norton(incredible hulk   2008)ale Mark Rurffalo nebyl   jako náhrada špatnou   volbou.I od Hulka se dočkáme   nečekaně vtipných   momentů.Klaním se a   tleskám.
saridan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2013
Vynikající filmový   zážitek v kině ve 3D což   mě umocnilo v tom že tenhle   film je super jak akční   scény tak i spusta humoru a   narážek a o speciálních   efektech ani nemluvim..
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 7.8.2018
Musím sa priznať, že som   bol veľmi príjemne   prekvapený! Ani v tichosti   som nedúfal, že môže   vzniknúť nadpriemerné   sci-fi superhrdinové dielo,   keď dajú dohromady toľko   rôznych osobností. Na druhej   strane si musíme priznať,   že samotný scenár nie je   ničím výnimočným, ale   spôsob, akým dali   superhrdinov dohromady a   hlavne to, keď našli   spoločnú reč pri práci   (záverečný mega boj), je   nadpriemerný. Ako vždy,   opäť zažiaril egocentrický   Ironman (R.D. Jr). Veľmi   príjemným prekvapením bol   výkon M. Ruffala, ako Hulk.   Scarlett a Reiner – no   comment. Skratka: som zvedavý   na pokračovanie! Osobné   hodnotenie: 88%
Maxlik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2012
Týmovka jako zvon. Perfektně   vyvážená, vtipná, akční   i dramatická. Po vizuální   stránce vyšperkovaná jako   málokterý film před tím.   Casting úžasný a soundtrack   přímo skvostný. Tom   Hiddleston hraje Lokiho tak   přesvědčivě, že mu až   skoro fandíte, aby tu svou   "prácičku" dotáhl   do úspěšného konce.   Těžko tento skvost může   letos něco překonat.:-)
Slamacek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2012
vse uz tu bylo
jako dobry, ale v podstate   zadny zajimavy pribeh. tedy   nejslabsim clankem je pribeh.  
mame nekolik soucasne   zijicih hrdinu, kazdy z nich   ma jine vlastnosti, kazdy z   nich ma jiny duvod zachranit   svet. tedy je nutne nejprve z   nich udelat tym. pak je tu   nepritel. protoze na zemi neni   nikdo kdo by se postavil,   musime si pomoct nekym mimo   tuto planetu (to uz prestava   byt originalni). pak muze   konecne prijit samozrejme   perfektne zpracovany masakr se   stastnym koncem. technicky   dokonale, vtipne hlasky jsou.   jen mi jeste chybi nejaka   polonaha modelka.
pirate
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2012
Jedna z nejlepších týmovek,   co jsem kdy viděl. Zábavný   a záživný děj. Vytkl bych   snad jen to, že Hulk se   poprvé objeví na scéně až   po polovině snímku a ani ne   na moc dlouho. Nicméně   finální bitva je slast,   která nebere konce a nabídne   efekty století a schopnosti   hlavních superhrdinů jsou v   nejlepší možné formě.   Prostě dokonalá řežba.   Ohledně postav může někoho   mrzet, že se již zmíněný   Hulk objeví dost pozdě, Thor   také tak, přesně jen o   nějakých dvacet minut před   Hulkem a Hawkeye, který   jakožto jediná postava je   právě zde poprvé ve své   větší roli a po začátku   se také moc často   neobjevuje. Ačkoli ve   finální bitvě střílí   šípy po všem, co kolem něj   létá a svou akci si   vynahradí, tak diváci moc   jeho postavu nepoznají. Celý   film na sebe strhávají   pozornost Tony Stark alias   Iron Man, Captain America,   Black Widow, Dr. Bruce Banner,   který si skvěle užívá   první polovinu filmu před   příchodem jeho ničící   poloviny, Loki, který jako   záporák opět nemá chybu a   Nick Fury, velitel toho   všeho, je spíše takovou   klíčovou postavou, která je   na scéně však od začátku   do konce. Ještě jednou,   abych se vrátil k akci,   které se nedá nabažit a   finální bitvě, ve které se   konečně všichni postupně   sejdou, škoda, že Hulk   (opět) jako poslední a   klidně mu mohli dát   zničení ještě alespoň   jednoho emzáckého   vznášedla, jelikož výbuchy   mu sedí a zhruba   půlminutová spolupráce je   scénou roku. Nesmím   zapomenout na prvotřídní   hlášky a praktické vtipy   (Hulk praští ve finální   bitvě Thora), které jsou   třešničkou na dortu a   přichází i v naprosto   neočekávatelných   chvílích. Hotovo. 90% a   ačkoli nedávám rovnou   stovku, tak se tohoto filmu   nemůžu nabažit a   přidávám ho ke své   nejoblíbenější filmotéce.
Oakenshield
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2013
Mno rozhodně nejlepší   kino-zážitek posledních   pár let. Sice 3D bylo z mého   pohledu úplně k ničemu, ale   jinak film nabitý skvělým   humorem, akcí a samozřejmě   klasickými   "kostýmy". Tak   nějak nevím co bych vytknul,   zejména hlavní role byly   odehrány dost dobře, plus   jsem fanda komiksů, takže   jasných 100%.
Difadon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2016
Hrdinovka
Skvělé spojení různých   hrdinů v jednom filmu plným   pěkných efektů a vtipných   hlášek. Film jsme viděl   již několikrát a pokaždé   se na něj rád podívám   znovu.
jerrykiller
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2012
Nádherá
Nejdříve jsem měl menší   strach z toho že to bude   propadák, který zkazí   jmená všech těch hrdinů.   Ten den co jsem měl jít do   kina jsem byl strašně   nervozní jak to všechno   vůbec bude. Nakonec jsem se   rozhodl pro originální   znění a chybu jsem rozhodně   neudělal. Hned od záčátku   mě to vtáhlo a nepustilo až   do konce. Bitky sřídali   humorné scény a ty zase   napjaté situace. Hltal jsem   scény plnými doušky. Po   delší době konečně film   podle mého gusta.
KajuUsS_
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2013
KajuUsS_
Film Avengers se mi líbil :)   Mam ráda Iron-manův humor a   taky jsem fanouškem Hulka a   hraje tam jedna z mých   oblíbených hereček Scarlett   Johansson :)
Byla jsem   ráda že vytvořili film kde   je konečně víc super   hrdinů najednou. Vždycky   právě byl film kde byl jen   Iron man nebo jen Thor atd..   Proto se mi líbí že je   konečně jednou dali   dohromady.
Nalla22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.11.2013
6/10
Graficky a efektivně supr!   Mně se to líbilo, ale jen na   6*
Nemám moc ráda   úvodní scénu, ale za to   miluju, když Hulk vymlátí   podlahu s Lokim :)
kornout
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2012
vyborne
Film se opravdu povedl.   Vyborne efekty, vtipne   momenty, pekny pribeh   navazujici na zname postavy.   Doufam ze bude dalsi dil a   bude stejne dobry.
Hemža
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2012
Úplně super bomba film.   Nejlepší film co jsem kdy   viděl. Překvapilo mě, že   na premieře jsem byl skoro   jen já a kámoš :D .
lucinka123
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.7.2019
Jako na tohle se neda koukat   vždyť to je úplně   pí*ovina nemá to smysl jen   debilovina v realitě kdo to   vymyslel? Nejhorší co jsem   viděla. všechny díly   Avengers nemá logiku. viděla   jsem jeden díl a už bych   nato nešla anik kdyby   zaplatili!
papamidnight1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2015
avengers kameny nekonečna
začalo to iron manem   pokračovalo to   neuvěřitelným hulkem a iron   manem 2,captainem   americou,thorem
než se   všichni sešli v jednom   velkofilmu museli si pořešit   svě věci
ve svých   filmech.
Jen Thor to   nějak nedořešil proto   Thoruv nevvlastní bratr   Loki
chce zničit svět   jenže k tomu nemá žádného   obřího robota ničitele
jako v Thorovi 2011.
Má magické žezlo s   kamenem mysli a teserakt   kámen prostoru(těchle   kamenů je šest v dalších   marvel filmech jsou další   kameny ne všechny!)díky   těmhle dvoum kamenům do   našeho světa vpustí šmejd   z vesmíru a je na avengerech   aby se spojili navzdory   odlišným názorům a zemi   ubránili před trucujícím   Lokim který chce jen   vládnout.
Loki jako   padouch je parádní nevíte   jestli se za vás postaví   nebo vás bodne do zad tuhle   dojakost parádně předveld v   thorovi 2.
I tak   věřím že se Loki v   Inifinity War spojí s   avengery a pokusí se zničit   Thanose ten bude mít všechny   kameny nekonečna a všechny   comicsy končí pro hrdiny   stejně tragicky... Tak   uvidíme
Veronnie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2013
Tak to je nejlepší tým na   světe! Chtěla bych být   její součástí:D Robert je   jako vždy nejvtipnější.   Mark jako Hulk? Skvělá   volba! Chris H, to je můj   favorit(hmm:)) Evans jako CA,   no jenom se mi nelíbí jak   jim rozkazuje, ale je docela   dobrej. Natasha, asi pro   chlapci dobrá podívaná. A   Loki, bože jak já ho žeru:D   Celkově je ten jeden z   nejlepších filmů na svetě.   Skvělé efekty, hudba i   herecké výkony! Těším se   na dvojku!!
Avenger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2012
Nejlepší film rok 2012 a   možná i nejlepší v celé   hostorii. Tento film je   naprosto úžasný a když de   k tomu přidají hlášky   Roberta Downeyho, tak je to   film na 110%. Dávám 10/10   bodů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih54619minih54619Láska na druhý pohled (2008) 
Love Happens n
minih60032minih60032M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen (1983) [TV film] 
M*A*S*H: Goodbye, Farewell and Amen n
minih163081minih163081Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 
Birds of Prey n
minih4517minih4517Bouřlivé pondělí (1987) 
Stormy Monday n
minih60636minih60636Přátelé (2008) 
Dostana n
minih177785minih177785Mělas to vědět (2020) [TV seriál] 
The Undoing n
minih19628minih19628Statečné srdce (1995) 
Braveheart n
minih44953minih44953Malí rošťáci (2006) 
Unaccompanied Minors n
minih17849minih17849Perfektní loupež (1993) 
The Real McCoy n
minih39594minih39594Země mrtvých (2005) 
Land of the Dead n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(spin-off)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(spin-off)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(spin-off)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(spin-off)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(spin-off)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

9 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto moto test

19:00 - 19:15

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190377
Osobností: 697524
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 178000

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10