reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.10.2016 a svátek má Igor. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Auto snů

The Dream Machine

Rok:
1991
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
3.9.1993

Celkové hodnocení filmu Auto snů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.2.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
sumidej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2013
simon171
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2007
goodman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11375minih11375Letiště nepřijímá (1959) 
Letiště nepřijímá n
minih115306minih115306Nespavost (1993) 
Nespavost n
minih44280minih44280Zapomeň na to (2006) 
Forget About It n
minih95600minih95600Oko medvěda (2006) 
Lapislazuli - Im Auge des Bären n
minih33740minih33740Idioti (1998) 
Idioterne n
minih24725minih24725Škola hříšníků (1965) 
n
minih48499minih48499Princezna (2008) [TV film] 
Princess n
minih59154minih59154Porkyho pomsta (1985) 
Porky's Revenge n
minih52394minih523948 jednoduchých pravidel (2002) [TV seriál] 
8 Simple Rules n
minih27517minih27517Babylon 5: řeka duší (1998) [TV film] 
Babylon V: River Of Souls n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
5   - curil
3   - Kuvik
9   - Rendys
10 - Gremmie
3   - T800
8   - Zdenek13
8   - deatdavid
9   - jaja77
2   - bajaw
8   - sumidej
9   - simon171
10 - goodman
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138085
Osobností: 595633
Fotografií: 513308
Plakátů: 248544
Obsahů a biografií: 127654

Poslední komentáře

Příklady táhnou (1939)

Příklady táhnou
Milá oddechovka s perfektním   hereckým obsazením, ovšem s   ne moc dobrým scénářem.   Chybí tomu celistvost a   závěr s Kolářem mohl být   také jiný.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Návrat do Modré laguny (1991)

Návrat do Modré laguny
Pro mne je toto pokračování   Modré laguny o stupínek   lepší a asi na tom má i   podíl obsazení Mili Jovovich   a Briana Krause do hlavních   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Modrá laguna (1980)

Modrá laguna
Nic pro realistické a tvrdé   chlapy, ale kdo si chce   dopřát trochu romantiky a   tropického slunce, přijde si   na své. Ve své době to byl   více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Nádherný film s nádhernou   hudbou a skvělými   herci.Jedinečná je na tomto   snímku absence patosu a   nepodstatných dialogů, proto   si více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Pandemic (2016)

Pandemic
Mám rád filmy na tohle   téma, ale zde je několik   nedostatků, které mi   nedovolují udělit více   bodů. Bohužel film je   levnějšího ražení, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.485/0.455