reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ať žije paní!

Lunga vita alla Signora !

Země:
Rok:
1987
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1990
„Film Ermanna Olmiho vyznamenaný Stříbrným lvem ex aequo na 44. MFF v Benátkách“

Celkové hodnocení filmu Ať žije paní!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10267minih10267Klec pro dva (1967) 
Klec pro dva n
minih20567minih20567Tam, kde je srdce (1990) 
Where the Hearts Is n
minih54651minih54651A přece věřím (1974) 
I vsio taky ja verju n
minih27560minih27560Černá kočka, bílý kocour (1998) 
Crna mačka beli mačor n
minih19646minih19646Stav věcí (1981) 
Der Stand der Dinge n
minih24748minih24748Touha zvaná Anada (1969) 
n
minih2933minih2933Amerika očima Francouze (1960) 
L'Amérique insolite n
minih25380minih25380Angličtina 1-36 lekce (1993) 
n
minih119523minih119523Dárce (2014) [2k digital] 
The Giver n
minih79881minih79881Železná lady (2011) 
The Iron Lady n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 %
6   - curil
4   - Agostino
3   - T800
10 - volam
4   - bajaw
2   - Sivok

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - divoČINY

17:05 - 18:00

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599627
Fotografií: 517480
Plakátů: 250477
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Mechanik zabiják: Vzkříšení (201...

Mechanik zabiják: Vzkříšení
Typická role pro Jasona,   typický jemu vyhovující   styl filmu i styl akčních   scén. Strohý a výstižný   scénář - prostě šité na   míru

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných   scén...zasmát se sice dalo,   ale opravdu pomálu.

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Warcraft: První střet (2016)

Warcraft: První střet
Úžasné zobrazení a   oživení míst, postav a   světa počítačové hry.   Docela se i povedl příběh a   postavy, až na pár   zdlouhavých scén. Design,   efekty a zvuk ale 1A -klobouk   dolu

Autor: Pecik | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.535/0.513