Duben
ohodnotit

Asterix & Obelix: Mise Kleopatra

Astérix & Obélix: Mission Cléopatre

Další název:
Asterix a Obelix: Misia Kleopatra (SK)
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
13.6.2002
„Podle komiksu.“

Komentáře k filmu Asterix & Obelix: Mise Kleopatra

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 58
Svarcneger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2018
Vynikajici francouzska komedie, je tam vse, co mam u takovych rad
Zaplat panbuh jsem pred prvnim   shlednutim v kine jednicku   nevidel a tak jsem se naramne   bavil, skvele triky, naprosto   spickovy francouzsky humor,   ktery blbecek holt nepochopi.   A vynikajici herecke vykony,   ktere dokazuji celkovou   atmosferu filmu. Chvalim i   hudbu, a chvalim i Kleopatru a   dalsi zenske obsazeni, ktere   je onou tresnicku na dortu   :))). Proste uvolnena zabav,   jak ma byt, zadna politika,   ekologicke kecy, ani jiny   ptakoviny, ale zabava, tak to   umi (ci umeli) jen   Francouzi...
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2018
Druhý film o Asterixovi a   Obelixovi je třída, dokonce   mnohem lepší než ten   první. Často se snaží   udělat vtip úplně ze   všeho, až se v tom člověk   někdy nevyzná. Na druhou   stranu se drží komiksové   předlohy. Líbí se mi i   Kleopatra a Amonbofis.   Úžasné jsou také kostýmy,   hlavně ty Kleopatry.   Nádherná byla zvířata, asi   nejlepší byli krokodýli,   gepard a roztomilý Idefix.   Samotný příběh se nikde   nezasekává a nevleče,   nechybí mu jiskrné dialogy a   potřebná akčnost.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.9.2016
Proti jedničce hrozný sešup   k horšímu. Mektavý   projektant, mektavý   centurio...nějak moc   mektavých. Film je hrozně   užvaněný a málo vtipný. A   k čemu jsou tam ty přidané   ženské role? Pirátka na   lodi, dělnice velící   stávce...zřejmě asi v   rámci emancipace.   Samozřejmě Kleopatra je   šťabajzna.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2014
Numerobis, architekt   Kleopatry, dostal   nesplnitelný úkol - do tří   měsíců postavit Caesaroui   nový palc. Jen s pomocí   Galů a jejich kouzelného   lektvaru, proti úkladům   Římanů a dvorního   architekta Amonbofise to   samozřejmě dokáže a   nesplnitelný úkol splní. Je   to však obyčejná oddychovka   vhodná pro pobavení - nic   víc, nic méně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2013
Druhý snímek o chrabrém   Asterixovi a jeho věrném   příteli Obelixovi se již   drží jedné komiksové   předlohy. Na film to však   zcela nevystačilo a tak si   vypomohli několika   epizodkami. Tentokrát snímek   pojali krapet jinak a přidali   do něj více ztřeštěnosti,   což ve výsledku vypadá   více crazy. S Galskou   vesničkou se nyní vůbec   nesetkáme a vrhneme se rovnou   do slunného písčitého   Egypta. Pocit je však z díla   trochu rozpačitý. Předlohy   se příběh snaží držet,   ale tý ztřeštěnosti je tu   až zbytečně moc. Onen   komiksový humor to dosti   přepaluje. Drujda Panoramixe   nejenže hraje jiný herec,   ale má i celkově jinou   vizáž. Když jsem u toho,   tak i Julese Césara hraje   někdo jiný. Alain Chabat   však předchozímu   představiteli Gottfriedu   Johnovi nesahá ani po   kotníky. Už minule jsem   tvrdil, že je v této roli   nezaměnitelný a za tím si   stále stojím. Monica   Bellucci v roli Kleopatry byla   správná volba. Potěšili   mě i humorné vsuvky s   piráty, kteří jsou v   komiksu jaksi už   nepostradatelní. Výprava   megalomanská a efektní.   Škoda. Vizuálně je   výsledek pastva pro oči, ale   bylo určitě zbytečné v   humoru tolik tlačit na pilu.   Hodně to, jinak výbornému   snímku, shodilo prestiž.
MikeCool
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Asterix & Obelix: Mise Kleopatra
Fantastický, komediální   výkon Jamela Debbouzeho   (Numerobise). Opravdu velmi   pobavil. Příběh sice   malinko slabší, ale to   rozhodně nevadí. Důležité   je to, že mě tento film   velmi pobavil.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Běžte po fackách ... Imotep
Ůžasné pokračování   hraného Asterixe ,které v   mnohém předčí původní   hranou verzi. Spoustu   neskutečných hlášek a   humoru
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2012
O něco lepší než   jednička. Trapnost všech   situací je naprosto   zábavná, a také se dozvíme   jak to měla Sfinga s   nosem...Příběh je pěkný,   prostředí také a potěší   i Monica Belluci jako   Kleopatra. Celý film leží   na hlavní dvojce   představitelů, kteří se   kvěle doplňují. Bavil jsem   se mnohem víc než u   jedničky. Skvělá komedie,   jeden z nejlepších   francouzských kousků v   daném žánru.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Tiež myslím, že čočka by bola lepšia s diviakom
Oproti jednotke to už je   akési poslabšie, avšak   vysoký stupeň kvality si   udržiava stále. Priznávam   sa, že z tohto obdobia mám   ako favoritov Rím,   zakladateľov európskej   civilizácie. Takže fandím   im. Hlavný hrdina mi nejak   nesadol. Chudáčisko, musí   postaviť najväčší palác   do troch mesiacov, inak   zasýti krokodílov. Je   jasné, že to je príliš   veľká výzva, tak musí   požiadať o pomoc dvoch   borcov z Gálie. Tí   samozrejme pomôžu v stavaní   paláca, medzitým sa pobavia   s pirátmi, zaposilujú na   nejakých tých Rimanoch a   obzrú zopár pekných   Eypťaniek. V tom im pomáha   aj Panoramix s už   legendárnym nápojom. Proti   ním zasa Caesar, ktorý   nechce, aby to dokázali a   konkurenčný kráľovský   architekt. Taktiež sa   dozvieme ako prišla Sfinga o   nos a mnoho ďalších vecí z   histórie. Ak to mám   zhrnúť, konečný dojem z   filmu je viac ako dobrý
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2012
Ani bych to od sebe nečekal,   ale okázale výpravná Mise   Kleopatra mě baví víc než   skromnější hraná   jednička. Tvůrci sem toho   nacpali opravdu kvanta a   přiznávám, je to   přeplácané. Ne každý fór   má cenu zlata. Ale ta   všudypřítomná   ztřeštěnost a parodie na   kdeco střídající jedna   druhou mají prostě svoje   cirkusácké kouzlo. Známým   komiksovým hrdinům se   zkrátka v tomhle případě   podařilo odlepit od svých   kreslených originálů a   nezahučet do močálu   vyprázdněných trikových   orgií. I když je pravda, že   provokativně skotačí na   samém jeho okraji a někdy se   i smočí.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Druhý díl filmového   Asterixe a Obelixe. Mylím si,   že byl celkem zábavný a ti   dva ho udělali ještě víc   zábavným. Moc pěkný   kostými a Monica Belluci jako   Kleopatra byla fakt jako   skutečná a ta role se k ní   hodila. Příběh vás   samozřejmě nazklame
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2011
Tak sorry, vážení, ale pro   mě to byl oproti 1 jen odvar   - humorný hlavně Numerobis,   ti dva už tolik ne, a   celkově to nemá tu šťávu   jako předchozí. Nicméně   Kleopatra a její kostýmy -   lepší než Falbala...
Anilvap6
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2011
Tento díl je ze všech   nejlepší. Fest povedené.   Hlavně ty hlášky :-D   "Jednoho Imhotepa!   Dva" :-D :-D pokaždé   když tento film vidím tak se   fakt musím smáát:)))
Albertosaurus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2010
Nile, Nile...Nile
Divoká jízda, která   neubírá nohu z plynu po   celou stopáž a nezastaví se   před ničím. Humor, který   hraničí s totálním   výplachem mozku a vtípky se   zde střílí a střílí a   střílí, neexistuje zde   žádné síto, které by je   filtrovalo a pokud ano,   prošlo jím naprosto   všechno. Je to až   neuvěřitelné. Po nudné   jedničce jsem nečekal vůbec   nic, obzvlášť takovou   perlu. Alain Chabat se zde   nezapře. S tím českým   dabingem to je pravda.   Pouštěl jsem si to v   originálním znění a byla   to slabota (to se mi stalo   poprvé a zatím naposled).
Georgie2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Jakože první díl mě moc   nezaujal, na tohle jsme šli   do kina dvakrát a ještě   jsme pořídili DVD   domů...Český dabing je   vypiplaný ("Jmenuju se   Antivirus"...:-D) a   Numerobis komolící   originální jména naprosto   úžasný.
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Hezké! Svižné tempo,   vtipné dialogy, zajímavé   efekty, dobře jsem se   pobavila. První díl se mi   líbil o trošku víc, ale i   tak se na to zase ráda   podívám.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2010
snímek se mi líbil, ale   jenom co mě mrzelo byly   některé trapné pokusy o   vtip a jiné obsazení druida   a caesara, to jsou myslím   všichni, ale abych furt jen   nedával zápory tak trochu   klady, srandy tam přece jenom   byly a zvlášť s piráty,   nebo v labirintu když byla   tma, lepší efekty než v   jedničce, ale i tak si   myslím, že jednička je   lepší.
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Dost zábavná francouzská   komedie s výborným   obsazením. Já se nenudil,   naopak, nechybí tomu vtip a   svižnost. To se bohužel o   třetím pokračování vůbec   nedá říct.
satyr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2010
Ten film se mi líbil.Byl   vtipnější než první díl   a setkávání s piráty to   byl úchvatný nápad.Má to   spád a ani na chvilku se   člověk u nej nenudí.
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.9.2009
Urco mě to pobavilo více   než 1 ale naštvalo mě že   tam nebyl ani moc pohled na   vesnici.A jiný Druid v   každém jiném díle.
scorpiontom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Po jedničce se tento díl   povedl o sto procent lépe.   Je vtipný se skvělími   dialogy a udrží si své   tempo až do konce.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
po prvním díle se tento   dílek moc povedl skvělé   obsazení skvělé dialogy   a skeče hlavních   představitelů dává filmu   svižné tempo
markes13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2009
fakt dobrý díl zvládliho   super numeromis hraje dobře   je to dobrý překvapili mě   po 1 která se moc nepovedla
Katka.H.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Velmi jsem byla překvapena   jak zvládli tak dobře   navázat na předešlí díl.   Mocc se jim to povedlo !!   Herecké výkony, výprava   prostě vše !!
mildaaxe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Teda po prvnim dílu, u   kerýho sem se celkem slušně   pobavil sem od tohodle čekal   trošku víc.U tohodle filmu   je uvedenej žánr   komedie.Buď nemám vůbec   smysl pro humor, nebo mi něco   uniká, páč já se snad ani   jedinkrát nezasmál...Celej   filmek sem zkouknul hlavně   kvůli krásný Monice   Belluci.To je asi jedinej   důvod ne až tak zlýho   hodnocení:-D
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Luke
Perfektní....moc sem se   bavil!!! Asterix a obelix jsou   pro mě vždycky zárukou   kvalitní podívané!!! Tyto   dva Galy mám prostě   rád!!!!:)
Kmotr95
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Skvělé pokračování filmu   Asterix a Obelix, který nás   ted zavede do Egypta. Jako v   jedničce tak ve dvojce je   film plný legrace a   skvělých triků.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Na prvni film to sice nema,   ale neni to zase o tolik   horsi. Obcas musi zaskocit   Vikingove, Kleopatra s Cesarem   nebo Numerobis
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Pravej Asterix je tan tam,   tahle parodie na filmy o   Asterixovi (konkrétně   hlavně o druhém animáku   Asterix a Kleopatra) je   opravdu spíš duchem u   Bláznivých střel z   Žhavých výstřelů, než u   Asterixe samotného. Když si   na tohle člověk hned z kraje   filmu zvykne, je to pohodová   a docela i vtipná podívaná.
Papaja73
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.8.2008
Asi budu proti většině,ale   tento film mě ničím   neoslovil.Taškařice,spoléha   jící na populární   francouzské   herce,přihlouplý   humor,nezajímavý   děj.Zkrátka mi tento snímek   nějak nesedl.
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Slabší díl se silnějším   zaměřením na efektivní   hrátky. Humoru je standardní   množství. Rušivě působí   vztah Caesara a Kleopatry, do   celku to nezapadá.
James000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2008
Skvělí film hlavně stavba   toho zámku nebo jak tý   sfinze ulomil nos no prostě   klasika..Jasných 10 bodů :)
Renuleee
Hodnocení:
Přidáno: 23.4.2008
Skvělá praštěná komedie.   Otisův (písař) nejlepší   hlod (odpověď na-   "písař, to je dobré   společenské   postavení."):   "Víte, já se   nedomnívám, že existují   dobrá a špatná postavení.   Kdybych já měl na tomto   místě shrnout svůj život,   řekl bych, že byl   poznamenán setkáním s   lidmi, kteří mi pomohli,   kteří mi podali ruku, když   jsem nemohl, když jsem byl   opuštěný. A je na výsost   kuriózní pomyslet, že osudy   určují náhody, setkání.   Protože když člověk na   něco aspiruje, na něco   dokonalého, krásného,   může se stát, že nenajde   vhodný protějšek, řekl   bych zrcadlo, kterého žene   kupředu. To ale není můj   případ, jak už jsem řekl,   protože já naopak, já mohu.   Skládám za to díky životu,   opěvuji život, obtančuji   život, jsem pln lásky. A   když se mě dnes lidé   ptají, kde se v tobě bere   všechna ta lidskost?   Odpovídám jim zcela prostě:   je to láska, co mě pohání,   abych se pustil do   technického oříšku. Avšak   zítra? Kdož ví? Zítra   možná, abych se dal do   služeb společenství, abych   učinil dar, dar, dar sebe   sama..." :) to jsem se   jednou z hecu naučila   nazpaměť.:))
irishiena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2008
Vtipný,milý díl dalšího   Asterixe a Obelixe,skvělé   hlášky i triky. Nejlepší   je před koncem ve výtahu   "to je náš   bezfuškotah" a záběr   na piráty,kteří tahají   lano výtahu.
simca.talpi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Nebojácný Asterix, věčně   ladový Obelix...naši   přátelé staví Kleopatře   palác. Vtipy, humorné   hlášky, komické situace.   ASi nejvydařenější ze   série filmů.
Velinek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Celkem povedená komedie se   spoustou vtipných hlášek.   Dějová linie je sice trochu   slabá, ale i to je asi vše   co by se dalo vytknout.
holcinazmoravy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Řekla bych, že je to   nejpovedenější zfilmovaný   Asterix!!! Sranda od začátku   do konce a bezkonkurenční   hlášky :-D Kdo to ještě   neviděl, udělal chybu a měl   by to rychle napravit!!!
ane15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2008
prostě sranda! myslím, že   francouzský humor je tomu   českému docela blízko a   příběhy o Asterixi a   Obelixi jsou klasika, neco   jako Cimrman u nás:-)
tenhle díl se mi líbil   možná víc než ten první
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Nechybí humor, napětí a   krása Kleopatry. A hlavně   Obelixe. Na tomhle filmu mě   nejvíc upotá Obelixův pupek   a hláška, že snědl teprve   dvě prasata :-)
moldovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tato dobrá komedie se   komentuje snadno - jedná se o   film, který rozesměje i   rozeného pesimistu. Herecké   obsazení
je   vynikající, dvojice   hlavních hrdinů je páteří   komických situací, které   nás provázejí filmem od   začátku až do konce.
Verik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2007
Asterixe a Obelixe mám ráda   a hlavně tenhle díl je můj   oblíbený. Nejlepší je   Numerobis v podání Jamela   Debbouzeho. Má ve filmu   určitě nejsilnější   hlášky. Prostě tomuto filmu   nemám co vytknout, protože   sem s ním velmi spokojená a   mohla bych se na něj dívat   pořád.
mbartos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2007
Vynikající fil, který   dokonce v mnohém předčí   své ilustrované sourozence.   Vtipný a svižný děj,   výborné zpracování a   efekty.
blackpoint
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Jelikoz jsem videl kresleny   serial Asterix a Obelisk, tak   jsem byl zvedavy jak se   trikari a cely stab vyporada s   hranou verzi. Byl jsem trochu   skepticky co z toho muze   vzejit. Ale jiz po prvnich   minutach filmu mi bylo jasne,   ze se dilo Francouzum povedlo.   Cely film je velice vtipny a   kraluje zde vynikajici herecky   vykon Gérarda Depardieu.   Clovek se musi smat uz jen   kdyz ho vidi v tech hadrech.   Jedine co se mi moc nelibilo,   bylo par vkomponovanych casti   ze soucasneho filmu. Melodie   ap. Jinak to byla vyborna   zabava.
elirwen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Děj je sice předvídatelný,   ale to plně vynahradí   vizuální zpracování   (Monica Bellucci jako   Kleopatra se svými drahými   róbami,...), vtipné scénky   (piráti,...), vtipná jména   postav (Caius Antivirus,...) a   samozřejmě hlášky (Jde to,   jde to, Imhotep).
smíšek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Slabší dvojka
Narozdíl od jednoduché a   odpočinkové jedničky je   dvojka úplně jiná. César   je tu mladší a úplně   jiný, což je škoda. Děj se   přesunul z Galské vesničky   do Egypta a je to znát.   Asterix a Obelix jsou opět   výborní, ale trikově bych   řekl že je dvojka trošku   slabší. Osobně mám radši   první film. Těším se na   připravovanou TROJKU.
AlCapone
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Animované postavičky Asterix   a Obelix v hrané podobě.A to   v podání Christiana Claviera   a Gérarda Depardieho-oba   100%,jen bych řek,že   animovaná verze je o kousek   ftipnější :)
Elementik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Musím říct, že větší   hovadinu, aby člověk   pohledal. Jenže já jsem se   takhle nemlátila smíchy ani   nepamatuju. Ten film je sice   stupidní, ale tak krásně,   že i když si na ty vtipné   scénky vzpomenu, rozlije se   mi po obličeji přiblblý   úsměv. A to je někdy   potřeba.
Brcko.GOS
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2007
:-)
Film určitě pobaví nejen   děti, ale i dospělé.   Vtipné scénky, praštěný   architekt, Asterixova,   Obelixova a Panoramixova   elegance a moc krásná Monica   Belluci... rozhodně mě tento   film nezklamal
Madam_Horatio
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2006
Tady už to trochu filmaři   odflákli ale gagy to všechno   vynahradily. Mam tenhle film   taky moc ráda. A sranda musí   bejt i kdyby na chleba nebylo.
Melory_Nox
Hodnocení:
Přidáno: 13.6.2006
jakmile se jedná o asterixe a   obelixe člověk se nnudí   nikdy, jsou to burani a občas   hulváti ale v Egyptě se   vyznaj.
Rosomak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.2.2006
Spousta zvláštního humoru a   jaksi postavených skečů,   které vám buď sednou nebo   ne... jinak ten film ale není   nic jiného. I když pravdou   je, že sem se u filmu dost   nasmál, ale že bych z toho   měl nějaký zas tak dobrá   pocit, to ne...
5/10   přesná půlka. Je to pěkná   blbost, ale pobaví vás   (snad).
Pete
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2006
Viděno náhodou a nějak mi   to v tu chvíli sedlo.   Několik filmových Asterixů   jsem už viděl, ale pořád   jsem to srovnával s mými   komiksovými vzpomínkami a   připadalo mi, že to není   ono. Tuto "Kleopatří   misi" jsem však sledoval   pozorně a musím uznat, je to   úchvatné. Člověk ale musí   být pořád ve střehu,   protože tolik   nejrůznějších narážek   pohromadě najdete jen v   opravdu těch   nejzdařilejších parodiích.   Budu muset sehnat ostatní   asterixové filmy a zkouknout   to znovu.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2004
Film plný skvělých vtípků   a narážek. Chcete-li se   pobavit, není co řešit.
mandus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2004
Na jedničku to nemá a už   vůbec na kreslenus sérii -   ta je boží!
Petrusis
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2004
První díl se mi líbil víc,   dvojka je však taky pěkná.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2003
Jamel je tam fakt dobrej
Tenhle fil je skvělje v tom   že se u něj pobaví jak   malí, mladí, starší i   velcí a staří.Jen babičce   se moc nelíbila závěrečná   bitva Jamela s tím proradným   zrádcem páč pravila že je   v ní moc násilí:)Ale jinak   je to skvělý   povídala:)Clavier s jeho   knírem se tam krásně   zamiluje a to je opravdu   kouzelný. Vzpomínáte na   Obelixe a jeho obrovské srdce   z kamene.Jen sem čekal s   čím příjde Asterix. Samo   sebou neodmyslitelní piráti   ti by v tom filmu určitě   chybět neměli.A stávka a   odbory otroků to je prostě   parodie jak blázen. Dává to   filmu úplně jinou podobu.   Kdo jste to ještě neviděl   rychle spěchejte k někomu   kdo to má nebo kdo zná   někoho kdo to má nebo......
bouncer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.9.2003
Mise Kleopatra
Jedna zmála   "dvojek", která je   lepší než první   díl...tenhle film dokáže   rozesmát
pavelnop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2003
Asterix & Obelix aneb jak snadno postavit palác.
Děj se odehrává v dávné   době za vlády královny   Egypta Kleopatry. Která se   rozhodla dokázat Caesarovi,   že egypťané jsou mistry ve   stavění paláců. Uzavřou   sázku a chudák stavitel aby   se udřel. Naštěstí zná   dva koumáky z daleké Gálie,   kteří mu pomohou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5533minih5533Černý korzár (1976) 
Il corsaro nero n
minih129075minih129075Captain America: Občanská válka (2016) 
Captain America: Civil War n
minih10705minih10705Král Šumavy (1959) 
Král Šumavy n
minih22216minih22216Věčně mladý (1992) 
Forever Young n
minih99941minih99941Kouzelníci (2013) 
The Incredible Burt Wonderstone n
minih139125minih139125Valerian a město tisíce planet (2017) [2k digital] 
Valérian and the City of a Thousand Planets n
minih38420minih38420Batman začíná (2005) 
Batman Begins n
minih66944minih66944Kocour v botách (2011) 
Puss in Boots n
minih16055minih16055Podivné dědictví (1972) 
E poi lo chiamarono il magnifico n
minih98791minih98791Avengers: Age of Ultron (2015) 
The Avengers: Age of Ultron n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Asterix a Obelix: Říše středu (2023)

 Asterix a Obelix: Říše středu (2023)
Asterix a Obelix: Říše středu n
Astérix et Obélix : L'Empire du milieu
Žánr: komedie
Země: Francie
Režie: Guillaume Canet

(pokračování)

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012)

 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012)
Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva n
Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majeste
Země: Francie / Španělsko / Itálie / Maďarsko
Režie: Laurent Tirard

(pokračování)

Asterix a Olympijské hry (2008)

 Asterix a Olympijské hry (2008)
Asterix a Olympijské hry n
Astérix aux jeux Olympiques
Žánr: komedie / dobrodružný / fantasy
Země: Francie / Itálie / Španělsko / Spolková republika Německo / Belgie
Režie: Frédéric Forestier, Thomas Langmann

(pokračování)

Asterix a Obelix (1999)

 Asterix a Obelix (1999)
Asterix a Obelix n
Astérix et Obélix contre César
Žánr: komedie
Země: Francie / Spolková republika Německo / Itálie
Režie: Claude Zidi

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

14:00 - 14:30

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:25 - 14:20

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani