Jeden svět
ohodnotit

Asterix a Olympijské hry

Astérix aux jeux Olympiques

Další název:
Asterix at the Olympic Games; Asterix bei den Olympischen Spielen
Rok:
2008
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
31.1.2008

Komentáře k filmu Asterix a Olympijské hry

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.5.2011
Na první díl to samozřejmě   nemá, za druhým ale nijak   nezaostává; ty si nemají co   vyčítat. Jiní herci a   dabing - škoda, asi to jinak   nešlo...
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.9.2009
Škoda, že nezůstal po   všechny díly Asterixe a   Obelixe stejný dabing. Jen   horko těžko jsem se   srovnávala s tím, že mi   Asterixe dabije někdo jiný.   Dějově byl film napínavý,   místy trochu .. nezáživný.   Jediný, kdo se nezměnil je   čtyřnohý přítel Idefix.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.9.2009
Asterix a Olympijské hry
Pro mě totální zklamání.   Asterix už nebyl Asterix   (změna herců) a příběh   celkově se mi zdál až moc   překýčovaný. Navíc se   vůbec netočil kolem galů,   ale spíš kolem Bruta. Jako   světlý okamžik bych   povznesl Michaela Schumechera   a ředitele Ferarri ve filmu,   naopak za horší považuji   konec, který je tak moc   natahovaný, že za cenu   nižší kvality se do něj   snažili nacpat co nejvíce   slavných tváří...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2013
Třetí příběh je ve   znamení změn. Hlavně těch   hereckých. Převážná   část osazenstva má novou   tvář, včetně Asterixe   samotného. Christian Clavier   prohlásil že se již cítí   na takovéto skotačení   starý a tak jeho otěže   převzal Clovis Cornillac. A   dobře. Obelix je stále   svůj. Nezapomenu si rýpnout   do postavy Julese Césara. Zde   si ho zahrál Alain Delon a ne   zrovna špatně, jenže stále   to prostě není ono. A tak po   třetí prohlašuji, že   nejlepší představitel   Césara byl Gottfried John ze   zcela prvního příběhu.   Tentokrát jsou hlavní   událostí olympijské hry.   Styl vyprávění se vrátil,   takže se nebudou opakovat   předchozí, zcela zbytečné   muzikálové taškařice.   Humor se drží standartu   komiksu a neuhýbá do   trapnosti. Pozornost však na   sebe strhává především   Brutus, jehož parodie se   skutečně povedla. Výprava   je stále megalomanská a je   to doslova pastva pro oči.   Řekl bych, že tento snímek   se jeví zatím jako   nejlepší.
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.1.2010
Tak jsem byl hodně   zvědavý,jaké to bude a   musím říct,že jsem byl   dost zklamaný.Tak za první   mi tu chyběl Ch.Clavier   představitel prvních dvou   Asterixů.A co jsem byl taky   hodně zklamaný,tak to byl   A.Delon v roli Césara.Jeho   role se mi vůbec   nelíbila.Delonovy to za vinu   nedávám,to spíš tvůrci to   tak zřejmě chtěli-no ale   nic moc.Aspoň že to oživil   ten M.Schumacher,to bylo   takové příjemné   zpestření.
Jinak ten   děj byl taky nic moc.
Co ale stojí za   pozornost,tak jsou efekty a   triky.Ty byly opět pěkně   udělané.
Celkově mě   ten film však zklamal.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2013
AVE já
Už ne tolik povedené   filmové zpracování. Delon   byl dobrej ale film   nezachránil, proč vyměnili   Claviera a dali nového herce   do hlavní role, jsem nějak   nepochopil, že by v tom už   nechtěl hrát?? :-/
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.8.2013
Čierna ovca v rodine
No škoda teda. Rozhodne po   obstojných predchádzajúcich   dvoch filmoch ide tento   kvalitou riadne dole. Hneď ma   zarazil Asterix, ktorý tu   fakt akosi nesedel, mne   neštímoval dokonca ani ten   škaredý Brutus. Celé to   bolo akési rozvlačné a   vtipy niekedy už atakovali   hranicu trápnosti. Ale celkom   prča v podobe germánskej   ikony Miša Schumachera, teda   Schumixa ehm, jeho big bossa a   ikony Ferrari, ďalej   niektoré hlášky Caesara by   sa dali tesať do kameňa a   tiež niektoré prepoviedky   Rímanov. Netajím sa obdivu k   Rímu, k jeho veľkoleposti i   jeho dekadencii, k jeho zlým   i dobrým hodnotám, a že   nikto ho nikdy nemohol   poraziť, iba on sám seba a   tak sa i stalo. Ale niekedy   úsmevné alternatívne   podanie dejín nie je na   škodu. I keď si fakt   myslím, že mohli to spraviť   lepšie a tento snímok nie je   taký dobrý
BinLADIN
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.7.2009
na to jak to obsadily tak je   to velmi slabé čekal jsem  
víc ale tvůrcům   už došel dech asi tak snad   nebude další díl
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2012
Když pominu to, že Clovis   Cornillac je absolutně blbej   Asterix a Christiana Claviera   už prostě nikdo nenahradí,   byla to dost dobrá komedie a   já se u ní prostě bavil.   Tempo filmu je velmi svižné,   je tu hromada humoru i   roztomilých triků. Alain   Delon si svého ,, Ave   já" skvěle užívá a   udělal z Césara nejlepší   postavu filmu. I Brutus tady   je velmi dobrý. Film se podle   mě tedy náramně povedl, jen   mi na tom vadí ten   Cornillac... Celkově asi 80%,   komiks je úplně jiný a film   jeho kvalit nedosahuje,   přesto jsem se skvěle bavil.
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Na 10 bodů to asi neni, ale   pro mě to byl ohromně   vtipnej zážitek. Asterix a   Olympijské hry je fakt pecka   film, hlavně představitel   Cézara Alain Delon svou roli   ztvárnil fakt famózně. Ten   jeho výraz když říkal   "AVE JÁ", to má   fakt grády. Jinak příběh o   dost lepší než v Misi   Kleopatra, i když se všichni   hrdinové ze všech dílů na   konci zase setkají. Moc   povedený film. 9/10!!! :-)
Mlapiska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Klasika je klasika (ano,   myslím tu animovanou). To   však není ten hlavní   problém. Zcela souhlasím s   názory přede mnou. Do filmu   se hodí pár veleslavných   ksichtů, klidně i Michael   Schumacher, a hned se   předpokládá, že to je   super bomba. Bohužel není.   Snaha ke konci nacpat tam   těch ksichtů co nejvíc –   to už bylo na přepnutí   programu.
Měla jsem   chuť se jenom pobavit, nic   víc jsem si neslibovala.   Uznávám, že tam pár docela   dobrých nápadů a vtipů   bylo, ale humor jinak   povětšinou sklouzával ke   značně laciné křeči –   víc trapné než vtipné.
Robinson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Opakuji se, tohle bylo   napsáno přede mnou ... i ti   nejlepší herci a hodně   známých osobností prostě   sračku nezachrání ;)
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Asterix a Olympijské hry
Další pokračování   Asterixe a Obelixe. Tentokrát   jsou hlavním tématem   Olympijské hry. Film hýří   humorem a dobrodružstvím,   má celkem poutavý děj.   Někteří sportovci byli   docela zajímaví. Oceňuju   taky to, že si tvůrci   udělali srandu z Ferrari. A   taky se mi líbil konec, kdy   naši starověcí hrdinové   vymysleli některé   kolektivní míčové hry.   Nejlepší postavou byl   bezpochyby sám Caesar v   podáni Alaina Delona. Hodně   velkým mínusem však byla   výměna herce, který   ztvárnill Asterixe, a jiný   dabér Obelixe.
AGAMEMNON
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2008
Všechny filmy o Asterixovi   byli v podstatě blbina,   první trpěl osobou   režiséra, Claude Zidi je   sice skvělý režisér, ale   spíš dialogový, takže i   přes masivní rozpočet   (tenkráte nejdražší to   film evropského kontinentu),   nepůsobí tak megalomansky,   jak měl. Druhý díl zas   trpěl neuvěřitelně ujetým   humorem, což řada diváků   odradilo (i žijícího autora   Uderza), no a třetí biják   je něco mezi, opět   nejvýpravnější evropský   film, nejlepší výprava,   triky, kulisy, humor se trochu   zjemnil, takže to není jen   pro co možná nejvíce   zhulené diváky, přesto   všechny tři filmy do   puntíku trpí stejným   neduhem, tvůrci z nich i   přes rozpočty a kvalitní   obsazení, nedokázili   vymáčknout ani polovinu   zábavnosti kreslených   předloh. U nového hraného   asterixova dobrodružství   musím pochválit především   výpravu, byla opravdu   opulentní, kostýmy,   studiového scény, stavby,   triky přece jenom   prozrazovaly svůj   počítačový původ (hlavně   úvodní let Telegrafixe), po   dlouhé době se mi líbilo   ztvárnění antického   světa, žádný hnusný   tmavý filtry, omlácený   budovy, takže slovutný Řím   vypadá jako chátrající   nejpodřadnější provinční   městečko, taktéž konečně   hudbu skládá talentovaný   hudebník, Frederic Talgorn je   jeden z nejméně doceněných   evropských skladatelů, sice   mi jeho kompozice byla občas   povědomá, to však nic   nemění na tom, že byla   výborná, celkově to na mne   působilo, jako by se vrátily   staré dobré časy C.B.   DeMilla a Giorgia Ferroniho.   Herecky byl film obsazen   dobře, škoda jen odmítnutí   Christiana Claviera, jeho   stvárnění Asterixe bylo   mnohem lepší, než jeho   kolegy Clovise Cornillaca, ten   než vychytralý gal, působí   dojmem propuštěného   trestance. Co se týče   českého dabingu, je na   dobré úrovni, jen mi   přišla zvláštní absence   Jiřího Štepničky u   Obelixe, toho nahradil Ota   Jirák, který namluvil   nejtělnatějšího gala, již   v jeho posledním animovaném   filmu Asterix a Vikingové,   ale na Štěpničkův hlas už   začínám být stejně   alergický, jako na hlas   Bohdana „zvládnuto namluvit   všechno sám“ Tůmy, navíc   Jirákův chlapáckej hlas se   na něj hodí mnohem víc.   Takže co žeš sem to   vlastně chtěl říc, je to   kravina, ale mně se to   líbilo, až na to   předvádění slavných   osobností na konci, to bylo   hodně trapný.
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
U Asterixe a Olympijské hry   si opravdu odpočinete,   nečekejte žádné   dramatické nebo prostě a   jinak řečeno složité věci   ale obrovský nával vtipných   scén...Vadilo mi že Asterixe   nehrál Christian Clavier ale   neznámý Clovis Cornillac,   ikdyž se snažil mě tam   vadil a myslim že né jenom   mě...Celý film graduje v   nepatrném tempu, které   vyvrcholý na samém konci   při závodě tříspřeží   kde jede i   Schumacher:D...nejvíc   vybuchující scéna kdy on   zajede do boxu a mění   kola:D...chladí koně a   dostává instrukce "   Poslední kolo Michaeli, je to   na tobě:D...a pak má k dobru   ještě 3 desetiny   přesípacích   hodin:D....Ikdyž až na konci   tak přece se tam objevil   Jamel Debbouze jako Numerobis   který odvedl obrovský kus   práce a myslim že na   plátně to bylo vidět, jak   chtěl vzít Zidanemu míč,   větší veminko sem neviděl   fakt že ne :D...Tento film   rozhodně neudělá díru do   světa ale rozhoně pobaví...
ELEONORA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Film jsem shlédla včera   podruhé. Lépe jsem vnímala   i maličkosti, úžasně jsem   se pobavila. Dialogy mezi   Césarem (jeho mimika mně   znovu a znovu rozchechtávala)   a Brutem, chvílemi v mých   očích zastiňovaly výkony   hlavních postav. Velice   zdařilý dabing, ale to je u   nás celkem běžné. Film na   sobotní večer....
Naki
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Nadhodnocené jako prase.   Tohle nemělo nic společného   s římskou a galskou ideou.   Touto francouzskou fraškou se   nikdo opravdu chlubit   nemůže. Po půl hodině jsem   byl zděšen jak tohle někdo   může natočit. Dovršily to   trapné dialogy, které nebyly   nijak vtipné. No prostě   jeden velkej omyl, mé oči   budou ještě dlouho   poznamenány !!
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2010
mě se i tento díl moc   líbil!! já vím na   kreslenýho to moc nemá, ale   to skvělé herecké   obsazení, jsem si nemohla   nechat ujít!! :)
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2018
Třetí film o   dobrodružstvích Asterixe a   Obelixe nějak nezaostává za   tím předchozím s   Kleopatrou. Ačkoli v něm   není tolik vtipů a to, že   byl natočen později není   příliš vidět. Body mu ale   přidává krajina a kostýmy.   Ani mi nevadí změna herců   nebo dabingu. Hlavně, že   Idefix a Obelix se nezměnili.   Děj se nevleče, nepostrádá   na akčnosti a nenudí. Velmi   povedený film.
AcidBurn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Ostuda roku
Tenhle film navazuje na   předchozí dva filmy s   dvojicí Galů Asterixem a   Obelixem, a jako u většiny   pokračování stupidních   komedií je toto třetí,   vyždímané pokračování,   opravdovým dnem latríny.   Laciné vtipy, stokrát   vypraná klišé, toporní   herci, ubohý scénář, ze   kterého ani Delon či   Dépardieu nedokázali   vyždímat víc než chabé   herecké výkony.
Logika si vzala dovolenou,   zato se nafoukl rozpočet,   který zaplatí leda prodej   tohoto braku na DVD příloze   k novinám, protože neznám   ve svém okolí člověka,   který by na tento   "film" šel do kina.   Je to snad jediný hraný   film, kde předchozí   animovaná verze byla lepší,   protože si aspoň na nic   nehrála. Doufám jenom, že   nebude natočené čtvrté   pokračování - to už by   muselo být hodnocení   záporné.

Jiná volba - pokud chcete   kvalitně natočený komiks,   zkuste Sin City nebo nové   zpracování Batmana od   Christophera Nolana. Pokud   chcete vidět ještě větší   pitomost, pusťte si Kameňák   (kterýkoli díl).
Vanous
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Neurazi, ale ani nenadchne.   Bohuzel je videt, ze se jedna   o treti dil hraneho Asterixe a   autori si uz trosku nevi rady.   Prvni dil byl penky, vtipny a   da se rici, ze se drzel i   predloh komixu. To se ale u   nejnovejsiho asterixe rict jiz   neda. Dospelemu divaku prijdou   nektere scenky mozna az   trapne, ale pro detskeho   divaka je to opravdu to prave.   Za vse hovori spontalni smich   deti 10 a mene, ktery se v   kine rozlehal.
Alix
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Pěkné efekty, spousta   známých tváří, ale hodně   mi vadil jiný herec v roli   Asterixe a jiný dabing.   Brutus byl ovšem skvělý a   líbil se mi i Alain Delon v   roli Cézara. Nic naplat, je   to pořád fešák a myslím,   že roli si zahrál s chutí.   Ale tu gradaci, jako   předchozí díly, to nemělo.
anubis1234
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.9.2009
Podle mého mínění   nejslabší ze třech hraných   filmů. Jednoznačně velký   mínus - výměna hl.   představitele Asterixe, děj   se zbytečně moc vleče (kdo   zná komiksovou verzi, dá mi   za pravdu), děj jakoby stál   a padal s Brutem. na rozdíl   od předchozích dvou dílů   se obavám, že po opětovném   shlédnutí těchto   olympijských her nijak   zvlášť netoužím
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2011
Vím, že je to kýčovité,   ne zcela přesné zobrazení   komixu a mírně primitivní,   leč... řehtala jsem se od   začátku do konce. Alain   Delon jako Cézar neměl   chybu. Dobré hlášky a   nápadité.
Deset z   deseti.
Nob.r
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Příjemná komedie našich   dvou hrdinů Asterixe a   Obelixe, která je od   předchozích dílů doslova   zaplněna slavnými jmény ze   sportovního odvětví.   Vtipné a docela záživné   :-)
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Už jsem myslel,že to nebude   ono.Ale opak byl pravdou!!U   tohoto dílu jsem se pobavil   stejně jako u předchozích!
Pyjan_eS
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Jako trojka je to nejslabší   z celé trilogie, ale pořád   dívatelné a člověk se tu a   tam i zasměje. Jen škoda že   se děj moc netočí kolem   Asterixe a Obelixe. Taky se mi   moc nelíbil zbytečně   nastavovaný závěr.
puol
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Obrovský rozpočet a hodné   slávnych miniroličiek   nestačí na dobrý film. So   sériou o Asterixovi a   Obelixovi to ide riadne z   kopca.
Anilvap6
Hodnocení:
Přidáno: 8.1.2011
Tento film byl fakt boží:-)   Já sem z toho Bruta fakt   nemohla. Akorát mi tam vadil   jiný herec v Asterixovi a   trochu i jiný dabing Obelixe.   Ale Brutus s Cézarem to   zachraníli :-D :-)
ICEMAN1979
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2008
Fakt užasný hlašky asi nej   asterix jakýho jsem   viděl:o)nejvíce ocenuju roli   Michaela Schumachera jako jeho   velký fanda je tam užasnej a   ty hlašky při závodech   spřežení.Ale i film   celkově vybornej doporučuju   všem kdo má asterixe rád.
markes13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2009
DOvré pokračování asterixe   jinak se stále mění herci   julius panoramix asterix jenom   obelix jako depardie to tam   drží děj v celku ujde a   standartně to skončí jinak   mohli by natočit nový díl   tak 2010-11 COOL!
stefic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.9.2009
ked si chcem oddychnuť pri   telke tak jednoznačne s   Asterixom.je to super a videla   som asi všetky kreslene ale i   hrane filmy o nich
Encoredes
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.10.2008
no ma ucta
Na treti dil jsem se celkem   tesil, protoze na prvni dva   dily se kouknu i 10x a vzdy mi   zpestri nudny patecni vecer.   Treti dil se mi prestaval   libit jiz na zacatku, kdy   Asterix je ztvarnen jinym   hercem nez v prvnich dvou   dilech, Obelixe dabuje nekdo   jiny a nevim jestli melo   obsazeni znamych osobnosti   zvednout kvalitu filmu,   nicmene nepodarilo se tvurcum   vzbudit muj zajem na tolik, ze   bych se na film koukl jeste   jednou. Dej je ponekud strohy,   nema kvalitu predchozich dilu.   Snahy Brutuse o vyhrani   olympiady a zneskodneni sveho   tatika se mi zdaly ponekud   trapne. Celkovy dojem z filmu   se blizi k 30% kvality   predchozich dilu. Nicmene   nezavrhuji, ze se nekomu tento   film muze libit a klidne si ho   pusti 3x za sebou. Za mou   osobu davam 3 body z 10, kde   10 je nejlepsi.
fufana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2018
Cesar
Naprosto skvělý cesar. Má   to velice dobré obsazení   film neztratil komedii. Obelix   se svými ranami a asterix   jako přítel děj je   skvělý. Neříkám že   ostatní nemají pravdu toto   jen a jen můj názor.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4225minih4225Blázni a děvčátka (1989) 
n
minih46848minih46848Nebezpečná sopka (2004) [TV film] 
Nature Unleashed: Volcano n
minih44845minih44845Kutil Tim (1992) [TV seriál] 
Home Improvement n
minih37516minih37516Stealth - Přísně tajná mise (2005) 
Stealth n
minih40116minih40116Země krvavého slunce (2005) 
Into the Sun n
minih116641minih116641Dareka no manazashi (2013) 
Dareka no manazashi n
minih28681minih28681Základní instinkt 2 (2006) 
Basic Instinct 2 n
minih110884minih110884QI: Na vše máme odpověď (2013) [TV pořad] 
QI: Na vše máme odpověď n
minih7700minih7700Fontána pro Zuzanu 2 (1993) 
Fontána pro Zuzanu 2 n
minih28522minih28522Cesta gladiátorů 2000 (1975) 
Death Race 2000 n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Asterix a Obelix: Říše středu (2023)

 Asterix a Obelix: Říše středu (2023)
Asterix a Obelix: Říše středu n
Astérix et Obélix : L'Empire du milieu
Žánr: komedie
Země: Francie
Režie: Guillaume Canet

(pokračování)

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012)

 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012)
Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva n
Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majeste
Země: Francie / Španělsko / Itálie / Maďarsko
Režie: Laurent Tirard

(pokračování)

Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (2001)

 Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (2001)
Asterix & Obelix: Mise Kleopatra n
Astérix & Obélix: Mission Cléopatre
Žánr: komedie
Země: Francie / Spolková republika Německo
Režie: Alain Chabat

(pokračování)

Asterix a Obelix (1999)

 Asterix a Obelix (1999)
Asterix a Obelix n
Astérix et Obélix contre César
Žánr: komedie
Země: Francie / Spolková republika Německo / Itálie
Režie: Claude Zidi

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

5 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se

12:25 - 12:50

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10