reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Artur a Leontýna

Další název:
Artur and Leontýna
Žánr:
Rok:
1940
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
16.8.1940

Celkové hodnocení filmu Artur a Leontýna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.2.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2005
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2011
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
gottlieb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2014
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Xmlou
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65581minih65581Tak mi tedy řekněte (2004) [TV pořad] 
Tak mi tedy řekněte n
minih20096minih20096Šakalí léta (1993) 
Šakalí léta n
minih17813minih17813Revizor (1933) 
Revizor n
minih5907minih5907David Copperfield (1935) 
The Personal History, Adventures, Experience, & Observation of David Copperfield the Younger n
minih27583minih27583Jakub lhář (1999) 
Jakob the Liar n
minih44382minih44382Ten, který musí zemřít (1957) 
Celui qui doit mourir n
minih8993minih8993Chobotnice 6 (1992) [TV seriál] 
La Piovra 6 - L' ultimo segreto n
minih36067minih36067Horečka pařížských ulic (2002) 
Le Défi n
minih9234minih9234Jack a Sarah (1995) 
Jack & Sarah n
minih71411minih71411Roberta (1935) 
Roberta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
4   - Agostino
4   - Kuvik
6   - Serpentina
3   - Jean-Paul
7   - melakara
6   - nick4
4   - fred.appl
6   - rosta12
9   - miroslav22
3   - T800
6   - skukum
8   - marketastu
5   - bajaw
6   - Marthos
6   - gottlieb
10 - dagy22
10 - Xmlou

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

31 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599409
Fotografií: 517141
Plakátů: 250313
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.63/0.6