reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Árie pro atleta (zápasníka)

Aria dla atlety

Další název:
Aria for an Athlete, Árie pro siláka
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
108 minut
„Příběh nevšední kariéry světoznámého zápasníka.“

Celkové hodnocení filmu Árie pro atleta (zápasníka)

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25734minih25734Na plný pecky (1995) 
Empire Records n
minih32867minih32867Ripleyho hra (2002) 
Ripley's Game n
minih100789minih100789Pád Bílého domu (2013) 
Olympus Has Fallen n
minih52385minih52385Daltry Kelhůn (2005) 
Daltry Calhoun n
minih62068minih62068Snoubenci (1989) [TV minisérie] 
I promessi sposi n
minih31931minih31931Kruté moře (1953) 
The Cruel Sea n
minih41588minih41588Tajemství slov (2005) 
La Vida secreta de las palabras n
minih82272minih82272Nelahké lásky (1984) [TV inscenace] 
n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih34110minih34110Zázrak v San Ramos (2002) [TV film] 
The Maldonado Miracle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
8   - curil
6   - Kuvik
10 - dederon
4   - T800
3   - valentine
5   - bajaw

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

11:45 - 12:00

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Most mezi kýčem a mystikou

11:35 - 12:15

23 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Šťastná náhoda (2002) [TV film...

10:10 - 12:05

108 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140506
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252130
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Přemluv bábu (2010) [Video]

Přemluv bábu
Pětiminutovka prorežimní   prostituce a cílené   manipulace s omladinou, která   politice prd rozumí. Takhle   si ti pravdoláskaři   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Pošta pro tebe (2005) [TV pořad]

Pošta pro tebe
S pořady zabývající se   citovým vydíráním diváků   se na TV obrazovkách po roce   2000 roztrhl pytel. Nechápu   lidi, co tam dobrovolně   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.696/0.678