reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Árie

Aria

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
90 minut
„Desetinásobná velkolepá filmová pocta opernímu umění.“

Celkové hodnocení filmu Árie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
moudnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122119minih122119Sarajevo 1914 (2014) [TV film] 
Sarajevo n
minih125662minih125662Vybíjená (2015) 
Vybíjená n
minih61066minih61066Zvířecí srdce (2009) 
Coeur animal n
minih34113minih34113Chvění 3 (2001) [Video] 
Tremors 3: Back to Perfection n
minih59207minih59207Pohřbené lži (2001) 
Out of the Black n
minih27410minih27410Není cesty zpět (1995) 
No Way Back n
minih51187minih51187VyVolení (2005) [TV pořad] 
VyVolení n
minih24815minih24815Vy neznáte Alberta (1940) 
n
minih24614minih24614První den mého syna (1964) 
První den mého syna n
minih44653minih44653Superman 4 (1987) 
Superman IV: The Quest for Peace n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
8   - curil
7   - Kuvik
6   - rosta12
3   - T800
3   - valentine
9   - volam
3   - bajaw
10 - moudnik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.937/0.912