reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Architektovo břicho

The Belly of an Architect

Další název:
Il ventre dell' architetto; Brucho architekta
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
118 minut

Celkové hodnocení filmu Architektovo břicho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009
PeterN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37097minih37097Výplata (2003) 
Paycheck n
minih10710minih10710Robin Hood: Král zbojníků (1991) 
Robin Hood - Prince of Thieves n
minih37521minih37521Demon Lover (2002) 
Demonlover n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n
minih5867minih5867Darebáci to mají těžké (1987) 
n
minih42013minih42013Ally McBealová (1997) [TV seriál] 
Ally McBeal n
minih28775minih28775Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře (1996) 
Les mille et une recettes du cuisinier amoureaux n
minih51155minih51155Darované srdce (2002/1) [TV seriál] 
Máximo corazón n
minih40703minih40703Mickybo a já (2005) 
Mickybo and Me n
minih39461minih39461Legenda o Zorrovi (2005) 
The Legend of Zorro n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
6   - pataamat
6   - Kuvik
5   - Snura
7   - satyr
6   - Petak69
7   - rosta12
10 - volam
10 - PeterN

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

58 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

58 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

38 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

43 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.269/0.247