reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.9.2016 a svátek má Jonáš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Archa bláznů

Archa bláznů aneb Vyprávění z konce života

Další název:
Pavilón č. 6
Žánr:
Rok:
1970
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1990
„…aneb Vyprávěni z konce života.“

Celkové hodnocení filmu Archa bláznů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.2.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.2.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.9.2006
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2008
HiddenHand
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66701minih66701Jsem číslo čtyři (2011) 
I Am Number Four n
minih90222minih90222Rádio Rebel (2012) [TV film] 
Radio Rebel n
minih17327minih17327Příběh opravdového člověka (1948) 
Pověsť o nastojaščem čeloveke n
minih4444minih4444Bojovník od Žluté řeky (1988) 
Chuang-che ta-sia n
minih41270minih41270Odstřelovač 2 (2002) [Video] 
Sniper 2 n
minih124326minih12432610 000 dnů (2014) 
10,000 Days n
minih28353minih28353Co jsem komu udělala? (1984) 
Qué he hecho yo para merecer esto? n
minih48436minih48436Sezóna míru v Paříži (1981) 
Sezona mira u Parizu n
minih21118minih21118To je náš hit! (1996) 
That Thing You Do! n
minih123538minih123538V hlavě (2015) [DCP] 
Inside Out n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
7   - curil
3   - Frolíček
4   - Agostino
3   - Kuvik
3   - Misantrop
4   - Snura
3   - fred.appl
10 - satyr
8   - sakro
6   - rosta12
8   - dederon
3   - T800
4   - Bape
8   - HiddenHand
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138034
Osobností: 595369
Fotografií: 513078
Plakátů: 248464
Obsahů a biografií: 127587

Poslední komentáře

Peníze nebo život (2002) [TV fil...

Peníze nebo život
Omyl, moje chyba, chtěl jsem   komentovat jiný snímek a   původní koment nelze smazat.   Nemám čas hledat dvě hodiny   tlačítko "Smazat   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Pudr a benzin (1931)

Pudr a benzin
Občas je zde dost hlucho, ale   to u většiny těchto   starších filmů. Je to   klasika, kterou moc nemusím,   podívám tak jednou za pět   let, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

San Babilo - 20 hodin (1976)

San Babilo - 20 hodin
Snímek o zrůdnosti   fanatismu, zde v tomto   případě fašistického. Je   to zahráno velmi dobře,   mladí herci se snažili.   Scénář sem tam více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Gympl s (r)učením omezeným (2012...

mě se to libi

Gympl s (r)učením omezeným
mě se to líbí. Teda akorát   nechápu toho telocvikare   Aleše, že si vůbec něco   začal s tou blonckou ta je   strašná.

Autor: SimcaTerka9315

Nebezpečná rychlost (1994)

Nebezpečná rychlost
dávám 10 palečků.   Naprostá bomba

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.503/0.48