reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ano, Masaryk 1.-3.

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
180 minut

Celkové hodnocení filmu Ano, Masaryk 1.-3.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n
minih20277minih20277Špinavá dohoda (1986) 
Raw Deal n
minih28267minih28267Milénium - Osudové varování (1999) [TV film] 
Millennium - Goodbye To All That n
minih59476minih59476EZO.TV (2009) [TV pořad] 
EZO.TV n
minih35098minih35098Americký film (1999) 
American Movie n
minih49917minih49917Ellie Parker (2005) 
Ellie Parker n
minih5005minih5005Cena za něžnost (1983) 
Terms of Endearment n
minih37100minih37100Vítejte v džungli (2003) 
The Rundown n
minih35421minih35421Psí vojáci (2002) 
Dog Soldiers n
minih4347minih4347Bloudící uprchlík (1978) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
9   - Petra.Barb
3   - Agostino
5   - Kuvik
9   - REKBRIT
5   - T800
8   - antoninses
6   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.256/0.236