reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Anna

Žánr:
Rok:
1951
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Anna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58752minih58752Carmo (2008) 
Carmo n
minih13225minih13225Muž, který se mi líbí (1969) 
Un homme qui me plaît n
minih37600minih37600Propast (1982) [TV film] 
Propast n
minih56560minih56560Robin Hood: Za Sherwoodským lesem / Tajemství Sherwoodského lesa (2009) 
Beyond Sherwood Forest n
minih55701minih55701Croc Files (1999) [TV seriál] 
Croc Files n
minih40577minih40577Maurice (1987) 
Maurice n
minih14739minih14739Od soumraku do úsvitu (1995) 
From Dusk Till Dawn n
minih28157minih28157D-Tox (2002) 
D-Tox n
minih29896minih29896Hrabě Monte Cristo (2002) 
The Count of Monte Cristo n
minih17479minih17479Přísně tajné prázdniny (1991) 
If Looks Could Kill n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
3   - Agostino
6   - Kuvik
6   - MaKy92z
3   - T800
7   - tvo
8   - makiki

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

54 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

9 minut již uběhlo
176 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.447