reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 29.9.2016 a svátek má Michal. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Anna

Žánr:
Rok:
1951
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Anna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57553minih57553Cítíte, že miluji (1939) 
Vous seule que j'aime n
minih37127minih37127Jak básníci neztrácejí naději (2003) 
Jak básníci neztrácejí naději n
minih3327minih3327Atlantis (1991) 
Atlantis n
minih21158minih21158Tom a Jerry (1992) 
Tom and Jerry: The Movie n
minih59903minih59903Corazón de María (2007) [TV seriál] 
Corazón de María n
minih52644minih52644Letopisy Narnie - Princ Caspian a Plavba Jitřního poutníka (1989) [TV seriál] 
Prince Caspian and the Voyage of the Dawn Treader n
minih9970minih9970Karate tiger 4: Král kickboxerů (1992) 
The King of the Kickboxers n
minih43139minih43139Borneo (1997) 
n
minih50391minih50391Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (2004) [TV film] 
The Legend of Butch & Sundance n
minih7667minih7667Flash (1990) [TV seriál] 
The Flash n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
3   - Agostino
6   - Kuvik
6   - MaKy92z
3   - T800
7   - tvo
8   - makiki

TV Program

ČT1 - Kriminalista (2006) [TV seriál...

23:50 - 00:50

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztracený ráj

23:35 - 00:20

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Sezóna zabíjení (2013)

23:00 - 00:40

70 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Limonádový Joe aneb Koňská ope...

23:45 - 01:25

25 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138049
Osobností: 595504
Fotografií: 513192
Plakátů: 248489
Obsahů a biografií: 127620

Poslední komentáře

12 podmínek k dědictví (2006)

12 podmínek k dědictví
Chtěla jsem klidný večer s   příjemnou komedií To jsem   ale dobře nezvolila. Film je   doslova rozložil. Asi se mi   nebude lehko usínat, mám o   čem přemýšlet.

Autor: pauli1 | Hodnocení: 10 / 10

Sedm statečných (2016)

Jo!

Sedm statečných
Prvních a původních Sedm   samurajů Akira Kurosawy z   roku 1954 těžce   převálcovalo Sedm   statečných Johna Sturgerse v   roce 1960. Obávala více >

Autor: beneva | Hodnocení: 10 / 10

Atentát (1964)

Atentát
Jde asi o to nejlepší, co   kdy bylo, a bohužel asi i   bude, o atentátu na Heydricha   natočeno. Je škoda, že se   po panu Sequensovi nikdo   více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 10 / 10

Zprávař 2 - Legenda pokračuje (2...

Zprávař 2 - Legenda pokračuje

Zprávař 2 - Legenda pokračuje
Klasicky ujetá komedie s   Willem Ferrelem v hlavní   roli, která nabídne několik   hodně vydařených gagů a   srandovních situací. Hodně   mě více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Evolúcia ide ďalej

Ona
Niekde sa to označuje aj ako   čiastočne komédia. Nie, nie   je to zábava. V podstate to   nie je ani nejako výnimočný   film, je to vlastne taká více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.239/0.221