reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Angličanka [TV hra]

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
20 minut
„Komediální bakalářský příběh o tom, jak přivést domu dívku“

Celkové hodnocení filmu Angličanka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2009
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.11.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13911minih13911Případ komisaře Maigreta (1959) 
Maigret et l'affaire Saint-Fiacre n
minih2497minih2497ABBA ve filmu (1977) 
ABBA - The Movie n
minih40727minih40727V jako Vendeta (2006) 
V for Vendetta n
minih47072minih47072Jak je důležité míti Filipa (1979) [TV inscenace] 
Jak je důležité míti Filipa n
minih15320minih15320Pan Johnson (1990) 
Mister Johnson n
minih24806minih24806Vlak do stanice Nebe (1972) 
Vlak do stanice Nebe n
minih33903minih33903Zůstaň se mnou! (2000) 
Down to You n
minih28197minih28197Z pekla (2001) 
From Hell n
minih8838minih8838Hvězda padá vzhůru (1974) 
n
minih39543minih39543Spadla z oblakov (1978) [TV seriál] 
Spadla z oblakov n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
3   - Agostino
5   - Faye
3   - fred.appl
6   - rosta12
7   - Bape
4   - T800

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

01:45 - 02:40

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Kam zmizel ten nový song

01:40 - 02:05

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

01:30 - 04:55

24 minut již uběhlo
181 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:10 - 02:05

104 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599576
Fotografií: 517323
Plakátů: 250409
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.749/0.727