reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Andělé z Vietnamu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.7.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
magnát
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2009
LimbACS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5822minih5822Další dobrodružství rodiny (1979) 
n
minih34728minih34728Policajti na baterky (2003) 
National Security n
minih12598minih12598Mistr Loutkář 2 (1990) 
Puppet master II. n
minih32082minih32082Americké řešení (1953) 
n
minih4299minih4299Bláznivý týden (1997) 
Dad's Week Off n
minih7772minih7772Freejack (1992) 
Freejack n
minih39668minih39668Bůh gamblerů (1989) 
Du shen n
minih44815minih44815Boj o Excalibur (1997) 
Prince Valiant n
minih8933minih8933Chlad (1991) 
Холод n
minih37054minih37054Ach, ty ženy (2003) 
Hope Springs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
5   - Agostino
2   - Kuvik
5   - R.RICKIE
9   - oulisna
3   - T800
2   - deatdavid
5   - magnát
8   - LimbACS

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

09:50 - 10:40

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Lusitania: 18 minut, které otř...

09:55 - 10:45

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

09:50 - 11:00

6 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.617/0.592