reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Anděl u mého stolu

An Angel at My Table

Rok:
1990
Délka:
158 minut
Premiéra v ČR:
27.3.1996
„Trilogie podle autobiografií významné novozélandské prozaičky Janet Frameové, mj. přinucené k dlouhodobému pobytu na psychiatrii“

Celkové hodnocení filmu Anděl u mého stolu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Danby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21511minih21511Nakládačka (1977) 
Slap shot n
minih48529minih48529Mozek za miliardu dolarů (1967) 
Billion Dollar Brain n
minih15923minih15923Plaváček a děd Vševěd (1981) 
Plavčík a Vratko n
minih27941minih27941Roxana (1987) 
Roxanne n
minih76807minih76807Vraždy v Yorkshiru: 1974 (2009) 
Red Riding: In the Year of Our Lord 1974 n
minih43544minih43544Akce Mutant (1993) 
Acción mutante n
minih24716minih24716Svět nic neví (1987) 
Svět nic neví n
minih49508minih49508Daphne (2007) [TV film] 
Daphne n
minih39909minih39909Marie Antoinetta (2005) 
Marie Antoinette n
minih5351minih5351Cujo (1983) 
Cujo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
7   - curil
4   - Kuvik
4   - T800
7   - eso
10 - volam
7   - Alfonc
4   - pet007
9   - Danby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140561
Osobností: 602624
Fotografií: 520707
Plakátů: 252181
Obsahů a biografií: 129568

Poslední komentáře

G.I.Joe (2009)

Akcna oddychovka.

G.I.Joe
Prijemny akcny film,pri ktorom   mozete vypnut svoje   mozgovezavity a obdivovat   vynikajuce akcne sceny,efekty   a zaujimave herecke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Coriolanus (2011)

Shakespeare s modernym kabatom...

Coriolanus
Reziserska prvotina tohto   skveleho herca dopadla   dobre,aj ked je
miestami   vidiet nedostatok   skusenosti.Prave prilisna   snaha bola více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.544/0.519