reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 30.9.2016 a svátek má Jeroným. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Amíci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2009
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2015
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2008
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.7.2007
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2010
Jarda2206
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2014
Nightstar58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49995minih49995Honba na muže (1964) 
La chasse à l'homme n
minih29458minih29458V Číně jedí psy (1999) 
I Kina spiser de hunde n
minih39567minih39567Aladin - Jaffarův návrat (1994) 
The Return of Jafar n
minih3154minih3154Anton kouzelník (1977) 
Anton, der Zauberer n
minih47647minih47647Biloxi Blues (1988) 
Biloxi Blues n
minih3716minih3716Bedroom Eyes II (1990) 
n
minih39902minih39902Dárek z lásky (2004) 
Noel n
minih14821minih14821Dámy (1934) 
Dames n
minih38549minih38549Sahara (2005) 
Sahara n
minih5430minih5430Čas rozloučení (1987) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Bara.40
6   - FrankieOnd
6   - Snura
6   - fred.appl
8   - oulisna
7   - zepo
6   - rosta12
8   - MILAN19611
3   - T800
7   - soptik
6   - zsuzsanna
8   - Jarda2206
5   - Nightstar5

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Útěk na Maledivy

11:20 - 12:15

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

11:45 - 12:45

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138071
Osobností: 595609
Fotografií: 513290
Plakátů: 248513
Obsahů a biografií: 127641

Poslední komentáře

Tábor padlých žen (1997)

Tábor padlých žen
Přiznám se, že mi několik   věcí uniklo. Tím nemyslím   jen hierarchii hlídačů, ale   jiných scén. Celkově jde o   klasiku, nepřináší nic   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Revenant Zmrtvýchvstání (2015)

Revenant Zmrtvýchvstání
Koukám a hledím, že   zdejší publikum sežere   naprosto všechno. Tedy i   autencitu příběhu jako   takovou. Meresjev je proti   DiKaprovi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Poslední mejdan (1983)

Poslední mejdan
Je to děsně neučesané.   Plusové body pro Terezu   Pokornou, každý ví zač.   Skutečně bylo nutné na   těch pár vět pana   Suchařípu předabovat? více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

hezký film

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
film zpracován hodně dobře,   i příběhově to je dobré,   jen s knihou to má společný   jen začátek, asi neplánují   další díl z 3 dílné   série tak to ukončili už   prvním dílem.

Autor: golemaniak | Hodnocení: 9 / 10

Mordparta (2016) [TV seriál]

nuda

Mordparta
je to zvlastni, ma to vsechny   predpoklady, aby to   fungovalo....ale nefunguje to   :-( Bartosku miluju, ale tady   pusobi jak dedek, misto prace více >

Autor: phs

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.216/2.195