reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americký ocásek 3: Poklad na Manhattanu

American Tail: Treasure on Manhatten Island, An

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
76 minut

Celkové hodnocení filmu Americký ocásek 3: Poklad na Manhattanu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.10.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
Mikis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
bandri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2007
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Vesme
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53835minih53835Chlapci od svatého Petra (1991) 
Drengene Fra Sankt Petri n
minih27274minih27274Cena lásky (1998) [TV film] 
An Unepected Life n
minih52350minih52350A csúnya lány (1935) 
A csúnya lány n
minih38288minih38288Běž, Ronnie, běž (2002) 
Run, Ronnie, Run! n
minih53309minih53309Lev (2003) 
Le Lion n
minih41078minih41078Hádanice (1990) [TV inscenace] 
Hádanice n
minih44973minih44973Jak na ryby... (2002) [TV seriál] 
n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih58800minih58800Učitelčin miláček (1958) 
Teacher's Pet n
minih30396minih30396Gentlemanské manýry (2000) 
Gentlemen's Relish n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.2 %
5   - Agostino
5   - Kuvik
10 - satyr
7   - Kmotr95
4   - MaKy92z
10 - smíšek
3   - T800
10 - mary.charl
10 - eso
7   - Mikis
10 - bandri
10 - dagy22
8   - Vesme

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

98 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

98 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

78 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

83 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599423
Fotografií: 517171
Plakátů: 250329
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.437/0.411