Jeden svět
ohodnotit

Americké psycho

American psycho

Rok:
2000
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
7.9.2000
„O ambiciózním psychopatovi, kteří řádí uprostřed Manhattanu osmdesátých let, protože trpí pocitem bezvýznamnosti.“

Komentáře k filmu Americké psycho

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2014
No jo američtí kravaťáci v   plné kráse. Film je nudný   až běda, není v něm nic   vizuálně zajímavého. Dá   se u něj v poklidu   zdřímnout. Možná je   Ch.Bale dobrý, ale to na   celý film nestačilo.

20131221 0000/0000
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2013
Nejde jen o napinavý   thriller, ale především o   podobenství o vyvolených,   kteří hledí jen na svůj   život jako na něco   absolutního a ostatní kolem   sebe považují za bezcenné   figurky. Představují doslova   virus zmaru a v   pseudodemokratických   společenostech hrozí jejich   rychlé rožšíření.   Připravují půdu eště   zhoubnějšímu typu,   mamonáře tyjícího z   obětí druhých, vršitelů   botaství, pro které je svět   pouze zdrojem nekonečných   možností, včetně   obětování životů.
clara.bow
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2016
Osobně jsem shlédla jednou.   K některým filmům se   prostě nevracím. Pobavil a   současně znechutil,   hodnotím kladně herecké   výkony. Jinak vypovídá,   pokud lze brát jen trochu   vážněji o amerických   horních xx tisících. MHCB
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2009
American psycho
Americké psycho, je jak už   název napovídá americký   film, který vznikl ze   stejnojmenné knižní   předlohy a přiznám se, že   nechápu, proč vznikl,   vzhledem k tomu, že kniha   nepatří mezi žádné   bestsellery. Patrick Bateman   je uhlazený manekýn, který   dbá na svou krásu ať už   formou cvičení nebo očistou   svého obličeje a těla,   kvalitní oblečení,   pořádný účes je základ   všeho. Patrik ale není jen   obyčejný narcista, Patrick   je především psychopat,   který svůj neúspěch či   drobné škobrtnutí v   životě řeší vražděním.  
Příběh není   kdovíjak originální ani   zábavný, je to v podstatě   taková sonda do duše   psychopata, i když nutno   říct, že Christian Bale se   té role zhostil na jedničku,   jeho aroganci a nabubřelost   mu věříte stejně, jako   když ho popadne chuť   zabíjet. Dokáže být   odporný i okouzlující   zároveň a nebýt jeho, tak   ten film by neměl vůbec   šanci na přežití stejně   jako oběti Patricka Batemana.  

„Není tohle   pláštěnka?“ „Ano,   je.“
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.7.2013
Viděl jsem ten film,před X   lety a teď po letech si   pustil znovu.A porád na mě   působí zvláštním dojmem.V   zajímavostech mě   překvapilo,že se odehrává   v roce 1987,,tipnul bych   později.Mladý   úspěšný,bohatý,arogantní   ,naleštěný manekýn má   oblibu v kvalitě,divokém   sexu a vraždění lidí.Proč   je vraždí?Nikdo to   nevyšetřuje,policista,který   se objeví,náhle pak už   není,vrah se přizná,ale   dotyčný ho ignoruje.Divné a   ujeté,ale zároveň má to   zajímavou atmosféru a   skvělého Christiana Baleho v   hlavní úloze!!
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2011
"Americké psycho"   se může zdát jako   nezajímavý film. Nenechte se   ale zmýlit. Na začátku se   představí sexy Patrick   Bateman (Christian Bale -   "Batman"), který by   rozhodně stál za   hřích(y).Nejdříve Vám   něco řekne o svém   životním stylu, o své   krásné a dokonalé pleti a   pak si vyjde s walkmanen v   uších do své každodenní a   nepříliš zajímavé práce.   To je pouze začátek hrůzy.   Pak si sedne do baru s   přáteli a v hlavě se mu   začnou promítat strašné   věci, zvlášť když   kolegové mají hezčí   kartičku, než on. Pořád   nuda? Pak konečně přijde   vražda, která je opravdu   brutální. Sice Patrick   pořád kecá a kecá (ale   jemu se dá odpustit vše ).   Pustí hudbu (úžasně   tancuje ). Vražda je rychlá.   Jedna rána do hlavy sekerou a   krev byla všude (i na   Patrikově hezké tváři )   Pak následuje pár dalších   vražd a poslední s motorovou   pilou je nejlepší. Nejen   proto, že miluju motorovou   pilou, ale také proto, že   Patrick ukáže své   přednosti. "Americké   psycho" je na velice   vysoké úrovni. Má kvalitní   herce. Příběh svou   zvrhlostí a sexualitou zaujme   a hlavní hrdina Patrick   přitáhne svým sex - apealem   mnoho divaček i diváků. V   jedné scéně, kdy Patrick   jde zabít svého kolegu je   vtipná. Sáhne mu na krk a   kolega se poté otočí a   začne mu líbat ruce. Patrick   si poté jde své ruce umýt i   v rukavici "Americké   psycho" rozhodně   nezklame Vaše očekávání a   i když má pomalý rozjezd,   počkejte, protože to opravdu   stojí za to!
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2018
„ Len nevojdite do cesty   Patrickovi Batemanovi lebo   zaručene nebudete ušetrení,   a keď vás teda neminie   nerobte si z toho hlavu, lebo   v tom prípade sa nedá už   nič robiť. Proste každý   má samozrejme iné záľuby,   na naše nešťastie ale s   ním prichádza taká   zvrátenosť mysle ako keby   spolu s ním prišlo na zem aj   samotné peklo!“ V tomto   texte bude viac vítiek než   pochvál a začnem v prvom   rade s režiserkou - pri tomto   brutálnom projekte sa ocitla   dosť nečakane žena a to   Mary Harron , čo ma dosť   prekvapuje ako sa mohla   pustiť do niečoho takého,   svoj postoj k projektu   jednoducho nezvláda na takej   úrovni ako by sme si určite   priali, miestami až moc   povrchné - pasívne, či už   sú to dialógy pri   konverzácii manažérov,   alebo neprepracované   vedľajšie postavy ktoré   vyznejú jednoducho do   prázdna, hlavnou kostrou   nesúrodého deju sa tak   stáva len samotný Christian   Bale, ten všetku pozornosť   stiahne len na svoju postavu a   tým aj zachraňuje celý   projekt aby neskĺzol len do   bezduchej vyvraždovačky   akých je v dnešnej dobe   požehnane. ... Psychológia   príbehu je budovaná na   umeleckom štýle v živote   ústrednej psychopatickej   postavy a tá ma svoj účel   zakotvení v tom že svojim   obetiam navnadzuje   uvoľnenosť, jednak vďaka   uhladenému prostrediu bytu   ale aj pohodovej hudby od   Whitney Houston či Phila   Collinsa. Nadobudnutá dôvera   sa u nich premieňa v určitú   citovú ľahkosť aby sa   odpútali od svojich   všedných problémov a naplno   sa mohli oddávať sexuálnym   hrádkam ale keby vedeli čo   príde po peknej až drsnej   nehe... Herecké obsadenie:   ani neviem ako to je možné   ale ešte keď bol Christian   Bale dosť neznámy si svojou   úlohou Patricka Batemana   dokázal celý film ukradnúť   pre seba a to sa tu objavia aj   ďalšie neskoršie   hviezdičky ako Reese   Witherspoon ako jeho milenka   Evelyn, Jared Leto ako kolega   z práce Paul Allen s   peknejšou vizitkou a to vie   fakt nahnevať, Willem Dafoe   ako prezieraví detektív   Donald Kimball , či aj Josh   Lucas ale tento menoslov je   doslova popri výkone Bale   úplne prehliadnuteľní, s   nich sa stávajú len   nevýrazní štatisti. „ Po   vzhliadnutí tohto filmu som   nadobudol úplný strach a   nielen z postavy s filmu ale v   prvom rade zo samotného   Christiana Bale, sám neviem   keby som ho osobne stretol či   by som pred ním od strachu   neušiel, svoje úlohy   psychopatov stvárňuje   bravúrne. “ ║Rozpočet   $7miliónov║Tržby USA   $15,070,285║Tržby   Celosvetovo $34,266,564║
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.12.2009
Americké psycho
Lehce nadprůměrný horor,   který mě nedokázal nějak   výrazněji postrašit. Na   druhou stranu je ale pravda,   že to bylo dost krvelačné.   Vraždy byly příme, surové   a velmi drastické. Hlavní   hrdina byl správný   šílenec, který se na svoje   oběti nebál chladnokrevně   vytáhnout metrovou sekeru či   motorovou pilu. Jen jsem   někdy nerozumněl těm jeho   přiblblým filozofickým   kecům. Zkrátka magor jak se   patří.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2011
Měl jsem tu čest s knižní   předlohou. A musím   konstatovat, že nic tak   zvláštního, tak   brutálního a přitom   podivným způsobem absurdně   komického, jsem dosud   nečetl. Ale ten Brett Easton   Ellis asi musí být   psychopat:-). Film je knize   atmosférou v mnohém podobný   – od prvních minut je   znát, že tohle se nedá   přirovnávat asi k žádnýmu   snímku o masových vrazích   (nebo jsem o ničem ani   vzdáleně podobném nikdy   neslyšel). Nejde ani tak o   vraždy, které ač celkem   různorodé, ničím moc   nezaujmou (snad jenom, že   krví se nešetřilo + jedna   vypečená výjimka). Dokonce   bych řekl, že jsou tak   nějak navíc a ta brutalita,   s kterou jsou ztvárněny, už   nemůže více ukázat, jak   moc je Patrick Bateman   vyšinutá postava. To   všechno obstarají už ty   neobyčejně psycho myšlenky   v Batemanově hlavě, které   nás provází dějem téměř   neustále. Nevím, jestli jsem   jedinej, ale já jsem tenhle   snímek, (stejně jako knihu),   prostě nedokázal brát   vážně a…dobře jsem se   bavil. Některé scény   (vlastně celý film) jsou   totiž tak absurdní až jsou   vtipné. Nejlepší z nich je   v mých očích rozhodně ta s   pláštěnkou. Když jsem   tohle viděl, opravdu jsem   nemohl zadržet smích. A za   zmínku určitě stojí i obě   scény s vizitkami:-) Stejně   jako perly, které občas   náš hlavní hrdina   vypouští z pusy: „Do   xychtu ne! To mi zaplatíš,   ty krávo!“ je fajn, ale   naprosto dokonalý je:   „Musim vrátit   videokazety.“ i když mám   dojem, že v knížce tahle   úžasná větička zněla   podstatně častěji. Zcela   vážně, u poloviny komedií   se nezasměju tolik jako tady.   I když chápu, že někomu   tahhle psychárna přijde jako   až moc velká prvoplánovaná   sračka. Jinak k obsazení   nemám nejmenší výtky. Bale   je zde neuvěřitelně   hnusná existence, který   žeru všechno, co za těch   devadesát minut vykoná. A   jsem zvědav, jestli ho   dokážu přijmout v   normální roli. Nedivil bych   se kdyby metrosexuál s   velkým kontem Patrick Bateman   byl jeho osudovou rolí (jo,   já sem ten, kdo dosud   neviděl filmy jako Temný   rytíř, Mechanik, Fighter a   podobně, tak mě   nekamenujte:-). Nebo alespoň   rolí nejzajímavější. Nebo   nejvyšinutější. Většího   psychopata jsem tedy dosud na   plátně neviděl…A ten   konec? „Jsem iluze jménem   Patrick Bateman. Člověk –   sen. Abstraktní tvor. Já   nejsem skutečnost, jsem ono   cosi, iluze vědomí…“   „Jsem jen zdání,   neexistuji.“ A mnohdy to   vypadá, že je to vskutku   tak…a rozhodně jeho   duševní stav je hodně   podivný. 75%
Zimmy871
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2012
Nedoceněný film se   zamyšlením nakonec. Až s   odstupem času mohu říct,   že děj je identický s   dějem dnešních   finančníků a politiků.   Kasta nedotknutelných, opak   kasty nedotknutelných v   Indii. Vše jim projde a když   se budou chtít přiznat,   nikdo jin nebude věřit,   jelikož oni jsou přeci   těmi, ke kterým všichni   vzhlíží. Příklad toho,   kdy společenské postavení   je nad zákon. Hledání   vnitřní morálky a etiky   srkze estitiku vnějšku.   Hledání hranic, které lze   beztrestně překročit.   Vynikající a jak už jsem   říkal nedoceněný film.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Díky tomuto filmu konečně   můžu Christiana Balea   označit za ďábelského   člověka, jenž si v   dnešním, sterilním světě   našel prazvláštní způsob,   jak se uvolnit a plně   projevit emoce, které jdou ve   společnosti stranou. Snímek,   který je skvělý ve svých   detailech a který mám   prostě a jednoduše rád.
Out-Of-Way
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2010
To zabíjení mne moc   neoslovilo, nic výjimečného   - viděl jsem už lepší   filmy. Ale co mne opravdu   dostalo,
jak si   porovnávají, kdo má lepší   vizitku. Velice povedený film   o magorech, kterým záleží   jen na tom, jak co vypadá.   Tento film jasně ukazuje, že   i ten největší úchyl,   pokud je hezky oblečený a   učesaný má ve společnosti   větší šanci než člověk,   který je normální. Otázkou   ale je, co to je v dnešní   společnosti být normální.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2011
V tomhle filmu jsem poprvé   viděla Christiana Balea a   šokoval mě jak on, tak i   film. Zahrál vymydleného   zhýčkaného psychopata tak,   že se mi zhnusil a už   navždy ho budu s tou rolí   spojovat. Což znamená, že   výborně. Je to příběh pro   silnější povahy, některé   scény jsou opravdu drsné.   Navíc v závěru známé   pravidlo: Když člověk v   perfektním obleku říká   pravdu, že je vrah, nikdo mu   něvěří - je přesně to o   čem to celé je, totiž, že   šaty dělají člověka.   Takže pokud máte dobrý   žaludek a dobře spíte,   podívejte se!
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Film je dobře zpracovaný,   ale popravdě řečeno jsem   moc nepochopila ten závěr.   Scény kdy vraždí jsou   dobře natočeny a v jednu   chvíli bych i řekla až moc   realistické. Jen ten konec,   prostě i po opakovaným   shlednutí jsem to   nepochopila. Druhé   pokračování je mnohem   lepší.
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.8.2006
Film sám o sobě není nijak   zvlášť vyjímečný (jde o   finančníka majícího lehce   hráblo a pokud není po jeho   přijde řada na násilý a   krev).Avšak vyjímečný je   hlavní hrdina (arogantní   sadista), no spíše ten kdo   ho takhle dokonale   ztvárnil.Muž bez mimiky   CHRISTIAN BALE - opravdu   skvělý herec, který   zasluhuje mnohem více   nabídek na podobné role.Snad   poslední kladné k filmu je   výkon WILLIEMa DEFOEa, škoda   že nedostal tolik prostoru   mohl ukázat mnohem více a   pozvednout úroveň filmu!
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Černá komedie-řekl   bych,dobrý Thriler v podání   Christiana Balea ( Batman   začíná ).Fil vás nudit   nebude,doporučuju..
Luky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.7.2005
Neznam lepsi vyvrazdovaci   horor.
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2005
neprislo mi ani tak moc psycho   ze chlapek v drahym obleku si   vrazdi pro radost.to je   normalni.dys vsecko mas hledas   nakej bonus navic..lepsi bylo   jak dulezity v zivote je mit   tu nejskvelejsi vizitku ve   vizitkari.spravnej druh   kridovyho papiru.spravnej druh   pisma..vlastne sme sici   psychousi
Hakamiah
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Velmi dobrý horor a   především výborná satira   na narcismus mladých a   veleúspěšných. Christan   Bale v této roli vyloženě   exceluje.
T800
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.5.2008
ujde
no je to psycho teda. Hlavny   hrdina ako masovy vrah ktory   si pusta porno aby nebolo   pocut krit jeho obeti.   Christian Bale je ako vrah   velmi presvedcivy a po tejto   ulohe a ulohe vraha v Shaftovi   mi velmi simpaticky tento   herec nebol. Po batmanovi to   vsak napravil. Teda je   presvedcivy.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2008
Moc zajímavý film o   chlápkovi,který je vzorem   dokonalosti obklopen luxusem a   škrobenými panáky. Myslím   že Christian Bale podal   naprosto bravůrní výkon co   se týče necitlivého   aroganta vyžívající se ve   zvrhlých sexuálních   praktikách a masovým   vražděním. Za nejlepší   scénu považuju když se   Bateman zpovídá právníkovi   do telefonu.....
viana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2009
psycho
Od tohoto filmu jsem začala   sledovat Christiana Baleyho a   od tohoto filmu herec zraje   jako víno...fakt jsem   shlédla VŠECHNY filmy,kde   hraje!!
Rollage
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2010
Osobitá černá satira
Patrick Bateman (Bale) je   schopen 1000 leh-sedů u TV,   má nejlepší sestřih, při   sexu pozoruje svůj dokonalý   biceps a s dalšíma   vice-prezidenty si porovnává   vizitky... American Psycho   určitě není zrovna   jednoduchý film, když už   nic, tak nelze nezapamatovat   scény, kdy Bateman komentuje   skladbu po skladbě od Phila   Collinse či Whitney Houston.   Bohužel, jednotlivé   špičkové momenty jsou   pospojovány ne zrovna   zručnou režií a pointa na   závěr, která má přidat   další pohled na věc, je   podaná tak zbrkle, že jen   tak vyšumí. Bravurní výkon   Balea samozřejmostí.   Potěšil i William Dafoe,   byť prostoru má poskromnu.
Nogard
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Film rozhodně zaujme, ale   dosti často přechází k   určitému manýrsmu, který   ho zbytečně tříští.   Navíc se občas zdá, jako by   se režisérka nemohla   rozhodnout co vlastně točí.   Psychodrama? Horror? Komedie?   On by i takový kokteil mohl   být zajímavý, ale musel by   ho připravovat o mnoho   zručnější barman. Celkově   mírný nadprůměr vhodný   pro pozdní víkendový večer   v televizi.
MSK666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2017
10*
Kultovni veledilo !!! Scenka s   vizitkama, motorovkou,   metrovou sekyrou, bankomat s   hlaskou vlozte toulavou kocku,   hlaska "musim vratit   nejake videokazety" a   spousta dalsich brilantnich   magorskejch hlasek udelala z   tohoto filmu kultovni   zalezitost, ktera je z duvodu   relativne nizkeho hodnoceni   evidentne nedocenena. Kdyz   jsem to videl poprve, hned   jsem druhy den mazal pro   soundtrack a dodnes si ho   obcas poustim. Volne   pokracovani tohoto filmu je   absolutne o nicem, ale tohle   je fakt pecka !!!
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2017
Nic ve zlym ale z toho filmu   me mrazi protoze je odrazem   dnesni spolecnosti... Muzete   se snazit jak chcete pro   nekoho to bude furt malo.... Z   toho by jeden zabijel....
Petrusis
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2004
Příklad toho, jak naprosto   normální a   spořádaný(pouze navenek)   člověk může být   šíleným vraždícím   psychopatem.
rasp666
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.1.2016
Hodně lidí mi to   doporučovalo. Hodně lidí   jsou asi kreténci nebo   teploušci, protože nikomu   jinému se nemůže líbit   film o přihřátém,   narcisním gejovrahovi, který   ani neprcá mrtvoly a radši   masturbuje nad svou botoxovou   držkou. Ted Bundy se musí   kroutit v hrobě, že se   točí filmy filmy typu   Americké šourkovské psycho
ataner3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Mrzí mě,že jako žánr   tohoto filmu je uváděno   černá komedie.V žádném   případě to komedie není,je   to psychologický rozbor   duševně nemocného člověka   bravurně natočený s   mrazivými scénami,které   málo ukazují,ale mnoho   napovídají.Náročné   diváky jistě zaujme svou   nevšedností a odlišností   od jiných zabijáckých   filmů.Znám i knižní verzi   tohoto filmu a musím   upřímně řící,že jako   vášnivý dlouholetý   čtenář jsem něco tak   šokujícího,zvráceného a   úchylného ještě nikdy   nečetla.Film zachycuje pouze   podstatu příběhu a   myšlenky vraha neboť   podrobné scény vražd   bohatě nabité sexualitou a   vulgaritou a šokujícími   způsoby vraždění popsané   v knize by se nikdo na světě   neodvážil nejspíš   nafilmovat.Buď cenzura nebo   samotní diváci by něco   takového odsoudili.Film   Umučení Krista je proti   tomuto příběhu v knižní   podobě ničím extra   hrůzostrašným.Doporučuji   vidět film a přečíst knihu   a už niky nebudete klidně   spát!!!!!!
Houf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2011
Dobrá hudba a herecké   výkony. Ale pochybuju, že by   jeden chlap dokázal během   několika minut zabít hromadu   lidí...to asi aby tam   nechyběla akce :(
west_coast
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2008
Nevím, proč tu každý   druhý z vás řeší žánr,   o ten vůbec nejde, jde o děj   a celkovou myšlenku filmu, ze   žánru se tak maximálně   můžete zamotat mimo pravou   pointu, vynikající výkon   Christiana Bala, který   ztvárnil ne nijak složitou   osobnost, ale o to   složitěji.
Icarro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Klasa
Tento film krásně   ztvárňuje člověka, který   nedělá rozdíly například   mezi nákupem a vraždou, má   krvelačné choutky které se   nebojí pustit z uzdy, velmi   dobrý film. Též nevím   proč je zde popsán jako   černá komedie, i když   scéna kdy se christian bale   pokouší do bankomatu narvat   malé kotě, je více méně   humorná.
Tibores
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.10.2007
Film je výborný vďaka   Christianovi Bale v hlavnej   úlohe. Bez neho by to bol   ďaľší priemerný, i keď   zručne natočený krvák.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42612minih42612Letní romance (1975) [TV film] 
Letní romance n
minih43987minih43987Čáry máry nebožtík (1942) 
A-Haunting We Will Go n
minih15660minih15660Perníková chaloupka (1933) 
Perníková chaloupka n
minih24555minih24555Slunovrat (2008) 
Solstice n
minih23348minih23348Z džungle do džungle (1997) 
Jungle 2 Jungle n
minih66936minih6693621 Jump Street (2012) 
21 Jump Street n
minih4246minih4246Bláznivá dovolená (1983) 
Vacation n
minih26930minih26930Velký šéf (1971) 
Tang shan da xiong n
minih76675minih76675Dead or Alive: Hanzaisha (1999) 
Dead or Alive: Hanzaisha n
minih42358minih42358Temná voda (2002) 
Honogurai mizu no soko kara n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190366
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Road House (2024)

Road House
Road House z roku 1989 jsem   kdysi asi 2x viděl a tenkrát   se mi to líbilo, další   pokračování z roku 2006   neznám a novej RH jsem chtěl   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10