reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americká stopa

Six-Pack

Žánr:
Země:
Rok:
1999
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
22.3.2001
„Masový vrah řádí v Paříži i ve Spojených státech amerických.“

Celkové hodnocení filmu Americká stopa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44334minih44334Kavaleristé (1959) 
The Horse Soldiers n
minih115649minih115649Zlatá zima (2012) 
Golden Winter n
minih32867minih32867Ripleyho hra (2002) 
Ripley's Game n
minih4910minih4910California Kid (1974) [TV film] 
The California Kid n
minih2851minih2851Pro mě den, pro tebe noc (1932) 
À moi le jour, à toi la nuit n
minih59118minih59118Prokletý (2009) 
The Skeptic n
minih72304minih72304Prázdná kolébka (2010) 
Oranges and Sunshine n
minih2351minih235120 000 mil pod mořem (1997/1) 
20 000 Leagues Under The Sea n
minih77920minih77920Premiéra (1977) 
Opening Night n
minih46903minih46903Nezkrotná Lucía (2004) [TV seriál] 
Angel Rebelde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - curil
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Omnibus
8   - satyr
8   - oulisna
7   - rosta12
4   - T800
1   - deatdavid
9   - dodoch

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

94 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

94 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

74 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

79 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599422
Fotografií: 517171
Plakátů: 250329
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.925/0.906