reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americká láska

Un amore americano

Další název:
An American Love
Země:
Rok:
1994
Délka:
176 minut, dva diely
„Úsmevný príbeh o talianskom profesorovi a pôvabnej americkej študentke..“

Celkové hodnocení filmu Americká láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.5.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43399minih43399Barevný závoj (2006) 
The Painted Veil n
minih45027minih45027Dračí prsten (1994) [TV film] 
Desideria e l'anello del drago n
minih16492minih16492Posel úsvitu (1950) 
Posel úsvitu n
minih50183minih50183Dívčí parta (2008) [Video] 
The Clique n
minih34311minih34311Polda a bandita 2 (1980) 
Smokey and the Bandit II n
minih107802minih107802Žofka a spol. (1987) [TV seriál] 
Žofka a spol. n
minih39744minih39744Zbožňuju prachy (2006) 
Friends with Money n
minih49795minih49795Domácí strava je domácí strava (1978) [TV hra] 
Domácí strava je domácí strava n
minih24284minih24284Železný trojúhelník (1989) 
The Iron Triangle n
minih42379minih42379Bůh odpouští, já ne! (1967) 
Dio perdona... Io no! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
4   - Agostino
7   - Kycky
6   - rosta12
7   - vo.truhlas
2   - T800
5   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Letem světem: Argentina

18:15 - 18:45

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140529
Osobností: 602545
Fotografií: 520668
Plakátů: 252156
Obsahů a biografií: 129562

Poslední komentáře

Pád Londýna (2015)

Akcna cukrova vata No II..

Pád Londýna
Pokracovanie solidneho akcneho   filmu sa odohrava v Londyne,co   nie je naskodu.Zmena   prostredia filmu prospela, ale   negativa zostali   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Předčítač (2008)

Předčítač
Silný, dramatický příběh,   který jsem sledovala   zpočátku s pusou dokořán.   Ještě větší silou však   udeřilla skutečnost, která   spoustu více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.557/0.532