reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Amazonky na Měsíci

Amazon Women on the Moon

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Amazonky na Měsíci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.2.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
PoliptheShits
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih117180minih117180Tajemství mrtvých mužů (2002) 
Dead Men's Secrets n
minih5597minih5597Česká soda (1993) [TV cyklus] 
Česká soda n
minih51431minih51431Povídky z Vídeňského lesa (1979) 
Geschichten aus dem Wienerwald n
minih58054minih58054Pan Gaston (1970) [TV inscenace] 
Pan Gaston n
minih26871minih26871Proudy lásku odnesou (1969) [TV film] 
Proudy lásku odnesou n
minih7375minih7375Esquilache (1989) 
Esquilache n
minih50257minih50257Autopohádky (2011) 
Autopohádky n
minih98259minih98259Kouzelná cesta do Afriky (2010) 
Magic Journey to Africa n
minih86385minih86385Nahranej (2012) 
Taped n
minih34544minih34544Akcent č.3 (1995) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 %
6   - curil
4   - Agostino
2   - Kuvik
7   - Dex
10 - vo.truhlas
10 - Gremmie
4   - T800
8   - Zdenek13
7   - roup
9   - PoliptheSh

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

19 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139583
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.437/0.417