reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.9.2016 a svátek má Václav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alík a psí taťka

Augie Doggie and Doggie Daddy

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
7 minut, 7X45 dílů

Celkové hodnocení filmu Alík a psí taťka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2013
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
ULTRAMIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32059minih32059Bon Jovi - The Crush Tour (2000) 
Bon Jovi - The Crush Tour n
minih3857minih3857Bez motivu (1971) 
Sans mobile apparent n
minih4344minih4344Bloudění orientačního běžce (1986) 
Bloudění orientačního běžce n
minih27016minih27016Když se slunci nedaří (1995) [TV seriál] 
n
minih18205minih18205Ruslan a Ludmila (1973) 
Ruslan i Ljudmila n
minih42045minih42045Brouci (2003) [TV film] 
Bugs n
minih24741minih24741Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi (1974) 
n
minih53709minih53709Temnota (2009) 
Black n
minih46258minih46258Čistá práce (2008) 
The Bank Job n
minih37131minih37131Cyberworld 3D (2000) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
4   - Agostino
6   - Kuvik
10 - satyr
9   - rimeon
8   - vo.truhlas
4   - T800
5   - tvo
3   - ULTRAMIX

TV Program

ČT1 - O princezně se zlatým lukem (2...

14:35 - 15:40

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Versailles očima světových líd...

14:35 - 15:35

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Přes palubu (1987)

15:05 - 17:25

29 minut již uběhlo
111 minut zbývá do konce

Prima - Metráček (1971)

14:20 - 16:00

74 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138047
Osobností: 595400
Fotografií: 513187
Plakátů: 248483
Obsahů a biografií: 127618

Poslední komentáře

Poklad na Sovím hrádku (2004) [T...

Poklad na Sovím hrádku
mě se tahle pohádka líbila.   není ta hudba v té pohádce   jako v pohádce
rumplcimprcampr nebo ne?   líbilo se mi i obsazení

Autor: SimcaTerka9315

Madla z cihelny (1933)

Madla z cihelny
Možná trochu slabodušší   komedie, která si však   nezadá s mnoha současnými   komediemi. Hugo Haas se   snaží být vtipný, Antonie   Nedošínská správná máma   a Lída Baarová prostá   dívka se srdcem.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

The Pet (2006)

Jako v nejednom

The Pet
případě, i zde se dá na   film nahlížet z více úhlů   pohledu. Příběh sám o   sobě z mého hlediska není   kdoví jak uchvacující,   přesto více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 8 / 10

Zejtra napořád (2014) [2k digita...

Zejtra napořád
Tak to nějak potom ztratí   šťávu a dialogy mne nudily.   Notabene, že nestály za nic.   Takové plytké,   nicneříkající, bezbarvé.   Je to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

I tobě se to může stát (1986) [T...

I tobě se to může stát
Ti zvukaři snad na   postsynchronech chrápali nebo   co. Nemám nic proti   zurčícímu potůčku, nebo   větru, ale když to   přehlušuje dialogy, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.37/0.343