reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alibi

Žánr:
Země:
Rok:
1955
Délka:
103 minut
„Vzrušující pátrání po neznámém pachateli.“

Celkové hodnocení filmu Alibi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.12.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63498minih63498Mezi žraloky (1994) 
Swimming with Sharks n
minih4057minih4057Skvělé dobrodružství Billa a Teda (1989) 
Bill & Ted's Excellent Adventure n
minih39418minih39418Million Dollar Baby (2004) 
Million Dollar Baby n
minih43358minih43358Snoopy o vánocích (2005) 
Snoopy n
minih56863minih56863Láska rohatá (2009) [TV film] 
Láska rohatá n
minih36074minih36074Umírání za dlouhého dne (1968) 
The Long Day's Dying n
minih12647minih12647Mladý mistr (1980) 
Shi di chu ma n
minih41843minih41843Jak Felix zachránil Vánoce (2004) 
Felix The Cat Saves Christmas n
minih58169minih58169Skřítek Rolli (2007) 
Röllin sydän n
minih33488minih33488Boží polibky (2001) 
În fiecare zi Dumnezeu ne sărută pe gură n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - Agostino
4   - satyr
9   - vo.truhlas
2   - T800
5   - ceskytulak
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:55 - 16:45

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Sibiřští bojovníci s ohněm

15:30 - 16:25

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

9 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:15 - 16:25

49 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520988
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

Očista (2013)

Očista
Tenhle komorní thriler by ze   sebe měl vymáčknout víc.   Na mě až moc velká část   filmu je zabitá hledáním   bezdomovce po baráku. Námět   je více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

V zajetí démonů (2013)

Bubáci

V zajetí démonů
Hororová mozaika poskládaná   dohromady z různých   snímků. Od Čarodějek ze   Salemu(1957) přes   Hitchckockovy Ptáky(1963) až   po Vymítače více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Krásná pohádka s krásnou   hudbou, skvělým obsazením,   krásnými scénami. I přes   občasnou ponurost pustim   dětem rozhodně spíš tohle   než více >

Autor: a.b. | Hodnocení: 10 / 10

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.404/0.381