reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 30.9.2016 a svátek má Jeroným. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alibi

Žánr:
Země:
Rok:
1955
Délka:
103 minut
„Vzrušující pátrání po neznámém pachateli.“

Celkové hodnocení filmu Alibi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.12.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57814minih57814Babes Illustrated (1994) [Video] 
n
minih40253minih40253Mimic 3: Sentinel (2003) [Video] 
Mimic: Sentinel n
minih10216minih10216Kid (1921) 
The Kid n
minih18449minih18449Sandokan se vrací (1977) 
Tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa! n
minih4872minih4872Bylo mi devatenáct (1968) 
Ich war neunzehn n
minih49036minih49036Andy-Pandy (1950) [TV seriál] 
Andy Pandy n
minih55126minih55126Slečna Marplová: Kapsa plná žita (2008) 
Marple: A Pocket Full of Rye n
minih41688minih41688Let číslo 93 (2006) 
United 93 n
minih16547minih16547Poslední kondor (1987) 
Dung fong tuk ying n
minih28537minih28537Zdivočelá země (1997) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - Agostino
4   - satyr
9   - vo.truhlas
2   - T800
5   - ceskytulak
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138068
Osobností: 595590
Fotografií: 513234
Plakátů: 248510
Obsahů a biografií: 127631

Poslední komentáře

Mordparta (2016) [TV seriál]

nuda

Mordparta
je to zvlastni, ma to vsechny   predpoklady, aby to   fungovalo....ale nefunguje to   :-( Bartosku miluju, ale tady   pusobi jak dedek, misto prace více >

Autor: phs

Všude dobře, doma peklo (2015)

Všude dobře, doma peklo
Vcelku ucházející temná   komedie, která by přeci jen   mohla být krapet temnější   a co se týče humoru i   zábavnější. Příběh se   přísně drží více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Anthropoid (2016)

Anthropoid
Takovou látku mají   zprácovávat čistě čeští   tvůrci. Ti snad mají trochu   citu khistorické látce.   Tenhle film se jen inspiroval   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 5 / 10

Útočiště hrůzy (2008)

Útočiště hrůzy
Plusy za masky a triky. Plus   za gore. Občasné. Mínus za   zdlouhavost, za úvod a za   toho stupid kytaristu, tedy i   za hudbu celkově. Takže,   pokud překousnete prvních   padesát minut…

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zaostřit, prosím! (1956)

Zaostřit, prosím!
Agitka jako řemen. Poslední   povídka je nej a to ne jen   kvůli panu Burianovi. Ten zde   však ze svého umění   nepředvede zhola nic.   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.521