reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.9.2016 a svátek má Jonáš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alex v říši divů

Alex in Wonderland

Rok:
1970
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
1970
„Autobiografický příběh herce, který hledá uplatnění v Hollywoodu“

Celkové hodnocení filmu Alex v říši divů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48333minih48333El Alamein (1958) 
El Alamein n
minih2723minih2723Akta X 7: Tunguzská záhada (1997) [Video] 
The X Files : File 7 - Tunguska n
minih57194minih57194Archeologická svědectví (1998) [TV film] 
n
minih2414minih2414A (1998) 
n
minih31307minih31307Carmela (1942) 
Ay, Carmela n
minih51360minih51360Castle na zabití (2009) [TV seriál] 
Castle n
minih3127minih3127Dvě vteřiny (1932) 
Two Seconds n
minih45984minih45984Aj vrabec je vták (1968) 
A veréb is madár n
minih27825minih27825Bláznivý výlet (1987) 
The Couch Trip n
minih35406minih35406Dálnice 60 (2002) 
Interstate 60 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
8   - Edward52
4   - Agostino
3   - Kuvik
9   - vo.truhlas
4   - T800
5   - marimari
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138034
Osobností: 595369
Fotografií: 513078
Plakátů: 248464
Obsahů a biografií: 127587

Poslední komentáře

Peníze nebo život (2002) [TV fil...

Peníze nebo život
Možná si to měli tvůrci   nejprve rozmyslet, zda točit   zvukový film, nebo němý.   Chápu, doba vzniku, tehdy se   to tak prostě dělalo, ale   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Pudr a benzin (1931)

Pudr a benzin
Občas je zde dost hlucho, ale   to u většiny těchto   starších filmů. Je to   klasika, kterou moc nemusím,   podívám tak jednou za pět   let, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

San Babilo - 20 hodin (1976)

San Babilo - 20 hodin
Snímek o zrůdnosti   fanatismu, zde v tomto   případě fašistického. Je   to zahráno velmi dobře,   mladí herci se snažili.   Scénář sem tam více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Gympl s (r)učením omezeným (2012...

mě se to libi

Gympl s (r)učením omezeným
mě se to líbí. Teda akorát   nechápu toho telocvikare   Aleše, že si vůbec něco   začal s tou blonckou ta je   strašná.

Autor: SimcaTerka9315

Nebezpečná rychlost (1994)

Nebezpečná rychlost
dávám 10 palečků.   Naprostá bomba

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.236/0.217