reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ulice zatracenců

Damnation Alley

Další název:
Alej prokletí; Alej zatracení
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
91 minut
„Budoucnost nevypadá dobře.“

Celkové hodnocení filmu Ulice zatracenců

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.10.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.11.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.9.2013
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.10.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2011
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2014
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.7.2015
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48583minih48583Hotel pro psy (2008) 
Hotel for Dogs n
minih46350minih46350Útěk do bezpečí (1979) 
À nous deux n
minih35608minih35608Testament profesora Dowella (1984) 
Zaveščanije professora Douella n
minih57557minih57557Haló, tady Orchestr a balet Československé televize (1979) [TV pořad] 
Haló, tady Orchestr a balet Československé televize n
minih14904minih14904Oko jehly (1981) 
Eye of the Needle n
minih37454minih37454Jak se ztratit ve zlém světě (1993) [TV hra] 
Jak se ztratit ve zlém světě n
minih41470minih41470Krasavice (2000) 
Beautiful n
minih10715minih10715Králové mamba (1992) 
Mambo Kings n
minih11826minih11826Malá bubenice (1984) 
The Little Drummer Girl n
minih19048minih19048Slídilové (1992) 
Sneakers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
8   - curil
4   - hvezdyn
5   - martin.stu
3   - Phreaker
6   - rosta12
10 - POČÍTAČ
2   - Abika
2   - Nik

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

68 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

11:30 - 11:55

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:05 - 11:50

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

93 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.933/0.911