reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.9.2016 a svátek má Andrea. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Alamo Bay

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2008
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2009
patrikracz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32618minih32618Protiúder (2002) 
Collateral Damage n
minih20554minih20554Takový je život (1929) 
n
minih38667minih38667Dívka s perlou (2003) 
Girl with a Pearl Earring n
minih31821minih31821Já nejsem anděl (1933) 
I'm No Angel n
minih16232minih16232Pokušení paní Antonie (1934) 
n
minih103227minih103227Ztraceni v lásce (2005) 
Opa! n
minih19794minih19794Stromboli, země boží (1950) 
Stromboli terra de Dio n
minih52635minih52635Stella (1990) 
Stella n
minih17528minih17528Psi (1978) 
Le Chiens n
minih42689minih42689Soví hnízdo (1981) [TV inscenace] 
Soví hnízdo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
7   - Edward52
5   - Agostino
5   - Kuvik
7   - Bara.40
9   - vo.truhlas
5   - T800
5   - dr.obek
5   - patrikracz

TV Program

ČT1 - Móda-Extravagance-Manýry

03:35 - 04:00

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Ta naša kapela

03:45 - 04:15

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

03:55 - 04:55

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Vyznání lásky (2005)

02:55 - 04:59

61 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138022
Osobností: 595269
Fotografií: 513074
Plakátů: 248444
Obsahů a biografií: 127576

Poslední komentáře

Hardcore Henry (2015)

WTF?!

Hardcore Henry
Co je tohle kurva za   film?!

Absolutně žádný   děj. Tem film je jedna velká   akce s občas i dobrými   efekty.

nyní Vám   podrobně více >

Autor: Kamdar | Hodnocení: 3 / 10

Verdi (1982) [TV seriál]

Verdi
Výpravný seriál, precizně   dělaný. Takřka podrobná   vědecká práce. Vzhledem k   tomu, že životopisných   seriálů je u nás jako   šafránu, proto dávám   vysokou známku.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 10 / 10

Auta 2 (2011)

Už menej pretekov

Auta 2
Keby sa to držalo zápletky,   že Blesk si to ide rozdať s   talianskou formulou, a do toho   nejaké drobné vtípky a   zápletky, tak by to bolo více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 4 / 10

Linka č. 657 (2015)

Záporák hrdinou

Linka č. 657
Velice zajímavý film o   loupeži a následném   unesení městského autobusu.   Postupně se z hlavního   hrdiny vyklube ten hodný   lupič, který více >

Autor: Difadon | Hodnocení: 9 / 10

Anna Karenina (2012) [DCP]

Měla jsem dát plný počet hodnocení...

Anna Karenina
Asi proto, že jsem nečekala   nic nového mne tohle   zpracování světoznámého   románu hodně   překvapilo.Nadšeně jsem   uvítala obsazení více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.526/0.501