Zari
ohodnotit

Obsah filmu Akta X : Identita

 
Když havaruje vojenské letadlo využívající technologii UFO, začnou se dít zvířatům a lidem v oblasti místa havárie bizarní věci. Proti všem zákonům přírody si například Mulder vymění identitu s M. Flatcherem, odpovědným za tajné letecké pokusy. Prapodivné propojení rozkrývá tajemno okolo celé události a dotýká se i samotného Muldera a kolegyně Scullyové

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby surround
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2012
První dvojdíl šesté řady seriálu Akta X s   názvem Krajina snů, je sice mytologie, ale tak   trochu jiná - hlavně je to ale velice humorně   založená epizoda a bylo příjemné ji   sledovat.
Mulder a Scullyová jedou na   "výlet" do Oblasti 51, ale Mulder si   prohodí tělo s jedním z jejich zaměstnanců.   Mulder teď má manželku a dvě děti v pubertě   a Scullyová se podivuje nad podivným chováním   svého partnera.
Velice vtipná epizoda se   skvělým závěrem určitě v Aktech X patří k   tomu lepšímu. Za mě 100%.
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Oddělení AKT X bylo v FBI zrušeno a Mulder se   Scullyovou jsou převeleni na "domácí   násilí". V této době se odehrává i tato   dvoj-epizoda, i když zde jde o mytologickou   linii. Příběh se odehrává v Nevadské oblasti   zvaném Area 51, kdy dojde při cvičném manévru   vzdušného plavidla neznámého původu k   záblesku a následnému "tělesnému   prohození" agenta Muldera a zaměstnance   základny Morrise Fletchera. Oni oba vědí, že   je to špatně, ale okolí je vidí jako ty,   jímž jsou ve skutečnosti, kromě jejich   chování. A tak se Fox Mulder konečně dostane   do oblasti 51, i když tentokrát se spíš   snaží z ní dostat ven...
Tyto 2 epizody (v   pořadí 6x04 a 6x05) jsou v originálu nazvané   DREAMLAND, český ekvivalent k nim je KRAJINA   SNŮ. Na videokazetě kdysi vyšly jako jeden   spojený film pod názvem AKTA X:IDENTITA.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Akta X (1993) [TV seriál]

 Akta X (1993) [TV seriál]
Akta X n
The X Files
Žánr: sci-fi / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: David Nutter, William A. Graham, Rob Bowman

(spin-off)

Reklama