Akta X 13: Jedináček (1999) [Video]

Akta X 13: Jedináček (The X Files : File 13 - One Son)
77.8 %
 
 

The X Files : File 13 - One Son

    Žánr: sci-fi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 86 min.
Před mnohými lety se skupina lidí, aby si zachránili svůj život, vzdala svých dětí, které odletěly s mimozemšťany. Mezi lidmi, kteří obětovali své děti, patřil i otec Foxe Muldera, tím přišel Fox o jediného sourozence, svojí sestru. Po dlouhých měsících od únosu se vrací Cassandra, matka agenta Spendera, který se zasloužil o to, že agenti Scullyová a Mulder byli z svých funkcí suspendováni.

Mnoho doktorů se po dlouhá léta snaží vypěstovat lidsko – mimozemský hybrid, který zde po kolonizaci pozemšťany na naší Zemi bude sloužit jako začátek základny otroků. Bývalý manžel Cassandry ví o všem asi nejvíce, proto se snaží zabránit svému synovi, aby ochraňoval svoji matku a ona byla vrácena mimozemšťanům. Agent Spender nechtěl spolupracovat, proto byl z pomsty zastřelen...  Autor: jarda53

režie:
Rob Bowman
 
 
hraje:
Gillian Anderson (agent Dana Scullyová), David Duchovny (agent Fox Mulder), John Neville (manikér), William B. Davis (kouřící muž), Martin Landau (dr. Alvin Kutzweil), Mitch Pileggi (Walter Skinner), Jeffrey DeMunn (dr. Ben Bronschweig), Blythe Danner (Jana Cassidyová), Terry O'Quinn (Darius Michaud), Armin Mueller-Stahl (Conrad Strughold), Lucas Black (Stevie), Christopher Fennell (druhý chlapec), Cody Newton (třetí chlapec), Blake Stokes (čtvrtý chlapec), Dean Haglund (Ringo Langly)
 
 
námět:
Chris Carter
 
 
scénář:
Frank Spotnitz
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.