reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Akce USA

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.2.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36974minih36974Born to Kill (1947) 
n
minih38756minih38756Bathory (2008) 
Bathory n
minih2625minih2625Aguire, bič Boží (1972) 
Aguirre, der Zorn Gottes n
minih3518minih3518Balkón (1988) 
Balkon n
minih3660minih3660... a Ďábel řídí bál (1962) 
... et Satan conduit le bal n
minih9960minih9960Karate Kid (1984) 
The Karate Kid n
minih52040minih52040Inspekce pana Anatola (1959) 
Inspekcja pana Anatola n
minih25873minih25873Antonia (1995) 
Antonia's Line; Antonia n
minih63433minih63433Tohle je život (2005) 
Yehi Hai Zindagi n
minih13276minih13276Mykoin PH 510 (1963) 
Penicilín G n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.2 %
3   - Edward52
4   - Agostino
3   - Kuvik
7   - R.RICKIE
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Cemada

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:00 - 10:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Indonésie

09:55 - 10:45

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

09:45 - 10:35

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

19 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.26/0.237