reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Akce Teutonský meč

Unternehmen Teutonenschwert

Další název:
Operation Teutonic Sword
Žánr:
Země:
Rok:
1958
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Akce Teutonský meč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
martinfranek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8788minih8788Hříšný tanec (1987) 
Dirty Dancing n
minih53480minih53480Traktér u královny Pedauky (1967) [TV inscenace] 
Traktér u královny Pedauky n
minih24843minih24843Zelená léta (1985) 
n
minih20619minih20619Tankový prapor (1991) 
Tankový prapor n
minih19254minih19254Smrtonosná zbraň 3 (1992) 
Lethal Weapon 3 n
minih26585minih26585Cesta večných spomienok (1957) 
n
minih28349minih28349Jako pavouk (2001) 
Along Came a Spider n
minih58642minih58642Modern Talking: The Final Album – Ultimate DVD (2003) [Video] 
Modern Talking: The Final Album – Ultimate DVD n
minih58294minih58294Alexandr Matrosov (1947) 
Rjadovoj Aleksandr Matrosov n
minih31978minih31978Létající Čestmír (1983) [TV seriál] 
Létající Čestmír n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
5   - Edward52
5   - Agostino
7   - Kuvik
9   - vo.truhlas
6   - miroslav22
3   - T800
8   - Area
5   - kamil.ice
1   - stixman
2   - deatdavid
8   - petrph
1   - martinfran

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

31 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599409
Fotografií: 517141
Plakátů: 250313
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.301/0.279