reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 29.9.2016 a svátek má Michal. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Akce Sova

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Cemada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52911minih52911Easter Morning (2008) [DVD] 
Easter Morning n
minih39238minih39238Adriana (2004) 
n
minih59935minih59935Charlie zlodějem (1916) 
Police n
minih4985minih4985Cech panen kutnohorských (1938) 
n
minih2800minih2800Alibi (1955) 
Alibi n
minih3308minih3308Ať žije paní! (1987) 
Lunga vita alla Signora ! n
minih53656minih53656Akta 51 (1978) 
Le dossier 51 n
minih5327minih5327Čas zločinu (1996) 
Crimetime n
minih32505minih32505Sedm zlatých mužů (1965) 
Sette uomini d'oro n
minih31602minih31602Černobylský zvon (1986) 
Kolokol Černobylja n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
4   - Agostino
4   - Kuvik
9   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - tvo
3   - Cemada

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:55

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Bombardier

14:40 - 15:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

14:40 - 15:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

15:10 - 16:30

24 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138052
Osobností: 595523
Fotografií: 513208
Plakátů: 248499
Obsahů a biografií: 127623

Poslední komentáře

Tarzan / Příběh Tarzana, pána op...

Tarzan / Příběh Tarzana, pána opic
Tarzanův osud je tentokrát   velice dobře zpracovaný do   filmové podoby a myslím, že   do hlavní role nemohl být   vybrán nikdo lepší, než   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Volání divočiny (1966)

Volání divočiny
Tohle je na hranici mezi   filmem a hraným dokumentem a   je to opravdu autentické a   dobře zpracované nádherné   téma z Africké   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Troja (2004)

Troja
Moc dobře zpracovaný   historický příběh, s   bohatou výpravou a obsazený   krásnými lidmi.Je to pastva   pro oči a přes všechny   krutosti, více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Všechnopárty (2006) [TV pořad]

Všechnopárty
Karel Šíp vždycky byl   skvělý moderátor a nic na   tom neubrala ani léta. Jeho   humor je inteligentní a   vlídný, takže na každý   jeho další pořad   Všechnopárty se   nepřestávám těšit.

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Osada Havranů (1977)

Osada Havranů
Knihu Eduarda Štorcha mám   ráda stejně, jako tento   film, který je na svoji dobu   vzniku dobře   udělaný.Možná se najdou   některé více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.39/0.365